Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Köszi szépen a segítséget akkor utána nézek a dolgoknak…
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

nem. az a helyzet, hogy ez a terulet igazabol nem kivan meg egy teljes munkaidos uzletkotot. igy en fogom tovabb csinalni heti egy napban, de csak a lenyegesebb boltokat latogatom, a maradek 4 meg iroda mint termekmenedzser.

Be fogsz hízni, mint Jabba, a hut! :D
Gratulálok!
"In idem flumen bis non descendimus"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Btw, zorg: 100% hasznalhato a forum iPhone alol, nem talalkoztam semmi hibaval.

Köszöntem az infót. (Raktam fel ~1 hónapja egy ilyen mobilizé modult, de még nem volt visszajelzés - nekem pedig egy Airport Express motyón kívül nincs és nem lesz almás termékem. (Talán egy billentyûzet befigyel, ha a mostani Dell rommá lesz.)
"In idem flumen bis non descendimus"

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Congrat Tamáska!

...akkor London után vár River Cottage? :)
Don't try this at home!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

nem. az a helyzet, hogy ez a terulet igazabol nem kivan meg egy teljes munkaidos uzletkotot. igy en fogom tovabb csinalni heti egy napban, de csak a lenyegesebb boltokat latogatom, a maradek 4 meg iroda mint termekmenedzser.

n1ce!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Gratulálok. Korábbi pozíciódat nem lehet megörökölni?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
akkor sorry a beszólásért!

Köszönöm a választ és maugy még akartam kérdezni pont azedzöröl jutot eszembe hogy KSI vagy egyéb szakosztályokba lehet valahogy jelentkezni? és mijen feletételek kellenek oda?

a korod nem para, nem sokról maradtál le, 1-2 évvel korábban lehetne kezdeni a versenyzést, fõleg ha van egy kis állóképességi sport alapod, akkor nincs veszve semmi.

szerintem keresd meg a csapatot, ahova be akarsz kerülni, beszélj az edzõvel/csapatvezetõvel - akár vigyél magaddal szülõt is, mert iskolába jársz és egy darabig még anyuék lesznek a fõ szponzorok - , mondd el neki, hogy kezdõ vagy, de szeretnél versenyszerûen ûzni a sportot. ha normálisan áll Hozzád, akkor hallgass rá, ha nem, akkor keress másik csapatot, ahol normálisan állnak hozzá.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Lichfield, Staffordshire. Eloleptettek, viszont az uj pozicio az irodaban van, ami ide 120merfold.

Gratulálok. Korábbi pozíciódat nem lehet megörökölni?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Lichfield, Staffordshire. Eloleptettek, viszont az uj pozicio az irodaban van, ami ide 120merfold.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

van vezeteknelkuli tolto. letezik, kaphato. mas kerdes hogy elobb vennek egy grizzlimedvet itthonra, mint egy olyat.

es ugy tunik elkoltozok Londonbol.

És hova?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
van vezeteknelkuli tolto. letezik, kaphato. mas kerdes hogy elobb vennek egy grizzlimedvet itthonra, mint egy olyat.

es ugy tunik elkoltozok Londonbol.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

még nem volt vele gondom.. meg az egyensúlyérzékemel sem volt még gond.

Akkor jó, csak gondoltam rákérdezek.

A sebesség mindent megold.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
még nem volt vele gondom.. meg az egyensúlyérzékemel sem volt még gond.
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

off:
tudom ez nem tejesen mentség de disgráfiás vagyok...
hát elég "gáz" hogy nem tudok helyesen írni de hát ez van..

A mozgáskoordinációd jó? Csak azért kérdezem, mert a bringázáshoz nem árt ha jó. A disgráfia egyes típusainak meg ez az egyik oka.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
off:
tudom ez nem tejesen mentség de disgráfiás vagyok...
hát elég "gáz" hogy nem tudok helyesen írni de hát ez van..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kcsg :P :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Köszönöm a választ és maugy még akartam kérdezni pont azedzöröl jutot eszembe hogy KSI vagy egyéb szakosztályokba lehet valahogy jelentkezni? és mijen feletételek kellenek oda?

normális helyesírás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Erre nem tudok válaszolni. Az utánpótlásképzésben nem vagyok otthon, de biztos lesz valaki a fórumon, aki tud ebben segíteni.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ipod shuffle.

most rakotok van skacok?
no csak mert korbe vagy futtatva halom vezetekkel
mindben dzsal a petro
egy egyszeru szerkezettel lehetne madzag nelkul tolteni
nehol mar csinaljak is

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts