Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Olee: arról van szó, hogy teljesen szülõi közösség kezdeményezésére jött létre az óvoda, ami elõször az egyik - azóta már iskolás gyerek - szüleinek nappalijában indult. Azóta teljesen hivatalos Waldorf intézmény lett belõle, de annak ellenére, hogy az Önkormányzat saját óvodái az igényeket messze nem elégítik ki, egyáltalán nem segíti az ilyen intézmények mûködését.

Tehát ez egy magánóvoda, de mégsem az. Profitszerzésrõl szó sincs, sõt, a szülõk a saját kezükkel építik-szépítik a környezetet, vagy egyengetik az ovi útját a bürokrácia útvesztõiben. Mindenki segít azzal, amivel tud. Én jobbára barkácsmunkával járulok hozzá a köz javához, padokat, fogasokat készítettem, a falfúrással járó dolgok is általában rám jutnak, javítgatom a játékokat, ilyesmi.

A gyerekek pedig imádják. És elmondhatatlan öröm, amikor a csemete elüszkélkedik a társának, hogy "Ezt a padot az én apukám csinálta!"...

--Trifo

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

jön az adóbevallás ideje... Ha nincs konkrét 1%-os célod, segítenél életben tartani egy Waldorf ovit?

Név: Csillaghegyi Waldorf Közhasznú Egyesület
Cím: 1039 Budapest, Bercsényi u. 22.
Adószám: 18129724-1-41

Ide jár a kislányom, s jó lenne, ha a két öccse is járhatna még ide.

Ha segítenék, küldj privát üzenetet és küldök kitöltött 1%-os nyilatkozatot.

--Trifo

Azért szomorú, hogy egyre többet hallani a megszorult ovikról. Mi 12-13-án vettünk részt Szomódon egy terepjáró versenyen, ahol a bevételt szintén egy haldokló óvoda kapta.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
azért nem véletlen,hogy mostanában sokan dalolnak ilyen dolgokról...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

fankadeli az egyik legszórakoztatóbb magyar rapper, teljesen mindegy mióta teszi a dolgát :)

egyik titkolt és féltve õrzött vágyam, h egyszer portréfilmet forgatok vele-róla.

Nem tart sokból megkeresni, hajrá...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
na ennyit a titokról ;)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
fankadeli az egyik legszórakoztatóbb magyar rapper, teljesen mindegy mióta teszi a dolgát :)

egyik titkolt és féltve õrzött vágyam, h egyszer portréfilmet forgatok vele-róla.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

tehát a tanulság, h tömd be a piaci réseket és légy nagymagyar rapper...

A link megtekintése elõtt azthittem hogy FankaDelirõl van szó, akartam írni hogy aki õt ismeri, az tudja hogy 4-5 éve is ugyanilyen "nagymagyar" volt, nem üzleti döntés volt...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
jön az adóbevallás ideje... Ha nincs konkrét 1%-os célod, segítenél életben tartani egy Waldorf ovit?

Név: Csillaghegyi Waldorf Közhasznú Egyesület
Cím: 1039 Budapest, Bercsényi u. 22.
Adószám: 18129724-1-41

Ide jár a kislányom, s jó lenne, ha a két öccse is járhatna még ide.

Ha segítenék, küldj privát üzenetet és küldök kitöltött 1%-os nyilatkozatot.

--Trifo

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Az tök mindegy, hogy rapper vagy nem, megaztán felõlem kínai rapper is lehet, amit mond, az nagyrészt tényleg úgyis van.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

köszi. :)
a sztorit ismertem cm-rõl nagyjából, csak tûzraktérbe még nem járok le túl gyakran megnézni. szép darab lett, sokan áradoznak már a megépült géprõl.
nekem szinter egy ideig nem kell, GriN szépen lefényezte nemrég: http://forum.bikemag...&postcount=1551

szép, meg Subaru is:)

végre itt a jó idõ:D
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

hmmmm..

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Na akkor mesélek valami szívderítõt nektek. Anyum most ért haza ülésrõl(körjegyzõ), költségvetést tárgyaltak. Az adott falu x milliós költségvetésével kapcsolatban egyetlenegy kérdés sem volt, csupán a polgármester kifogásolta az önkormányzat 2 helyi dolgozójának bérezését. Jobban mondva extra juttatásukat. A 2 dolgozó fejenként havi 83 ezer pénzt keres és kiváló munkaerõnek számítanak. Anyum elmondása alapján, ha mindenhol ilyen munkaerõ lenne, semmi gondja sem lenne. Na a polgármestert rettentõen zavarta plusz 20 ezer forint juttatás, megjegyzem többszáz milliós vagyona van, és céljának tekinti a falu pénzének védelmét,így leszavaztatta a testülettel. Most anyum sír, hogy lehet valaki ilyen szemét?! Tanulság? Én leszûrtem a magamét.

hmmmm..

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Pü ment!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
ok, de mi a kérdés?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Aki jártas az angolban tudna nekem segíteni?Egy külföldi oldalról való rendelés figyel be,csak én kuka vagyok hozzá,és sohasem csináltam.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

a sztorit ismertem cm-rõl nagyjából, csak tûzraktérbe még nem járok le túl gyakran megnézni. szép darab lett, sokan áradoznak már a megépült géprõl.
nekem szinter egy ideig nem kell, GriN szépen lefényezte nemrég: http://forum.bikemag...&postcount=1551

Nna én meg a háttértörténetet nem ismerem :D Annyit tudok hogy nekem a kezembenyomta Jazzpeta azzal a felkiáltással, hogy: ,,Fõnök, megoldható?" Én meg mondtam neki hogy bármi megoldható és elhoztam. Aztán elsõkörben elbaszták a szinteresek (mert a nagykerben rossz lakkot adtak nekik) és kaptam egy CSILLOGÓ (ilyen barbisan csillogót képzelj el) vázat. Aztán fogtuk, és megcsináltattuk rendesen ilyenre mint most.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nagyon jó! :( maga a kft létezik elméletileg, csak az üzlet es a tevékenységi kör változott.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Garanciát egy közben már megszûnt cégen hogy lehet szerintetek érvényesíteni?

gyakorlatban bézbollütõvel a volt tulajon
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Garanciát egy közben már megszûnt cégen hogy lehet szerintetek érvényesíteni?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás