Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai, úgy hallottam te festetted Benzsó Öreglányát. készültek elõtte/közben/utána fotók vagy keressem inkább élõben az eredményért?

Helló!
Elõtte-közben képek nem készültek, itt a végeredmény:
Feltöltött kép
Azért én csináltam, mert Pesten senki sem vállalta el a homokfúvását az elvékonyult illesztések miatt, mi megoldottuk :) Ha érdekel a vázszinterezés, dobj mailt ( kiskubai kukac gmail pont com )

Szerk.: A képen lévõ szín nem adja vissza valóságot nyilván, élõben ez sötétkék inkább.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Kiskubai, úgy hallottam te festetted Benzsó Öreglányát. készültek elõtte/közben/utána fotók vagy keressem inkább élõben az eredményért?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ok, de akkor át lehet tolni.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Margit híd hogy áll most bringás szempontból?

Nincsenek rendõrök, csak hídõrök, azok meg b@sznak rá. Múltkor DIREKT leszálltunk, mert ráérõsek voltunk, a hátunk mögött meg egy robogós eltolt kb 2 liter benzint, mert 342425345 ezres fordulatszámon tolta neki mögöttünk...Úgyhogy azóta én is át szoktam gurulni, persze nem állat módjára, mert azért vegyem már észre hogy hol a helyem. De elméletileg még mindig tilos bringázni rajt.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Margit híd hogy áll most bringás szempontból?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Thez, addig sem lopják el. :)

Így van - sõt, se gyorshajtásos, se (rokikocsis:p) parkolási csekket sem kapok :o

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Thez, addig sem lopják el. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Majd egyszer eltalálja egy kamion ha nem jelez irányt.

A sebesség mindent megold.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Ezek valójában annyira szomorú dolgok. Mikor nem fér bele megpöckölni azt a kis kart ott jobbra. (Tegnap ugyanannak a furgonnak majdnem 2x is nekicsattantam emiatt. Aztán hozzánk jött a fazon végül...áruért) Mikor szarrá vagyok gyúrva, piszokkemény vagyok, de 10m-t derogál sétálni (lábra nem gyúrtam), inkább kirakom az igazolványt. És köd is van, ja...ott az emeleten. De nagyon sûrû...

Miért zavar, ha valakinek koszos a szélvédõje? :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Nem parkolok mozgássérülteknek fenntartott helyre - te szoktál, hogy figyelned kell rá? ;)

Hívott ismerõs, hogy el tudom-e intézni ;)

Autóm sincs.. :rofl: Vagyis van:

ITTEN A LINK, erre kattintsFeltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Értemén, meg vágom mi miért van. Mégis olyan ellentmondásos.

Tele vagyok zsével, de az étteremben nem én vagyok az aki nagy jattot ad, hanem az vagyok aki lelép fizetés nélkül.

Rohattkeményedzettvagyok, de mégis a Tesco bejárat elé állok.

Tetszikérteni?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ez szerintem nem fáradtság kérdése, hogy nem tud gyalogolni, indexelni, sokkal inkább az, hogy megteheti. ezt is. mindent megtehet. mert úgysem szól neki senki, ezért megjelöli embertársait, rájuk hugyozik, alárendel.
õ egy autótól valaki, de csak attól. máz-ember.

itt nálunk pl a cigány nem fizet közösköltséget, és mikor megkérdezem, hogy neme szégyelli e magát, kiderül, hogy nem. büszke rá.
de a fehér suttyó se jobb, az meg sunyi és leköpi az autódat, mikor nem látod. ennyi.

el kell menni városból, mi el fogunk, inkább bejárok hányni ha muszáj

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Ezek valójában annyira szomorú dolgok. Mikor nem fér bele megpöckölni azt a kis kart ott jobbra. (Tegnap ugyanannak a furgonnak majdnem 2x is nekicsattantam emiatt. Aztán hozzánk jött a fazon végül...áruért) Mikor szarrá vagyok gyúrva, piszokkemény vagyok, de 10m-t derogál sétálni (lábra nem gyúrtam), inkább kirakom az igazolványt. És köd is van, ja...ott az emeleten. De nagyon sûrû...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Közismert fehérvári arc M6 béemvével mozog.
Hát azon se index, se elakadásjelzõ, se tompított fény - csávó mindig ködbe' autózik..
A városka összes szabad (és nem szabad) területére szóló ingyenes örökbérlete van, ráadásul az a fajta, amit ki sem kell ragasztani.
Csórikámnak persze hábetûs rendszámra sem telik.
A mozgássérült nagyié lehet a kordé, bár az igazolvány mindig a kesztyûtartóban marad (gondolom), amikor a kékkel festett helyekre parkol.

Kár, hogy nem Rajmundnak keresztelte az édes anyukája.
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Bizonyos márkák talajainak extra az irányjelzõ használata vagy egyéni KRESZ vonatkozik rájuk.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Bizonyos autómárkákhoz járnak ezek a zenge day-ek. ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Pedig az tök raj dolog. Meg a parkolóhelyre átlósan bekanyarodva is, mert úgy jobban esik a kiszállás.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Amire még érdemes figyelni, hogy a rokikocsis helyért 120 ezer ropogós forint jutalom jár ha nincs egy vásárolt/rokontól szerzett rokikártya a szélvédõ mögött.

Nem parkolok mozgássérülteknek fenntartott helyre - te szoktál, hogy figyelned kell rá? ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Az életbiztosításból én is kaptam 36.xxx forint adókedvezmény most jött a paper.

Igen, ez oké, errõl a biztosító tájékoztat, de a zállam azt, nem tudom jóváírja e a biztosításom javára. (mert ugye "hagyományos" adójóváírásként egy ideje nem lehet)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Már ellenõrzitek.

Amire még érdemes figyelni, hogy a rokikocsis helyért 120 ezer ropogós forint jutalom jár ha nincs egy vásárolt/rokontól szerzett rokikártya a szélvédõ mögött.