o a kisebbik?
mindegy buek!
grat andris!
simisd ki jobban a mezed, hogy ne gyurdojon amikor magasba emeled a kezed.
a masik valoszinu csak ezert lett elso mert neki full latszik a meze magasba emelt kezzel is.
ha ezt kikuszobolod tied a pozicio.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2010. June 12. - 08:23

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. June 12. - 03:58

Ezer boldog tortát a kisebbik Vargának!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. June 12. - 00:58

A sebesség mindent megold.
Posted 2010. June 11. - 21:43

ez vp-ben mûködik. kis posta 18-ig, fõposta legalább 19-ig nyitva...mert ugye a rendes, dolgozó ember nem ér rá akkor, amikor a posta nyitva van (10-17 óra), hanem dolgozik és jó esetben 18 óra körül ér vissza Budaörsre a belvárosból...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. June 11. - 20:22

Aztán fishingre jössze-e?
ja,már akartam írni,csak mindíg elfelejtõdött.jelen állás szerint nem, $ hiányban szenvedek.jegyre még lenne pénz,csak a többi...ha vasárnapig változik valami akkor írok
Posted 2010. June 11. - 19:19

maggi: nálunk a GLS-es futár, aki a budaörsi csomagokat kapja, a szomszéd utcában lakik. ha GLS-el rendelünk valamit, akkor mindig idecsörög, hogy para-e, ha reggel 8 elõtt idehozza, mielõtt megy melóba...persze nem para, mert nagy átlagban hétköznap reggel 8 és este 7 között nincs itthon senki.
a postás lehet megszokta, hogy 4-5 éve nincs itthon senki délelõtt, és ez így f*sza hogy csak meg kell írnia és bedobni (valamiért úgy érzem, hogy el se hozza a csomagot, csak a számát írja rá), de akkor viszont miért nem megoldható, hogy legalább a csomagkiadás 17 óra után is nyitva legyen? mert ugye a rendes, dolgozó ember nem ér rá akkor, amikor a posta nyitva van (10-17 óra), hanem dolgozik és jó esetben 18 óra körül ér vissza Budaörsre a belvárosból...
a postás lehet megszokta, hogy 4-5 éve nincs itthon senki délelõtt, és ez így f*sza hogy csak meg kell írnia és bedobni (valamiért úgy érzem, hogy el se hozza a csomagot, csak a számát írja rá), de akkor viszont miért nem megoldható, hogy legalább a csomagkiadás 17 óra után is nyitva legyen? mert ugye a rendes, dolgozó ember nem ér rá akkor, amikor a posta nyitva van (10-17 óra), hanem dolgozik és jó esetben 18 óra körül ér vissza Budaörsre a belvárosból...
Posted 2010. June 11. - 16:47

Posted 2010. June 11. - 16:40

nekem posta ügyileg szerencsém van,mert velünk szemben van az óvoda,aztán oda rakják be mindíg ha jön valami.
mai nap meglepetése,amin már annyira nem is kéne meglepõdni:árvíz miatt vonattal járok,tegnap megvettem mára elõre a jegyet,ne kelljen sorba állnom 25 percet miskolcon.ma jövök haza,mondja a kaller,hogy ez így nem jó,meg mit képzelek magamról,h érvénytelen jeggyel jövök.pár percig vitáztam,aztán leküldött a vonatról,csak én nem szálltam le,egy kocsival odébb mentem.jött õ is tovább nézni a jegyeket,nézi megint az enyémet,ekkor már csak a diákomat kérte..
mai nap meglepetése,amin már annyira nem is kéne meglepõdni:árvíz miatt vonattal járok,tegnap megvettem mára elõre a jegyet,ne kelljen sorba állnom 25 percet miskolcon.ma jövök haza,mondja a kaller,hogy ez így nem jó,meg mit képzelek magamról,h érvénytelen jeggyel jövök.pár percig vitáztam,aztán leküldött a vonatról,csak én nem szálltam le,egy kocsival odébb mentem.jött õ is tovább nézni a jegyeket,nézi megint az enyémet,ekkor már csak a diákomat kérte..
Posted 2010. June 11. - 15:55

nálunk meg volt olyan h reggel 6-kor becsöngetett.....szeretett volna hamarabb végezni...örültem neki végigmulatott este után....
a multkor nekünk is bejött a postás és a hátsó teraszon lerakta a csomagot....azt hiszem venni kell egy Rotweiler-t
a multkor nekünk is bejött a postás és a hátsó teraszon lerakta a csomagot....azt hiszem venni kell egy Rotweiler-t
Posted 2010. June 11. - 15:26

