Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2010. February 20. - 20:48

akkor mar ez
kapucnival
jo nagy szelloztetheto zsebbel karon plusz zseb
jo vizzaro zibzar
/sajna kulon honalj szellozes nincs/
volt hogy 5-ert vettem.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. February 20. - 20:31

idén ez tejesít nálam szolgálatot,egy rossz szavam nem lehet rá:
http://munkavedelem....ikk=unas_618676
ezt ajánlotta nekem is munkásboltan egy puna /õ is bicóval jár be/ látta, hogy biriglizem télen, azt mondta, egy laza hosszújjas felsõ+ez, s lazán elvan benne nap mint nap
megnézem jövõre, kezd lerohadni a lidlis kabátom
Posted 2010. February 20. - 19:49

es napozas lesz akkor nem csak en fogom szokiteni a hat vallszorom hanem o is?
fasza.
nagyaruhazas sport bigyokban ritkan van jo aru jo kabat.
erteni kell ehhez is kulonben szart veszel bazi dragan.
mindig az ilyen kabatos temakat olvasva jovok ra mennyire nem vagyok fazos.
van a sandstoneomat polar nelkul vettem meg es meg nem is nagyon hianyzott.
atlag telban nekem polora johet a hej.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. February 20. - 19:40

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. February 20. - 19:38

És mind átmászott az állára :rofl:Salának ~2 év alatt duplamagas homloka lett...
Haj-jaj...
Posted 2010. February 20. - 19:34

Haj-jaj...
Posted 2010. February 20. - 19:20

Would you, Quintus? Would I?
Posted 2010. February 20. - 18:33

semmi gond, de eddig arrol nem volt szo hogy extra kivanalmak is vannak
most abba nem mennek bele hogy melyik az ok es melyik az okozat, mert nehez lenne eldonteni. De a ket dolog erosen osszefugg.
meg most irjuk le szazhuszonkilencedszer is hogy amig nincs eleg fizetokepes kereslet, addig nem lesz kinalat sem?
tény hogy nincs rálátásom, mert nem vagyok nagykereskedõ. nyilván õk is pénzbõl élnek és nem abból hogy szubkultúrákat (dh,fr) szolgálnak a két szép szemü(n)kért.
én csak azt modnom amit tapasztalok.
a mekdonácban is (bár nem vagyok nagy híve) megmondanám szivesen, hgoy nem kell két bigmacet egy áráért adni, hanem rá kell jönni, hogy ha nem langyosan-hidegen adják, akkor vinni fogják.
Posted 2010. February 20. - 18:26

A három Andris

Balról jobbra
Kiskubai (újabban Bandi 'faszfej' Bácsi)
Sala
Bandi
Posted 2010. February 20. - 18:25

amugy
crc-rõl csak a szûkebb baráti-bringás körbõl kábé 2 hetente megy a rendelés.
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja E véletlenül valaki, mikor lesz magyarországon minõségi kerékpáralkatrész kereskedelem?
most abba nem mennek bele hogy melyik az ok es melyik az okozat, mert nehez lenne eldonteni. De a ket dolog erosen osszefugg.
meg most irjuk le szazhuszonkilencedszer is hogy amig nincs eleg fizetokepes kereslet, addig nem lesz kinalat sem?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. February 20. - 18:23

Csak viccnek szánom, nehogy mellre szívd, de:Why do people keep using english phrases on a hungarian forum? Why can't you just use the hungarian equivalent?
Ezen hozzászólásod alatt jól mutat az angolnyelvû aláírásod - ami persze más kategória, hiszen idézet.

Posted 2010. February 20. - 18:03

tessek 2.5"-os Maxxis gumi. raktaron.
http://ebike.hu/term...high roller dh/
ja szimplafallal, meg 60as keverékkel.. ne gondold hogy nem kérdeztem meg emailban.
mindegy is..
no offense .)
minden rendben van.
Posted 2010. February 20. - 17:58

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. February 20. - 17:56

no offense, de ha úgy érzed tudod mire lenne igény, miért nem kezdesz egy olyan hálózat kiépítésébe, ami az általad hiányolt termékeket forgalmazza itthon?
Why do people keep using english phrases on a hungarian forum? Why can't you just use the hungarian equivalent?
Posted 2010. February 20. - 17:53

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. February 20. - 17:32

Posted 2010. February 20. - 17:29

Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja E véletlenül valaki, mikor lesz magyarországon minõségi kerékpáralkatrész kereskedelem?
Hogy mikor fog rájönni valamelyik nagyker, hogy ha esetleg hozna az országba páldának okáért gumikülsõket ami nem 0.3 as hanem pl 2.5 -ös és nem chaingihngiikcseng van ráirva hanem pl Maxxis, akkor azt EL LEHETNE ADNI, lenne rá kereslet.
Hogy mikor lesz az, hogy nem "mostanában biztos nem lesz" választ kapok, ha nem outi alkatrészt keresek, hanem mást (nem sorolom, tudja mindenki hogy mibõl van hiány).
Szégyen ami itt megy.
no offense, de ha úgy érzed tudod mire lenne igény, miért nem kezdesz egy olyan hálózat kiépítésébe, ami az általad hiányolt termékeket forgalmazza itthon?
Posted 2010. February 20. - 17:22

nekem ott sikerült vennem egy sherpát polárbéléssel..
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2010. February 20. - 17:19

crc-rõl csak a szûkebb baráti-bringás körbõl kábé 2 hetente megy a rendelés. és nem karbon szívószálakat rendelünk dzsietterton signaturával, hanem sima mezei hétköznapi dolgokat. és ez nem jó így.
edina: @cuba: vágom mire mondtad de azért az egy másik szint..
Posted 2010. February 20. - 17:12

szerintem nem egy dologra gondoltatok;)Múltkor romániából három dirt-ös srác jött ide Kecskemétre dabomb cuccokért. Érted, románia-Kecskemét.
marad a crc,.....