Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
az elsõ modi aki erre jár csápoljon be! dobnék egy priváT. köszi :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
álámíniúmot, dázsvírrek, álámíniummot!! kettõnyócvan kilo'ja!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
aranyat kell venni, az jónéhány évszázad alatt se ment ki a fizetõeszközök sorából, továbbá a világ minden táján elfogadják.
(hát még aki 1-1.5 éve vett és most dupla annyit ér az aranya...)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Csak az a baj, hogy pl. nekem senki nem szólt, hogy sürgõsen vegyek eurót :( nem lennék meglepve, ha azért lennének egy páran akik épp elõtte vettek nem keveset ;)

én veszek minden hónapban frankot, a hiteltörlesztésem meg csak nõ a fenmaradó tartozással együtt :(
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
EMS, azt mondta haver, õk megbízhatóak (tényleg itt volt 5 nap alatt a határon). remélem nem akad fent a vámon, mert akkor nem érte meg kintrõl rendelni.:(

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Híttalak tegnap. Nem vetted fel.
Ha leszel MSN-en akkor majd beszélünk

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ujra van netem! :D

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ez attól függ, h mitõl lóg. Illetve, h kitõl rendelted, és az mit írt a dobozra :)

Mondjuk az ajándék-jellegû küldeményeknél is (magánszemélytõl magánszemélynek) már az Euróhoz igazítanak, és felére vitték le az értékhatárt... V

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
én meg úgy tudom nincs értékhatár, hanem van az úgynevezett kombinált nomenklatúra amiben az ûrhajótól elkezdve az akváriumig minden benne van a rá vonatkozó vám mértékével együtt.
itt ni: http://www.vam.hu/lo...?binaryId=27583
897 oldal. jó olvasgatást ;)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Mondjuk Kínából még nem rendeltem, de... 1pár cipõ után is kellett már vámot fizetni, viszont 2pár cipõ + 2 pulóver + 3 póló után nem. (usa)
Szerintem nagyban függ attól, hogy vámosunknak megvolt-é a reggeli szop@s / megdugták-e rendesen este...
Meg az sem mindegy, hogy sima posta vagy melyik csomagküldõ cég hozza.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

engem csak az idegesít, hogy az összes külföldi média csak arra a szóra figyelt, hogy "államcsõd"...eléggé nagy felelõtlenség a görög államcsõd után ilyen szavakkal dobálózni...

kérdés: ha az ebay-rõl rendelt cuccom "held by customs", akkor hozzám csúnyán kijönnek és fizetnem kell vámot meg adót meg mindent, vagy simán ideér a dolog? (3 pár cipõ, $70 érték, Kínából)

Mindenképp átmegy vámon, de 3 pár cipõn nem hiszem, hogy szívóznának, az értékhatár emlékeim szerint 100$ körül van, szóval engedik tovább a postának, ami kiszállítja. Nekem anno egy komplett Giant Anthemre volt ráírva, hogy az értéke 80$, egy napot sem ültek rajta, feladáshoz (USA) képest 4. nap csengetett vele a postás.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ja Euró pénzstabilitási lószar. :-)
ehhe
Karó?
vagy oszlop?
vagy csak egy hurok a plafonból?
:-)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Most néztem a német tv-t. megszavaztak valami Euró pénzstabilitási lószart.
Példának emlitették Mo-t, hogy mivolna, ha a forint tönkremmene. Erre még nincs eus megoldás, csak az Erós országokra vontatkozik az új törvény.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

Ezzel valaki !"!"+!"'nagyot akasztott. Nem értem különben , mi a !%+!%+"-nak kellett ilyet nyilatkozni. Nincs kampány, és õk a kormány. Mindegy befejezem, mert Zorg morcos lesz.

Gyalog: Görögország esete óta, minden ilyenre ugranak. És az EU-t is ez alapján ítélik meg.

Csak az a baj, hogy pl. nekem senki nem szólt, hogy sürgõsen vegyek eurót :( nem lennék meglepve, ha azért lennének egy páran akik épp elõtte vettek nem keveset ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
itt van egy verzió
R
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
sejtettem, hogy tiltott zónás dolog van a háttérben...

hozzád biztos nem jönnek ki, max neked kell menni érte.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
engem csak az idegesít, hogy az összes külföldi média csak arra a szóra figyelt, hogy "államcsõd"...eléggé nagy felelõtlenség a görög államcsõd után ilyen szavakkal dobálózni...

kérdés: ha az ebay-rõl rendelt cuccom "held by customs", akkor hozzám csúnyán kijönnek és fizetnem kell vámot meg adót meg mindent, vagy simán ideér a dolog? (3 pár cipõ, $70 érték, Kínából)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Ezzel valaki !"!"+!"'nagyot akasztott. Nem értem különben , mi a !%+!%+"-nak kellett ilyet nyilatkozni. Nincs kampány, és õk a kormány. Mindegy befejezem, mert Zorg morcos lesz.

Gyalog: Görögország esete óta, minden ilyenre ugranak. És az EU-t is ez alapján ítélik meg.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
ja, nyilván az õ nyilatkozataik miatt esik a világ összes tõzsdéje :) pannon power!

hetek óta lefele áll már minden, ez csak jó indok volt, azt viszont vicces volt látni, hogy mindenki Mo.ra mutogat a baj miatt :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

engem amúgy komolyan érdekel, hogy miért romlott hirtelen ennyit a forint pár hét alatt, és hogy meddig fog ez így menni. napról napra szarabb a helyzet.
eur is lassan 300, usd 250hez közelít.

mi volt júni 3. délután?

ennek a hirtelen nagy esésnek
Lajos csacsogoot
másnap Péter is
aztán még Misi is rátett egy lapáttal ....a forint meg kicsit gyengült

mivel nem pol forúm, nem akarok linkelni, gugli kulcsszavak kósa, szíjjártró, varga, államcsõd...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való