nekem már veszett el egy pár vans cipõm idén :/
mondjuk akkor volt az izlandi vulkán miatt a káosz, lehet azért...
mondjuk akkor volt az izlandi vulkán miatt a káosz, lehet azért...
Posted 2010. June 11. - 15:25

dave: számomra az idei év meglepetése, h nem lopnak a postán. Vagy csak nekem volt mázlim..
matt: "abból él, h én élek" ..
matt: "abból él, h én élek" ..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Posted 2010. June 11. - 15:25

kerékpár kölcsönzéssel és eladással.
posta no komment. asszem már mondtam, de múltkor nekem azt mondta a postás, hogy "tele van a töke" a csomagjaimmal.
ha meg mindent futár hozna, nem lenne melója, akkor azért sírna.
posta no komment. asszem már mondtam, de múltkor nekem azt mondta a postás, hogy "tele van a töke" a csomagjaimmal.
ha meg mindent futár hozna, nem lenne melója, akkor azért sírna.
Posted 2010. June 11. - 15:20

MaTT: mivel foglalkozol?
lementem a postára (Budaörs szégyene amúgy), párbeszéd #1:
-jónapot kívánok, ezt a csomagot szeretném átvenni.
-pillanat türelmet, még ebédidõm van, meg ez amúgy is az 1-es ablaknál vehetõ át
(kérdés: akkor miért nem az étkezõben van? és a csomagom miért nem a csomagátvevõben vehetõ át, amikor csomag és nem levélpostai?)
párbeszéd #2:
-jónapot, azt mondják, ez a csomag itt van Önnél.
-jónapot, el kellene olvasni az értesítõt, ezt ma 16 órától lehet átvenni.
-hmm, tehát ezt ma dobta be a kollegája, és nem tegnap?
-igen, itt a dátum,nézze..és rajta valami krikszkraksz, ami lehetne akár 2054.08.71 is. a csomagszám szintén nem olvasható el, úgy kell kikeresnem a mobilomból.
- de most ne vicceljen már velem, hogy megint jöjjek le a postára, amikor meg se nézte, hogy itt van e...
- de hát rajta van a dátum...
-értem, csak ez elég nehezen olvasható. beszélhetnék a kollegájával, aki ezt bedobta, ha itt van?
-igen, megnézem ittvan e...ittvan, kint beszélhetnek..
párbeszéd #3, postásunkkal:
- jónapot uram, Ön a ... utcában a postás?
- igen, én vagyok, üdvözlöm, már beszéltünk a múltkor is.
- igen, így van. már akkor is jeleztem Önnek, hogy péntek délelõtt otthon vagyok, és ha csomag jön, akkor kérem csöngessen be és ne az elõre megírt cetlit dobja be.
- de én mindig be szoktam csöngetni...
- ez nem igaz kérem, én mindig rohanok ki maga után, ha várok valamit és hallom, hogy a postaládába bedobtak valamit, de mire kiérek (fél perc), már az utca végében van. és ezt nem csak én, de a szomszédaim is tapasztalják, hogy megírja elõre az értesítõket, és csak bedodbálja a levelekkel együtt..
- hát akkor fusson utánam, uram...de ma pl. becsöngettem. //kezd felb*szni az ideg
- ...akkor miért van itt ez a papír, hogy a mai délelõtt nem tudta átadni a küldeményem, miközben maga csak most végzett a munkájával, és én otthon voltam 11:03 perckor?
- hát lehet, hogy nem volt otthon, de ha megbocsát, akkor én most mennék meccset nézni. maga meg olvassa el legközelebb, hogy mi van a papírra írva - "16 órától vehetõ át".
csak az volt a szerencséje, hogy már leadta a nem kézbesített dolgokat és megtalálták hátul a csomagom, különben ott helyben kettéfejelem. miért kell ennek így mûködnie? miért nem lehet rendesen végezni a munkájukat, és minden hülye csomagért nekem menni, amikor az õ munkája, amiért az emberek adót fizetnek, az lenne, hogy kihozza? a postán dolgozóknak miért esik nehezükre megnézni, hogy itt van e a csomagom, amikor ez a munkájuk, és még klimatizált is a posta? miért nekem kell a 45 fokban legurulnom a postáig (~15 perc), és ott töltenem ~30 percet csak azért, mert a postás képtelen becsöngetni?

