Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2011. August 29. - 14:14
OK Baby Body Guard (Kiegészítõk | Gyermekülés | Hátra - Vázra) | Kerékpár Webshop
-- Bikemarket.hu -- Bellelli B-One Standard
És még mindig nem tudom elsõ váltó bovden útban lesz-e...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2011. August 29. - 13:43
Hi,
Topikját néztem...elég halott.
Szóval gyerekülés kellene 3 éves csajszinak; az sem baj ha kiszolgálja 6 éves koráig. Amit leginkább látok az a Belleli és a Polisport. Vélemények?
Elõre is köszi,
X
Hali,
mi két top kategóriás Polisportot vettünk barátnõm unokahugának, õ 5, de gyorsan növõ, szóval inkább 7-8-nak tûnik, és teljesen jól bírják az ülések a kiképzést Az ülések emlékeim szerint 22 kilóig vannak hitelesítve, de szerintem a kislány már picit nehezebb.
Igaz, most már legtöbbször a saját bringáját tekeri
Posted 2011. August 29. - 13:41
Meg eszembe jutott közben az is, hogy vajon zavarja-e majd a váltást a nyeregvázcsõre szerelt tartó... (felülhúzós az elsõ váltó)
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2011. August 29. - 13:30
Ezek a Bobike-ok nem olcsok, de nagyon jo minoseguek es tartosak. siman kiszolgalnak 3-4 gyereket is. Ezen kivul ami meg itt megy az a Hamax, a CoPilot, meg az OK Baby.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. August 29. - 12:57
Topikját néztem...elég halott.
Szóval gyerekülés kellene 3 éves csajszinak; az sem baj ha kiszolgálja 6 éves koráig. Amit leginkább látok az a Belleli és a Polisport. Vélemények?
Elõre is köszi,
X
Posted 2011. August 29. - 09:38
Posted 2011. August 26. - 21:58
A legelsõ posztodban:
Nyelvtan, problem?
(De csak mert tudom hogy nem sértõdsz meg rajta )
Ja és kapd be, ezt a helyet nekem is látnom kell. btw valamelyik nap a vuelta ott ment, ahol én bringázgattam 1 hónapja
Hehe, spanyol, muy bien!
Helyettem is rúgd seggbe az amerikai tv-seket, hogy ilyen bénán közvetítik a versenyt.
Ott most nincs egy kicsit korán?
Ez a két dolog erõsen összefügg... mindig kb. este 11-kor kezdem írni, mert akkor van idõm, meg kedvem. Aztán néha elírok dolgokat.
De szerintem elég jó eddig a helyes/helytelen arány.
Ha találtok még, azért szóljatok!
Igualmente!
Posted 2011. August 26. - 19:01
Valakinek nem hiányzik egy Merida TFS 500 D ? Debrecen vagy annak környékérõl?
Nemrég láttam egy nem épp barátságos külsejû, enyhén napbarnított "embert" ezen a kerékpáron.
Barna színû, RS dart, avid fékkarok, deore integrált tengelyes hajtókar, lx hátsóváltó, bb5 vagy bb7es hátsófék.
Többet sajnos nem láttam így hirtelen belõle.
Ha valaki ráismer akkor itt szólhat.
Nagyon sok bringát lopkodtak össze arra felé, írj a Debreceni topicba, hátha.
Posted 2011. August 26. - 18:16
Nemrég láttam egy nem épp barátságos külsejû, enyhén napbarnított "embert" ezen a kerékpáron.
Barna színû, RS dart, avid fékkarok, deore integrált tengelyes hajtókar, lx hátsóváltó, bb5 vagy bb7es hátsófék.
Többet sajnos nem láttam így hirtelen belõle.
Ha valaki ráismer akkor itt szólhat.
Posted 2011. August 26. - 16:03
Csak 3 szót kellett beütni, a lurkót meg telefonon meg tudod kérdezni.
Szentendre - Üdülési csekk elfogadóhelyek
Posted 2011. August 26. - 15:48
Kétéves lurkóval, szállást keresünk Szentendrén, ahol üdülési csekket elfogadnak! Tud valaki tippet adni? Priv is jöhet!
Erre valaki ? Tigg . esetleg, ha tudsz?! Köszi!
Posted 2011. August 26. - 13:27
Agymosással sok pénzt ki lehet nyerni az emberektõl. Egy jó éve belepillantottam a vicces vasárnap címû mûsorba. Hogy ott mennyi ordasnagyf*szágot hordott össze a faszi 2 perc alatt... Aki ezeknek hisz, azt csak sajnálni tudom.
Az én szemeben ez kb az összes egyházra igaz.
Mert nekem bizonyíték kell, nem ígéret!
Posted 2011. August 26. - 13:02
Posted 2011. August 26. - 12:00
Helyettem is rúgd seggbe az amerikai tv-seket, hogy ilyen bénán közvetítik a versenyt.
Ott most nincs egy kicsit korán?
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. August 26. - 11:46
A legelsõ posztodban:
Nyelvtan, problem?Az elsõ család egy "János" feliratú táblával vártak.
(De csak mert tudom hogy nem sértõdsz meg rajta )
Ja és kapd be, ezt a helyet nekem is látnom kell. btw valamelyik nap a vuelta ott ment, ahol én bringázgattam 1 hónapja
Hehe, spanyol, muy bien!
Posted 2011. August 26. - 11:38
Posted 2011. August 26. - 11:34
fene tudja. tõkéje az nem biztos, hogy sok, de vagyona az igen (gondolj csak a templomokra, székesegyházakra stb.).Image-építés kérdése is a dolog. Meglehet, hogy a katolikus egyház nem akarja mutatni, mennyi tõkéje is van?
viszont pénz az vagy valóban kevés van az alkalmazottakra - hittérítõkre (plébánosok) - vagy nagyon rosszul van elosztva.
amúgy szerintem a keresztény egyház nem a marketingre megy.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. August 26. - 11:22
Most komolyan van aki elhiszi, hogy ezek a népek nem azért rángatóznak, mert elég jól meg lettek fizetve a mûsor elõtt rángatózás ügyileg?
Posted 2011. August 26. - 10:08
Tanulságos.Vidám Vasárnap Van is egy idevágó standupcomedy-s elõadás, csak nem találom...
NagyonCiki: Best of Hitgyüli - Íme a többször betiltott Kuruc.info válogatás
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. August 26. - 09:26
Agymosással sok pénzt ki lehet nyerni az emberektõl. Egy jó éve belepillantottam a vicces vasárnap címû mûsorba. Hogy ott mennyi ordasnagyf*szágot hordott össze a faszi 2 perc alatt... Aki ezeknek hisz, azt csak sajnálni tudom.
Vidám Vasárnap Van is egy idevágó standupcomedy-s elõadás, csak nem találom...