E51-el szoktam néha fórumozni, le tudom tiltani valahogy az avatarokat?Nagyon lassan tölt be, ill. lassan tudok görgetni..
Igen, az alapbeállításoknál.
E51-el szoktam néha fórumozni, le tudom tiltani valahogy az avatarokat?Nagyon lassan tölt be, ill. lassan tudok görgetni..
A sebesség mindent megold.
Köszöntem az infót. (Raktam fel ~1 hónapja egy ilyen mobilizé modult, de még nem volt visszajelzés - nekem pedig egy Airport Express motyón kívül nincs és nem lesz almás termékem. (Talán egy billentyûzet befigyel, ha a mostani Dell rommá lesz.)
Be fogsz hízni, mint Jabba, a hut!nem. az a helyzet, hogy ez a terulet igazabol nem kivan meg egy teljes munkaidos uzletkotot. igy en fogom tovabb csinalni heti egy napban, de csak a lenyegesebb boltokat latogatom, a maradek 4 meg iroda mint termekmenedzser.
Köszöntem az infót. (Raktam fel ~1 hónapja egy ilyen mobilizé modult, de még nem volt visszajelzés - nekem pedig egy Airport Express motyón kívül nincs és nem lesz almás termékem. (Talán egy billentyûzet befigyel, ha a mostani Dell rommá lesz.)Btw, zorg: 100% hasznalhato a forum iPhone alol, nem talalkoztam semmi hibaval.
n1ce!nem. az a helyzet, hogy ez a terulet igazabol nem kivan meg egy teljes munkaidos uzletkotot. igy en fogom tovabb csinalni heti egy napban, de csak a lenyegesebb boltokat latogatom, a maradek 4 meg iroda mint termekmenedzser.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Gratulálok. Korábbi pozíciódat nem lehet megörökölni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszönöm a választ és maugy még akartam kérdezni pont azedzöröl jutot eszembe hogy KSI vagy egyéb szakosztályokba lehet valahogy jelentkezni? és mijen feletételek kellenek oda?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Lichfield, Staffordshire. Eloleptettek, viszont az uj pozicio az irodaban van, ami ide 120merfold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
van vezeteknelkuli tolto. letezik, kaphato. mas kerdes hogy elobb vennek egy grizzlimedvet itthonra, mint egy olyat.
es ugy tunik elkoltozok Londonbol.
RAUH-Welt
B E G R I F F
még nem volt vele gondom.. meg az egyensúlyérzékemel sem volt még gond.
off:
tudom ez nem tejesen mentség de disgráfiás vagyok...
hát elég "gáz" hogy nem tudok helyesen írni de hát ez van..
normális helyesírásKöszönöm a választ és maugy még akartam kérdezni pont azedzöröl jutot eszembe hogy KSI vagy egyéb szakosztályokba lehet valahogy jelentkezni? és mijen feletételek kellenek oda?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Köszönöm a választ és maugy még akartam kérdezni pont azedzöröl jutot eszembe hogy KSI vagy egyéb szakosztályokba lehet valahogy jelentkezni? és mijen feletételek kellenek oda?