Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
es van netem!
jeee bebi...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Persze. Ha elõttem lehúzza a kártyát, az OK. Mondjuk én pl. a Danubius szállodalánc 45 napos fizetési határidejére gondoltam.

a halasztott fizetés az nem függ össze a készpénz/bankkártyával.

bár gondolom úgy értetted, hogy amikor átadod a terméket, akkor a másik kezedbe nyomják az ellenértékét forintban :)

amikor Te veszel árut, akkor elõre utalod az eurot vagy kapsz Te is haladékot?

Bikertigger
igen, én is ezt mondtam és pont az említett "Lujzikák" miatt

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

nekem meg pont a bankkártya a szimpatikusabb. nem kell szarakodni, hogy mennyi pénzt vigyek magammal, meg azzal sem, hogy nem tudnak visszaadni.
legszívesebben 500 ft felett nem is fizetnék kp-ba. csak ne lenne ilyen tetû lassú a kártyás fizetés - horvátoknál pl. lehúzták a kártyát és abban a pillanatban már jött is ki a bizonylat a gépbõl...

mondjuk bankkártyának nyoma van, meg aztán gondolom amúgy is más fontos egy fizetésnél Neked meg nekem.
nekem jobbára ilyen apróbb tranzakcióim vannak, aminél a kényelemre törekszem.

azért majd csináld meg hogy ilyen pár ezer ft-os számlánál mérd le hogy mennyi amig kikotrod a pénzt, meg amig a pztáros visszaad, blokkot ad, elpakolod....normálisan mûködõ helyen meglepõen kicsi lesz különbség a kártyához képest . ahol meg jól mûxik -itt felénk pl brico, omv ami eszembe jut- garantálan gyorsabb mint amig mondjuk 20ezresbõl visszaad Lujzika.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Persze. Ha elõttem lehúzza a kártyát, az OK. Mondjuk én pl. a Danubius szállodalánc 45 napos fizetési határidejére gondoltam.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Én szívem szerint csak kápéznék, de akkor a revizorok hátbaszúrnának.

nekem meg pont a bankkártya a szimpatikusabb. nem kell szarakodni, hogy mennyi pénzt vigyek magammal, meg azzal sem, hogy nem tudnak visszaadni.
legszívesebben 500 ft felett nem is fizetnék kp-ba. csak ne lenne ilyen tetû lassú a kártyás fizetés - horvátoknál pl. lehúzták a kártyát és abban a pillanatban már jött is ki a bizonylat a gépbõl...

mondjuk bankkártyának nyoma van, meg aztán gondolom amúgy is más fontos egy fizetésnél Neked meg nekem.
nekem jobbára ilyen apróbb tranzakcióim vannak, aminél a kényelemre törekszem.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Olee:
Értem, kösz a kimerítõ választ.
"In idem flumen bis non descendimus"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Olee:
Ez érdekes, mert mi -többek között- pont ezért mentünk a Citihez a céges számlánkkal a Budapest Banktól.
Az éves bankköltségünk kapásból a felére csökkent.
Mondjuk az tény, hogy idejött egy Citi-s emberke, elmondtuk neki, mit szeretnénk, (minden bevételünk Euró, utalunk Euróban, forintban stb.) majd elvonult, és elõállt egy ajánlattal.
Azóta ez megy, ugyanazon a számlán van Euró is, meg forint is.
Ha át akarunk váltani, adnak egyedi árfolyamot stb. stb.
Nincs rossz tapasztalatunk velük. Devizát naponta utalunk, nem volt baj azzal soha.
Az internetes felületük kicsit "egyszerû", az igaz.

Én Euróban vásárolok, Forintban értékesítek.
Lehet, hogy a forgalmunk nem volt akkora, hogy elérjen egy kedvezményes szintet. Nem tudom. Nálunk is volt emberke, elmondtuk mit akarunk. Majd kaptunk egy olyan "személyre szóló" ajánlatot, aminél a legalapabb Raiffeisen számla is többet tudott.
Mindegy. Erre írtam, hogy mindenkinek más a "jó".
Én szívem szerint csak kápéznék, de akkor a revizorok hátbaszúrnának.

Zorg: Igazából én terepjáróépítéssel foglalkozom. Nálam pont az szokott a "baj" lenni, hogy egy autó hosszú heteket tölt a szervízben. Nagyon ritkán van szabad hely. Beesõs melót nem is vállalunk, csak amit kint az utcán is meg lehet csinálni.
Pl. a vezérlésedet ki lehetne cserélni, 1-2 óránál nem tart tovább. Viszont Examinerem nincs hozzá, nullázni nem tudom.
Nálunk a 20 éves dízel a fiatal. :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Mindenkinek más jó. Különben nem lenne ennyi bank. Mi meg a Citi-tõl jöttünk el, mert a devizaátutalásuk nevetséges volt.

