Igen, ez oké, errõl a biztosító tájékoztat, de a zállam azt, nem tudom jóváírja e a biztosításom javára. (mert ugye "hagyományos" adójóváírásként egy ideje nem lehet)Az életbiztosításból én is kaptam 36.xxx forint adókedvezmény most jött a paper.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2010. February 16. - 09:44
Posted 2010. February 16. - 09:31
Már ellenõrzitek.
Amire még érdemes figyelni, hogy a rokikocsis helyért 120 ezer ropogós forint jutalom jár ha nincs egy vásárolt/rokontól szerzett rokikártya a szélvédõ mögött.
Amire még érdemes figyelni, hogy a rokikocsis helyért 120 ezer ropogós forint jutalom jár ha nincs egy vásárolt/rokontól szerzett rokikártya a szélvédõ mögött.
Posted 2010. February 16. - 07:51
A hétfõ tényleg remek volt 2 mikuláscsomag + egy megállni tilos tábla miatti feljelentés:scared:
Az életbiztosításból én is kaptam 36.xxx forint adókedvezmény most jött a paper.
Az életbiztosításból én is kaptam 36.xxx forint adókedvezmény most jött a paper.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. February 15. - 23:30
nem annak is elvették az adókedvezményét a komonisták?így hát kötöttem egy életbiztosítást
így hallottam.
Posted 2010. February 15. - 22:49
Posted 2010. February 15. - 22:38
Posted 2010. February 15. - 22:11
nem panaszkodom
megint zsebbõl emelnek
a 65-öt úgysem érem meg, s ahogy látom a nyugdíbiztosítási piac libelarizálását, majnem egyetértek... így hát kötöttem egy életbiztosítást inkább, a "családit" kicsit megtódva' meg
megint zsebbõl emelnek
a 65-öt úgysem érem meg, s ahogy látom a nyugdíbiztosítási piac libelarizálását, majnem egyetértek... így hát kötöttem egy életbiztosítást inkább, a "családit" kicsit megtódva' meg
Posted 2010. February 15. - 21:48
Na akkor mesélek valami szívderítõt nektek. Anyum most ért haza ülésrõl(körjegyzõ), költségvetést tárgyaltak. Az adott falu x milliós költségvetésével kapcsolatban egyetlenegy kérdés sem volt, csupán a polgármester kifogásolta az önkormányzat 2 helyi dolgozójának bérezését. Jobban mondva extra juttatásukat. A 2 dolgozó fejenként havi 83 ezer pénzt keres és kiváló munkaerõnek számítanak. Anyum elmondása alapján, ha mindenhol ilyen munkaerõ lenne, semmi gondja sem lenne. Na a polgármestert rettentõen zavarta plusz 20 ezer forint juttatás, megjegyzem többszáz milliós vagyona van, és céljának tekinti a falu pénzének védelmét,így leszavaztatta a testülettel. Most anyum sír, hogy lehet valaki ilyen szemét?! Tanulság? Én leszûrtem a magamét.
Posted 2010. February 15. - 20:14
Posted 2010. February 15. - 19:41
Tavaly 11e valamennyi volt, most 15e valamennyi, környezetemben is többen jártak így hogy több lesz a fizu és mégsem így történt pedig 170 felett van a bruttójuk.
Csak megint az alsó és a középréteg szív.
Csak megint az alsó és a középréteg szív.
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. February 15. - 19:12
ez az emelt adojovairas micsoda?
en ugy tudom nem mindenki kap tobbet
br 170 felett jar vele jobban az ember
en ugy tudom nem mindenki kap tobbet
br 170 felett jar vele jobban az ember
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. February 15. - 19:03
elvileg mindenkinek, de én is kevesebbet kaptam mint tavaly pedig benne van az emelt adójóváírás is
Team Heavy Pedal - Szeged
Posted 2010. February 15. - 17:55
Posted 2010. February 15. - 17:54
Na kérdezz rá a bérelszámolásnál, ez engem is érdekel.
Elvileg többnek kellene lennie.
Elvileg többnek kellene lennie.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. February 15. - 17:37
huuu skacok megjott a fizum.
haaat
remelem csak vmi poen, mert viccnek durva lenne.
egy szep huszassal kevesebb, mint tavaly
es egy megszebb negyvenessel kevesebb, mint amit a kalkulatorok kihoztak erre az evre.
o he!
haaat
remelem csak vmi poen, mert viccnek durva lenne.
egy szep huszassal kevesebb, mint tavaly
es egy megszebb negyvenessel kevesebb, mint amit a kalkulatorok kihoztak erre az evre.
o he!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. February 15. - 12:04
Posted 2010. February 15. - 11:35
skoda octavia kombi 4x4
1,8t
1,8t
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. February 15. - 11:33
trifo
milyen autód van? (Zorg írta, hogy 20VT, akkor gondolom VW-Audi-Skoda-Seat közül valami)
milyen autód van? (Zorg írta, hogy 20VT, akkor gondolom VW-Audi-Skoda-Seat közül valami)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. February 15. - 10:04
Alright.zOrg: sajna meg kell válnunk egymástól. Három gyerekkel már nem nagyon kompatibilis. Nagy család -> egytér. Meg békésebb teljesítményû - és persze fogyasztású - dízel. És ezzel kb a helyére kerül a családban az autó, mint olyan. Már mégiscsak a kerékpár a hobbim, meg a sí...
Már azt hittem, hogy meghibbantál és átulsz egy fiatalabb-drágább-csillogóbb izébe. (Pont nem így ismerlek itt a fórumon keresztül.)
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2010. February 15. - 09:52
zOrg: sajna meg kell válnunk egymástól. Három gyerekkel már nem nagyon kompatibilis. Nagy család -> egytér. Meg békésebb teljesítményû - és persze fogyasztású - dízel. És ezzel kb a helyére kerül a családban az autó, mint olyan. Már mégiscsak a kerékpár a hobbim, meg a sí...
lor: tudom én azt, csak hát nekem ez jutott, ezt kell védeni
--Trifo
lor: tudom én azt, csak hát nekem ez jutott, ezt kell védeni
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt

Sign In
Create Account

Back to top