Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2010. February 26. - 17:42

edit: Csak annyit akartam írni hogy köszi, majd szólj ha aktuális!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. February 26. - 17:38

Hogyan tudok átkapcsolni a régi dizájnra?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. February 26. - 17:13

Posted 2010. February 26. - 16:47

Mivel a kinyomtatott példányt nem hozza már a rendszer, csak mint eladottat ...

(nem, nem a Metál Lika)
Posted 2010. February 26. - 16:24

igy nagy leégés a kapuban az asszony bekültem én meg a kocsinál vártam...kur@a jó koncert volt
"just chillin killin"
Posted 2010. February 26. - 14:56

Nem találtam dühöngõ topicot, ha van rakjátok oda légyszi a hszom:
A fene essen ezekbe a k..va kib..tt jegyüzérekbe. Nem szégyellnek 40ezer forintot kérni a májusi metallica koncertre, a vaterán kapható most is vagy 20jegy!!! Aki meg normálisan szeretne jegyirodán keresztülk jegyet venni nem tud, mert ez a sok nyerészkedõ ... felvásárolja az összes jegyet. Botrány. Voltam már 3 Metallica koncerten, de ilyet még nem tapasztaltam mint ami nálunk van, hogy nem lehet csak a "színpad mögé" jegyet kapni.
Nem is értem a koncert szervezõi hogy gondolhatták, hogy a világ egyik legjobb zenekarának koncertjén majd félház lesz, hogy ilyen kevés állójegyet csináltak??
Nem vagy egyedül, nemkicsit b@szta fel az agyam. Ebay-en is találtam egy csávót, 30ért adja. írtam neki hogy hirdetni akarja vagy eladni? És érted, az a legmocskosabb az egészben, hogy nem a többi rajongó vitte el elõlem hanem a mocsok üzérek.
Posted 2010. February 26. - 12:08

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. February 26. - 11:41

akkor én hülye voltam, hogy eladtam õket 15-értNem találtam dühöngõ topicot, ha van rakjátok oda légyszi a hszom:
A fene essen ezekbe a k..va kib..tt jegyüzérekbe. Nem szégyellnek 40ezer forintot kérni a májusi metallica koncertre, a vaterán kapható most is vagy 20jegy!!! Aki meg normálisan szeretne jegyirodán keresztülk jegyet venni nem tud, mert ez a sok nyerészkedõ ... felvásárolja az összes jegyet. Botrány. Voltam már 3 Metallica koncerten, de ilyet még nem tapasztaltam mint ami nálunk van, hogy nem lehet csak a "színpad mögé" jegyet kapni.
Nem is értem a koncert szervezõi hogy gondolhatták, hogy a világ egyik legjobb zenekarának koncertjén majd félház lesz, hogy ilyen kevés állójegyet csináltak??

lehet üzletet kellene csinálnom abból az egybõl is ami még megvan
30-ért valakinek?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. February 26. - 11:40

Az AC/DC-re 60-70.000 ért mentek el a vakerán kiemelt állójegyek. Gazdasági válság van, nem tudtad? ÉN a normál árát is sokallom, pedig szívesen elmennék idén is pár koncertre.
-=B.B.B.=-
Posted 2010. February 26. - 11:23

Posted 2010. February 26. - 09:46

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. February 26. - 09:26

amugy sar szinu
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. February 26. - 08:17

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. February 26. - 08:08

Elég fura most a fórum, de nem rossz

Posted 2010. February 26. - 07:21

(Meg ez a téma lapozó itt jobbra fenn... phejjj.)
Na, szunya.
Posted 2010. February 26. - 07:17

-=B.B.B.=-
Posted 2010. February 26. - 07:14

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. February 26. - 06:26

Kérek mindenkit, fölöslegesen NE írja tele a fórumot azzal, hogy mi tecc/nemtecc, mert még erõsen gyúrom a témát.
Csak elõbb lejjebb kellene tuszkolni a lázam pár tizeddel és behozni azt a +10 órát, amellyel nem tudtunk számolni.
(Az oldal indítása - tehát 1999 - óta nem csináltunk agymûtétet, csontvelõ átültetést és vérátömlesztést EGYIDÕBEN.)
Köszöntem a megértéseteket, jövök és csinálom hogy még jobb legyen.
"I'll be back"
-z-
Posted 2010. February 25. - 10:11

-=B.B.B.=-
Posted 2010. February 25. - 09:51

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...