Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ezek tecccenek:

OK Baby Body Guard (Kiegészítõk | Gyermekülés | Hátra - Vázra) | Kerékpár Webshop

-- Bikemarket.hu -- Bellelli B-One Standard

És még mindig nem tudom elsõ váltó bovden útban lesz-e...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Hi,

Topikját néztem...elég halott.

Szóval gyerekülés kellene 3 éves csajszinak; az sem baj ha kiszolgálja 6 éves koráig. Amit leginkább látok az a Belleli és a Polisport. Vélemények?

Elõre is köszi,
X

Hali,

mi két top kategóriás Polisportot vettünk barátnõm unokahugának, õ 5, de gyorsan növõ, szóval inkább 7-8-nak tûnik, és teljesen jól bírják az ülések a kiképzést :) Az ülések emlékeim szerint 22 kilóig vannak hitelesítve, de szerintem a kislány már picit nehezebb.
Igaz, most már legtöbbször a saját bringáját tekeri :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Itt 22 kg-ig kaphatók, ezek jók is lennének. Bobike nincs, Ok Baby igen. Polisport és Belleli viszont olcsóbb és elég nagy a választék; nem tudom ezek milyen minõséget képviselhetnek.

Meg eszembe jutott közben az is, hogy vajon zavarja-e majd a váltást a nyeregvázcsõre szerelt tartó... (felülhúzós az elsõ váltó)

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem kor, sokkal inkabb suly limitesek ezek. mi Bobike-ot arulunk. van elore szerelheto, az olyan 9honapos kortol mar hasznalhato [ha fel tud ulni es megtartani magat a gyerek] es 15kg a limit. A hatso ulesek tobbsege 23-25kg-ig van, meg nekunk van egy modell ami 32kg-ig jo.

Ezek a Bobike-ok nem olcsok, de nagyon jo minoseguek es tartosak. siman kiszolgalnak 3-4 gyereket is. Ezen kivul ami meg itt megy az a Hamax, a CoPilot, meg az OK Baby.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Hi,

Topikját néztem...elég halott.

Szóval gyerekülés kellene 3 éves csajszinak; az sem baj ha kiszolgálja 6 éves koráig. Amit leginkább látok az a Belleli és a Polisport. Vélemények?

Elõre is köszi,
X

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szeptemberre és úgy tûnik októberre is jobless lettem. Még nem indult el az EU-s projekt amibõl fizetnének. Ez a munkanélküli segély dolog mikortól, meddig és kb. a korábbi fizetéshez képest milyen összegben mûködik? Passzív táppénzt valóban eltörölték már?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

A legelsõ posztodban:

Nyelvtan, problem? Feltöltött kép

(De csak mert tudom hogy nem sértõdsz meg rajta :P )

Ja és kapd be, ezt a helyet nekem is látnom kell. btw valamelyik nap a vuelta ott ment, ahol én bringázgattam 1 hónapja :)

Hehe, spanyol, muy bien! :)

Helyettem is rúgd seggbe az amerikai tv-seket, hogy ilyen bénán közvetítik a versenyt.

Ott most nincs egy kicsit korán?

Ez a két dolog erõsen összefügg... mindig kb. este 11-kor kezdem írni, mert akkor van idõm, meg kedvem. Aztán néha elírok dolgokat.
De szerintem elég jó eddig a helyes/helytelen arány. ;)
Ha találtok még, azért szóljatok! :)

Igualmente! :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Valakinek nem hiányzik egy Merida TFS 500 D ? Debrecen vagy annak környékérõl?
Nemrég láttam egy nem épp barátságos külsejû, enyhén napbarnított "embert" ezen a kerékpáron.
Barna színû, RS dart, avid fékkarok, deore integrált tengelyes hajtókar, lx hátsóváltó, bb5 vagy bb7es hátsófék.
Többet sajnos nem láttam így hirtelen belõle.

Ha valaki ráismer akkor itt szólhat.

Nagyon sok bringát lopkodtak össze arra felé, írj a Debreceni topicba, hátha.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Valakinek nem hiányzik egy Merida TFS 500 D ? Debrecen vagy annak környékérõl?
Nemrég láttam egy nem épp barátságos külsejû, enyhén napbarnított "embert" ezen a kerékpáron.
Barna színû, RS dart, avid fékkarok, deore integrált tengelyes hajtókar, lx hátsóváltó, bb5 vagy bb7es hátsófék.
Többet sajnos nem láttam így hirtelen belõle.

Ha valaki ráismer akkor itt szólhat.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ne szerencsétlenkedj már, a gugli neked is a haverod.:P
Csak 3 szót kellett beütni, a lurkót meg telefonon meg tudod kérdezni.
Szentendre - Üdülési csekk elfogadóhelyek

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Kétéves lurkóval, szállást keresünk Szentendrén, ahol üdülési csekket elfogadnak! Tud valaki tippet adni? Priv is jöhet!

Erre valaki ? Tigg . esetleg, ha tudsz?! Köszi!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Agymosással sok pénzt ki lehet nyerni az emberektõl. Egy jó éve belepillantottam a vicces vasárnap címû mûsorba. Hogy ott mennyi ordasnagyf*szágot hordott össze a faszi 2 perc alatt... Aki ezeknek hisz, azt csak sajnálni tudom.

Az én szemeben ez kb az összes egyházra igaz.
Mert nekem bizonyíték kell, nem ígéret!;)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Életcél, 2011-2012:
Feltöltött kép
blogoff. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Egy magyar cserediák az USA-ban: Három hét után

Helyettem is rúgd seggbe az amerikai tv-seket, hogy ilyen bénán közvetítik a versenyt.

Ott most nincs egy kicsit korán?

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

A legelsõ posztodban:

Az elsõ család egy "János" feliratú táblával vártak.

Nyelvtan, problem? Feltöltött kép

(De csak mert tudom hogy nem sértõdsz meg rajta :P )

Ja és kapd be, ezt a helyet nekem is látnom kell. btw valamelyik nap a vuelta ott ment, ahol én bringázgattam 1 hónapja :)

Hehe, spanyol, muy bien! :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Image-építés kérdése is a dolog. Meglehet, hogy a katolikus egyház nem akarja mutatni, mennyi tõkéje is van? ;)

fene tudja. tõkéje az nem biztos, hogy sok, de vagyona az igen (gondolj csak a templomokra, székesegyházakra stb.).
viszont pénz az vagy valóban kevés van az alkalmazottakra - hittérítõkre (plébánosok) - vagy nagyon rosszul van elosztva.
amúgy szerintem a keresztény egyház nem a marketingre megy.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tudom, hogy vidám, csak le se írom :)

Most komolyan van aki elhiszi, hogy ezek a népek nem azért rángatóznak, mert elég jól meg lettek fizetve a mûsor elõtt rángatózás ügyileg? :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Vidám Vasárnap :) Van is egy idevágó standupcomedy-s elõadás, csak nem találom...

Tanulságos.
NagyonCiki: Best of Hitgyüli - Íme a többször betiltott Kuruc.info válogatás

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Agymosással sok pénzt ki lehet nyerni az emberektõl. Egy jó éve belepillantottam a vicces vasárnap címû mûsorba. Hogy ott mennyi ordasnagyf*szágot hordott össze a faszi 2 perc alatt... Aki ezeknek hisz, azt csak sajnálni tudom.

Vidám Vasárnap :) Van is egy idevágó standupcomedy-s elõadás, csak nem találom...