Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Gyógyulj baszki!

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Dave!

Jobbulást, és kitartást!!

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Mintha írtad volna nemrég, hogy szar volt a kaja... bár lehet, hogy rosszul emlékszem.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
jobbulást töki!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Amugy koszi mindenki.:-).maggi: totyogni tudok segitseggel,meg allni,idoben elkaptuk.nem is ertem,hogy lehet ezt 1 napnal tovabb birni,es nem korhazba menni..lumbalas nempara.pheresis se, erdekes az a gep,cs azt kell birni,h a sajat vered folyik ket csoben a hasadon a gepbe-gepbol.:-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Jobbulást Dave !
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Most olvastam utána mi is ez a betegség....hát nem lehet ehy leányálom

épülj fel mihamarabb, jobbulást

lumbálás.....fu baszod :(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Opera mini rulz:-).Hat ja,elkaptuk idoben..30an nem birtam felkelni,korhaz,boldognevnapot:-D.31en reggel EMG meg lumbalas,ejfel elott 15 perccel pedig mar megvolt az elso pheresis. Olvasas nemigazan megy,qrvara irrital a neonfeny..szobatarsammal dumalunk sokat,joarc.volt par pillanat,amikor elkeseredtem,de inkabb csak a kiszolgaltatottsag miatt.. @kz: fehervari uti vcs,rantotthus a gyanusitott,pedig ott kajalunk osz ota.. @trifo: de, november elejen,ezt ki is zartak,regen volt ahhoz...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jobbulast!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Veszélyes üzem az év végi zabálás. ;) Akkor idõben elkapták, fingers crossed. Olvass sokat, ilyenkor lehet. Melyik kórház?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Dave, akkor most gondolj arra, hogy az évet mindjárt egy gyors ütemû erõsödéssel kezded. Arra ne gondolj, hogy az elõzõt hasonló ütemû leépüléssel fejezted be :)

Amúgy kaptál te oltást új influenza ellen? Csak mert annak lehetséges mellékhatásai között emlegették ezt is. Márhogy a Guilian-Barre-t.

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
10 napja volt egy jo durva gyomorfertozes,velhetoen abbol.mar volt 2 kezeles,a bal oldalam mar egesz jo..javulok szepen,csak qrvara ingerszegeny ez a hely.:-D

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Dave, kitartás, mindenbõl ki lehet jönni, cimborám két éve hasonló cipõben volt, már a tüdeje körül volt az ellenség. Lehet tudni, hogy szedted össze?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Udv a korhazbol.guillan-barre szindroma,eleg ritka..penteken talan szabadulok a sajat labamon,addig meg 2 plazmapheresis hatravan.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
bacon szalonnas csio csipsz vazmeg. hogy idegesit
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
én amikor vettem a bicajomat szembesültem vele.épp akkor vettük a kocsinkat Székesfehérváron,ha már arra járunk akkor elmegyünk Veszprémbe a kinézett,és elõre leegyeztetett bicajért.3-4 hívás után végre felvette a srác a telefonját:"bocs,most adom el".apám szép kerek mondatokkal elköszönt tõle,aztán indultunk haza.mondjuk végülis hazafelé pesten vettem bicajt,csak jó nap volt az:D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
én úgy jártam, hogy több napon át beszéltünk/egyeztettünk találkozót, mert személyesen akartam átvenni a cuccot. aztán 5-6 órás várakozás után sehol senki, 40-45 hívás után az apja felvette a telefont és mondta, hogy a fia otthon felejtette a telefonját.

amúgy idegesítõ, ja.

Izomtéridõninja-geológus!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
felbasz mikor valaki valamit hirdet az apróban és baszik válaszonli a megadott kontakton....:confused:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Hozzáértõket a fotós részre kéremszépen'.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mivvva' még mindig hat, vaz?