OFF

Olee:
Még a tegnapi hozzászólásaidhoz - autószervized van? Ilyen prosztó gépekkel is foglalkozol, mint Octavia? Tavasszal csináltatnék egy nagyobb generált a gépen - úgy döntöttem még minimum 3 évig jó lesz, aztán kamaszkorba lép -, vezérmûszíj, lengéscsillapítók. Kérhetek majd tõled is árajánlatot?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Olee:
Ez érdekes, mert mi -többek között- pont ezért mentünk a Citihez a céges számlánkkal a Budapest Banktól.
Az éves bankköltségünk kapásból a felére csökkent.
Mondjuk az tény, hogy idejött egy Citi-s emberke, elmondtuk neki, mit szeretnénk, (minden bevételünk Euró, utalunk Euróban, forintban stb.) majd elvonult, és elõállt egy ajánlattal.
Azóta ez megy, ugyanazon a számlán van Euró is, meg forint is.
Ha át akarunk váltani, adnak egyedi árfolyamot stb. stb.
Nincs rossz tapasztalatunk velük. Devizát naponta utalunk, nem volt baj azzal soha.
Az internetes felületük kicsit "egyszerû", az igaz.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Én csak rosszat tudok mondani az OTP-rõl. Levonnak párszázezret (hiteltörlesztés) a folyószámláról júliusban, 2 hónapig nem tudják megmondani hol a pénz, majd szeptemberben elõkerül, de kérnek kamatot a Júl-Szept idõszakra. Beszarás. És nem ez az egyetlen sztorim...

Szakmai hozzá NEM értésüket meg sem próbálják némi kedvességgel vagy vevõközpontú hozzáállással kompenzálni.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Az OTP-t nem divatból utálom. Drága.

Kamatot nem fizetnek, viszont a számlavezetési díj (átutalásokkal stb.)
kb 2000Ft volt nekem havonta amikor átmentem a Citi-hez.
(Ez néhány éve történt, amikor az OTP lett európában a legnyereségesebb bank.
Gondoltam kerestek már rajtam is eleget.)

Mindenkinek más jó. Különben nem lenne ennyi bank. Mi meg a Citi-tõl jöttünk el, mert a devizaátutalásuk nevetséges volt.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Az OTP-t nem divatból utálom. Drága.

Kamatot nem fizetnek, viszont a számlavezetési díj (átutalásokkal stb.)
kb 2000Ft volt nekem havonta amikor átmentem a Citi-hez.
(Ez néhány éve történt, amikor az OTP lett európában a legnyereségesebb bank.
Gondoltam kerestek már rajtam is eleget.)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Még a (divatból?) mindenki által átkozott OTP-n belül is azonnal pattan az átutalás - csak személyes ügyintézésre ne kelljen befáradnod, mert az tényleg halál.

Auchan.

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nem divatból...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Bankon belül ez természetes.

Jorus: azt te csak hiszed... Lásd: Unicredit bank. Bankon belüli - akár netes - utalásnál is legalább fél napot ülnek a pénzen.

--Trifo

Még a (divatból?) mindenki által átkozott OTP-n belül is azonnal pattan az átutalás - csak személyes ügyintézésre ne kelljen befáradnod, mert az tényleg halál.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Raiffeisen banknál mindig reggel 8-kor van érkeztetés. Tök mindegy, hogy mikor utalod át, az másnap reggelre van a számlán. 500 ezer felett pedig +1 nap.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jorus: azt te csak hiszed... Lásd: Unicredit bank. Bankon belüli - akár netes - utalásnál is legalább fél napot ülnek a pénzen.

--Trifo

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bankon belül ez természetes.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
CIB-es vagyok én is...

Koca tegnap utalt nekem...õ is cib-es

elutalta és azonnal kaptam az sms-t h számlámon van a péz---

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

OVB-sok engem is akartak gyõzködni, hogy már pedig ez milyen jó, hogy ingyen van minden. elkezdtünk beszélgetni róla, hogy mi is lehet a hátulütõ és akkor kibökték, hogy izé a befizetés az posta, csekkezés, 2 nap átfutás...
ajaj... sokszor volt úgy, hogy befizettem a pénzt, 10 perc múlva meg már ment is az utalás... ez hátránya, hogy nem lehet egybõl számlára fizetni...

a dombornyomott kártyát azt egybõl engedték nyitni a számlanyitással együtt, feltétel az volt, hogy legyen a kártyán 50 ezer - legalább addig az 1-2 napig.
netkártyát meg utána kértem valamikor, nem tudom a költségét.

fügelekvárért adok mézet ;) mit szólsz?
(házi, virágméz - mi abban utazunk hobbi szinten)

már nem is kell 1-2 nap se (CIB)

Asszonnyak nyitottuk, befizettük 50k , hazajöttünk és el is utalgatta
kártya meg 4 nap múlva jött
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való