Agymosással sok pénzt ki lehet nyerni az emberektõl. Egy jó éve belepillantottam a vicces vasárnap címû mûsorba. Hogy ott mennyi ordasnagyf*szágot hordott össze a faszi 2 perc alatt... Aki ezeknek hisz, azt csak sajnálni tudom.
Vidám Vasárnap

Agymosással sok pénzt ki lehet nyerni az emberektõl. Egy jó éve belepillantottam a vicces vasárnap címû mûsorba. Hogy ott mennyi ordasnagyf*szágot hordott össze a faszi 2 perc alatt... Aki ezeknek hisz, azt csak sajnálni tudom.
gecc, mi palota van ott
(meg máshol sok helyen még)
tök érdekes, hogy a katolikus egyháznak mennyivel lepukkantabb ingatlanjai vannak...
gecc, mi palota van ottnekem spec a gyõmrõi út (gergely u ?) ugrott be róla.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A hit.hu beírva egy egyház honlapja. De az nem lehet, hogy egy szolgáltató (vagy mi ezeknek a neve) neve is? Mert már láttam olyan oldalakat, ahol kiírta alul a böngészõ, hogy várunk a yyyyyyyy.hit.hu szerver válaszára.
Egyébként én tudom ki õ.
A sebesség mindent megold.
A hit.hu beírva egy egyház honlapja. De az nem lehet, hogy egy szolgáltató (vagy mi ezeknek a neve) neve is? Mert már láttam olyan oldalakat, ahol kiírta alul a böngészõ, hogy várunk a yyyyyyyy.hit.hu szerver válaszára.
Egyébként én tudom ki õ.
Namost nuca.
Ha ezt az avatart hagyod, ahelyett, hogy a másikon megfordultál volna, akkor
mindenki rám fog haragudni, merugye ennél a "necces" azé' jobb vót.
A hit.hu beírva egy egyház honlapja. De az nem lehet, hogy egy szolgáltató (vagy mi ezeknek a neve) neve is? Mert már láttam olyan oldalakat, ahol kiírta alul a böngészõ, hogy várunk a yyyyyyyy.hit.hu szerver válaszára.az elsõ hosszú postban említí hogy " hit-es singlespeedes" . nekem spec a gyõmrõi út (gergely u ?) ugrott be róla. mongy nem azért nem olvastam végig.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ez olyan hosszú volt, hogy nem voltam képes végigolvasni.
![]()
Nem biztos, hogy vallásos az írója, lehet csak a nagy küzdelem után köszöni meg, hogy gond nélkül beért. Régebben én is mindig megköszöntem a célban, de a versenyek számának növekedésével együtt megfeledkeztem róla, a bringámmal is szoktam beszélgetni nehéz versenyeken.
A régi avatar az új avataron szereplõ hátulról?
Milyen perverz dolgokat tudunk meg...
Az új avatarral magasabbnál magasabb labdákat dobtál a levegõbe
(Mármint tudva azt, hogy mi volt az elõzõ.)
levettem a hátsófelem, mert nem tudtok viselkedni. eh!
levettem a hátsófelem, mert nem tudtok viselkedni. eh!
ha kala a "más bringa" alatt egy csajra gondolt, akkor egész különleges kapcsolat sejlik fel ezzel a válasszal.
Ez most melyik feled?levettem a hátsófelem, mert nem tudtok viselkedni. eh!