én kérek elnézést
Múltkor romániából három dirt-ös srác jött ide Kecskemétre dabomb cuccokért. Érted, románia-Kecskemét.Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja E véletlenül valaki, mikor lesz magyarországon minõségi kerékpáralkatrész kereskedelem?
Hogy mikor fog rájönni valamelyik nagyker, hogy ha esetleg hozna az országba páldának okáért gumikülsõket ami nem 0.3 as hanem pl 2.5 -ös és nem chaingihngiikcseng van ráirva hanem pl Maxxis, akkor azt EL LEHETNE ADNI, lenne rá kereslet.
Hogy mikor lesz az, hogy nem "mostanában biztos nem lesz" választ kapok, ha nem outi alkatrészt keresek, hanem mást (nem sorolom, tudja mindenki hogy mibõl van hiány).
Szégyen ami itt megy.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
köszi, bepróbálomAndris, Veszprém Kossuth utca fél emelet alatt Heavy Tools márkabolt, nézd meg hátha van nekik és akkor meglátod jó-e az L-es!
nah igen, ezért nem merem megvenni látatlanbaAndris! u.ilyen kabát volt rajtam a gyõri hervisben, M-s méretben, próba cseresznye alapon. a fél csuklóm és a derekam kilógott belõle, 196 cm vagyok és 75 kiló.
viszont az L-s RP-t meg kicsit nagynak érzem néha...
igen. a 60 ezres kabátok voltak leárazva 40-re... :/Andris:
intersportban nem voltál nézelõdni??
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Andris, Veszprém Kossuth utca fél emelet alatt Heavy Tools márkabolt, nézd meg hátha van nekik és akkor meglátod jó-e az L-es!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Nem, ez mind Thez-nek szólt.Küldeni jegy, cserélni avatar.BBB: ha ez nekem szólt, akkor küldöm. Ha nem, akkor bocs.
--Trifo
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Küldd akkor
Na, ez az avatar a tuti
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Akár politikus is lehetnél.Semmi érdekesrõl. Csak egyik fórumtársunk privátban két szóban a saját neméhez vonzódónak nevezte Kiskubait.
Semmi érdekesrõl. Csak egyik fórumtársunk privátban két szóban a saját neméhez vonzódónak nevezte Kiskubait.Úgy érzem, lemaradtam valamirõl
A sebesség mindent megold.