Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

facebookra tud valaki meghívni, mondjuk a kosina.szilard-kukac-gmail-dot-com címmel? vagy hogyan mûködik? köszi elõre is :)

Nem kell meghivo, csak regelsz es kesz. :)

Es a reklamszoveg: "It's free and anyone can join"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

facebookra tud valaki meghívni, mondjuk a kosina.szilard-kukac-gmail-dot-com címmel? vagy hogyan mûködik? köszi elõre is :)

http://hu-hu.faceboo...03235560888ac3
keresd a zöldet:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
nemtuggya vki h a BOTY-val mi van?
lesz v nem?ha igen mikor?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Egyébként nincs is válság. Nem tudnak fizetni, akik eddig sem tudtak.

de most legalább van mibe burkolózni és nem fizetni... :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én szoktam....melyiken?

én FMX-et nézek éppen....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Darts-ot néz vki mostanában?
van Barneveld éppen most dobál.

szerk:Maggi, a DSF-en.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Az olló használata azért ritkán zavar másokat.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Sõt az olló is nagyon veszélyes és nem is gondolnánk, hogy a nem megfelelõ használat miatt hány balesetet okoz évente.

Azért ne legyen már egy szinten a két dolog:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A hangsúly a nem megfelelõ használaton volt. És ugyanazért van, amiért a busóknál a kereplõ.
A sok hülye tüzijáték meg belehajigálja magát a tinik kezébe.

Ezért igazán nem kell beszarni.

Véleményem nekem is lehet. Inkább azt kérdezd, hogy miért írom ide le. Fogalmam sincs.

Egyébként nincs is válság. Nem tudnak fizetni, akik eddig sem tudtak.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Sõt az olló is nagyon veszélyes és nem is gondolnánk, hogy a nem megfelelõ használat miatt hány balesetet okoz évente.

szerencsére kevés olyan napja van az évnek, amikor ollókat hajigálnak a tizenévesek:)

a gránát pedig nem megfelelõ kezekben könnyen balesetet okozhat!

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

a történethez hozzátartozik, h. nem õ gyújtotta meg azt a petárdát ami a balesetet okozta. utcán, egy erkélyrõl dobták rá.. szándékosan.

Ezt amúgy valahogy sejtettem, hogy nem õ volt a hibás.
Mert ugye az ilyen balfaszkák soha nem szívnak a saját hülyeségeik miatt.
Húgodnak még szerencse, hogy nem esett baja.

Nekem is a közelembe dobtak egy petárdát, egy kb. 15 fõs társaságból...mindegyik gimnázium korosztály körüli.
Jó lett volna látni, hogy melyik dobta. Csak mit tudok csinálni egy ilyennel...Szó nem használ, verekedés miatt engem is megb.sznak, plusz még jól el is ver a többi, egy balesetes képen meg csak röhögnének, betiltani nem lehet...megoldás nem nagyon van.
Legfeljebb gránátot a petárdázók közé.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Az olló a mindennapok szerves része.
Nyilván, lehet nélküle élni, de talán kevésbbé nélkülözhetõ, mint a petárda.
Fõleg Az nagy válságban...

beszarás.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
öö.. nem is tûnt úgy, h. rokonról lenne szó. csak kb erre az esetre(is) alapozom a korosztályos véleményem.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Én az erkélyrõl néztem az utcai eseményeket. Bandába verõdött fiatalok komótosan sétáltak és pár lépésenként dobálták a petárdát. Egyéb idióták az erkélyükrõl nyomták a mûsort. Az egyik ilyennek ott állt az autója a közelben, nem tudom mit szólt volna ha valaki bedug párat a kipufogójába...vagy alá dobja.
Nekem volt már balesetem robbanás miatt (3 hét kórház, fél év gyógyulás)...nagyon irritál, hogy a petárdázók nincsenek tekintettel a törvényekre.
Az egyéb pirotechnikai cuccokat sem engedélyezném, mert láttam olyat, hogy a kis rakéta 4-5 m magasról visszafordult a föld felé és úgy robbant.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem mondtam en egy szoval sem hogy a rokonodrol beszelek. csak azt mondom hogy sok embernek addig poen amig dobalja aztan ha magaban vagy valaki masban serulest okoz akkor hirtelen radobben hogy tulajdonkeppen eleg nagy baromsag ez az egesz.

12-17 evvel kb egyetertek, plusz azok akik mondjuk 35 de az elmult 20 evet a kocsmaban toltottek, es igy a szellemi szinvonalat az alkohol a 12eves kor szintjere pusztitotta le.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
a történethez hozzátartozik, h. nem õ gyújtotta meg azt a petárdát ami a balesetet okozta. utcán, egy erkélyrõl dobták rá.. szándékosan.

nyolcadikos koromban dobtam egyetlen petárdát, és valahogy nem éreztem késztetést, hogy mégmégmég..

nemtudom, h. van-e olyan statisztika, ami a petárdázás-életkor összefüggését vizsgálná, de van egy tippem, h. a 12-17 éves korosztály tagjai közül kerülnének ki a legtöbben. mutatnék nekik képeket, h. milyen munkát tud végezni egy kézben/közvetlen eldobás után/arc elõtt felrobbant cucc. persze nyilván nem akkora horderejû a dolog, h. akkora prevenciós foglalkozásokat indítsanak mint amit a különbözõ drogokkal kapcsolatban csináltak, de azért egy-egy osztályfõnöki órát rá lehetne szánni..
a 13éves húgomat néhány jóképességû osztálytársa megviccelte egy hógolyóba dugott petárdával. az ijedtségen kívül semmi baj nem történt, de szerintem nem volt vicces..

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

juteszembe mikor látogathatlak meg titeket csepel szitiben?

Amikor erre jársz és mi is itthon vagyunk.
Ja, szeszet nem tartok itthon.:)
Mi van a melóval, összejött?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

munkatársam férjének az arca elõtt robbant egy petárda 2000ben. azóta a jobb szemével nem lát, és mindenféle cseppekkel próbálják csökkenteni a csarnokvíz nyomását, h. ne kelljen kivenni..
többek közt ezért sem sajnálom azt, akinek a kezében robban föl egy ilyen fos.

az a baj hogy nagyon sokan csak egy ilyen vagy ehhez hasonlo baleset utan jonnek ra hogy petarda nelkul is tudnak szilveszterezni. en iden se dobtam el egyet se. nem is hianyzott
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F