Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

blog on
levették a gipszet :) aztán fél óra múlva azzal a lendülettel kaptam is újat...
tovita +D volt szedve max adagban, mégis teljesen kivehetõ a törés még mindig (4 hét) a röntgen alapján.

Jobbulást! Elég nagy szopóka .... :S

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
annak orulne a postas ha mindenki futarral kuldene mindent, es elveszitene a munkajat? naugye. na es ezert fogja be az arcat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
postázni már nem szabad szerintem....futárszolgálat megbízhatóbb, és szerintem nem is sokkal drágább

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

tudom hogy úgy értette

én meg tényszerûen mondtam hogy magyaroszágon a küldemények nem kis hányada eltûnik, vagy legalábbis erõsen hiányosan kapja meg a címzett.

Nekem eddig szerencsém volt, egyetlen ebayes üzletbõl, vagy belföldi bizniszbõl sem tünt el semmim....koppkoppkopp

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Úgy értette, hogy ha beszól a postásnak, hogy idézem: "felõlem meleg macskaszarral is tele lehet a hócipõje, ezért kapja a pénzét, kussoljon és dolgozzon", na AKKOR nem érkeznének meg a csomagjai :D

tudom hogy úgy értette

én meg tényszerûen mondtam hogy magyaroszágon a küldemények nem kis hányada eltûnik, vagy legalábbis erõsen hiányosan kapja meg a címzett.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Na hát én meg pont abban a társaságban vagyok benne akik "újonnan jöttek". Meg mostanában a régebbi körökben is mozgok (Irrig, Kopasz..stb). ECMC-re jössz?

Már hívtak, meglátjuk.

Ride everywhere.

.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ez tény, viszont az is hogy az nem a mezitlábas csomagkihordónál tûnik el.-

Úgy értette, hogy ha beszól a postásnak, hogy idézem: "felõlem meleg macskaszarral is tele lehet a hócipõje, ezért kapja a pénzét, kussoljon és dolgozzon", na AKKOR nem érkeznének meg a csomagjai :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

... és a csomagjaid túlnyomó része nem érkezik meg :D

ez tény, viszont az is hogy az nem a mezitlábas csomagkihordónál tûnik el.-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
blog on
levették a gipszet :) aztán fél óra múlva azzal a lendülettel kaptam is újat...
tovita +D volt szedve max adagban, mégis teljesen kivehetõ a törés még mindig (4 hét) a röntgen alapján.

érettségi suxx, megyek dupla szóbelizni...

és 4 hete akartam bicót építeni
és jövõ héten akartam bicót építeni
akartam...

kicsit kivagyok már
off

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

én meg mondanám, hogy felõlem meleg macskaszarral is tele lehet a hócipõje, ezért kapja a pénzét, kussoljon és dolgozzon

... és a csomagjaid túlnyomó része nem érkezik meg :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én meg mondanám, hogy felõlem meleg macskaszarral is tele lehet a hócipõje, ezért kapja a pénzét, kussoljon és dolgozzon

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
a barátnõm "licitálós" idõszakában nekem is volt ilyen érzésem, személyesen nem mondta de láttam az arcán minden nap :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jah, hát fekve menni nehéz...
:D

postás nekem múltkor közölte, hogy már a hócipõje tele van, hogy minden héten jön valami csomagom. pff.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
a postások alapból várják el a jattot, mert megkapta a pénzt és már ment is a visszajáróval együtt, megkapta volna így is de hát azért na
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

semmi baj nincs vele. mikor ovodas voltam nekem is ilyen volt a benticipom :)

azota mar biztonsagosan tudom kezelni a cipofuzot :D

POD :P

Sala: elment a netem este, már nem vártam meg mire méltóztat visszajönni, mentem dögleni....így is olyan vagyok mint akit háromszor kihánytak.....sztem megyek rövidgatyaba suliba....legalább felkelek a hidegtõl mire beérek

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Én sem, de voltam páron, fogalmam sincs milyen bringája volt, asszem tucatfavoritfixis volt az egyik a másikról ennyi emlékem sincs. Ismerek én is sok futárt, meg wanabeet is de az újonnan jötteket nem ( ;) ujjonan= 3 éve )

Na hát én meg pont abban a társaságban vagyok benne akik "újonnan jöttek". Meg mostanában a régebbi körökben is mozgok (Irrig, Kopasz..stb). ECMC-re jössz?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Én sem, de voltam páron, fogalmam sincs milyen bringája volt, asszem tucatfavoritfixis volt az egyik a másikról ennyi emlékem sincs. Ismerek én is sok futárt, meg wanabeet is de az újonnan jötteket nem ( ;) ujjonan= 3 éve )

Ride everywhere.

.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nem téged gyõztelek le az egyik hóvégi tekerés után egyhelybenállásban?

nemszoktam sem hóvégi tekerésekre járni, sem egyhelybeállás versenyeken indulni... (ettõlfüggetlenül persze elég jól tolom singlespeed-el :P )
Mondd hogy milyen bringája volt és lehet meg tudom mondani ki volt az :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nem téged gyõztelek le az egyik hóvégi tekerés után egyhelybenállásban?

Ride everywhere.

.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

en sem a bringas cipodet kommentaltam ;)

es kulonben is csak takony talpu turacipot csinalnak fuzosben, nekem meg nem olyan kell

mikor a slipont vettem, ezek voltak a szempontok:
könnyû
kis helyen elfér
menjen valamimhez :D
relative olcsó (5 alatt)
gyorsan lehessen átcserélni a cipõt

Mindegyik kritériumot teljesítette, hát megvettem :) Ja és buknak rá a buta 14éves lányok :D