lementem a postára (Budaörs szégyene amúgy), párbeszéd #1:
-jónapot kívánok, ezt a csomagot szeretném átvenni.
-pillanat türelmet, még ebédidõm van, meg ez amúgy is az 1-es ablaknál vehetõ át
(kérdés: akkor miért nem az étkezõben van? és a csomagom miért nem a csomagátvevõben vehetõ át, amikor csomag és nem levélpostai?)
párbeszéd #2:
-jónapot, azt mondják, ez a csomag itt van Önnél.
-jónapot, el kellene olvasni az értesítõt, ezt ma 16 órától lehet átvenni.
-hmm, tehát ezt ma dobta be a kollegája, és nem tegnap?
-igen, itt a dátum,nézze..és rajta valami krikszkraksz, ami lehetne akár 2054.08.71 is. a csomagszám szintén nem olvasható el, úgy kell kikeresnem a mobilomból.
- de most ne vicceljen már velem, hogy megint jöjjek le a postára, amikor meg se nézte, hogy itt van e...
- de hát rajta van a dátum...
-értem, csak ez elég nehezen olvasható. beszélhetnék a kollegájával, aki ezt bedobta, ha itt van?
-igen, megnézem ittvan e...ittvan, kint beszélhetnek..
párbeszéd #3, postásunkkal:
- jónapot uram, Ön a ... utcában a postás?
- igen, én vagyok, üdvözlöm, már beszéltünk a múltkor is.
- igen, így van. már akkor is jeleztem Önnek, hogy péntek délelõtt otthon vagyok, és ha csomag jön, akkor kérem csöngessen be és ne az elõre megírt cetlit dobja be.
- de én mindig be szoktam csöngetni...
- ez nem igaz kérem, én mindig rohanok ki maga után, ha várok valamit és hallom, hogy a postaládába bedobtak valamit, de mire kiérek (fél perc), már az utca végében van. és ezt nem csak én, de a szomszédaim is tapasztalják, hogy megírja elõre az értesítõket, és csak bedodbálja a levelekkel együtt..
- hát akkor fusson utánam, uram...de ma pl. becsöngettem. //kezd felb*szni az ideg
- ...akkor miért van itt ez a papír, hogy a mai délelõtt nem tudta átadni a küldeményem, miközben maga csak most végzett a munkájával, és én otthon voltam 11:03 perckor?
- hát lehet, hogy nem volt otthon, de ha megbocsát, akkor én most mennék meccset nézni. maga meg olvassa el legközelebb, hogy mi van a papírra írva - "16 órától vehetõ át".
csak az volt a szerencséje, hogy már leadta a nem kézbesített dolgokat és megtalálták hátul a csomagom, különben ott helyben kettéfejelem. miért kell ennek így mûködnie? miért nem lehet rendesen végezni a munkájukat, és minden hülye csomagért nekem menni, amikor az õ munkája, amiért az emberek adót fizetnek, az lenne, hogy kihozza? a postán dolgozóknak miért esik nehezükre megnézni, hogy itt van e a csomagom, amikor ez a munkájuk, és még klimatizált is a posta? miért nekem kell a 45 fokban legurulnom a postáig (~15 perc), és ott töltenem ~30 percet csak azért, mert a postás képtelen becsöngetni?
Posted 2010. June 11. - 15:17

megjött az ebay-es cucc -le is battyogok érte a postára.
na bazz ne is mond a postát..
2 csomag jött legutóbb hong kongból. Az egyik, ami alig nagyobb mint egy levél, arra kaptam egy papírt, h menjek be a postára érte ( simán befért volna levélszekrénybe ). Másnap meg egy doboznyi csomagot lebasztak az ajtó elé...no komment..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Posted 2010. June 11. - 15:05

Kemény a meló, szétbsz az ideg. Azért jellemzõ, hogy csak a magyarok jönnek be RESZELÕT kérni a tárcsához

Posted 2010. June 11. - 15:03

Posted 2010. June 11. - 14:56

whist:
igen
talalkozunk ma proba ugyileg?
16.00 pl szinhaz?
igen
talalkozunk ma proba ugyileg?
16.00 pl szinhaz?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. June 11. - 14:51

Posted 2010. June 11. - 13:43

Valakinek nincs meg lementve az oldal a pre-Valeria Victrixian idõkbõl?

The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2010. June 11. - 12:57

megjött az ebay-es cucc - a vámosok nem frissítették a trackinget, vagy hogymondjam, az volt a baj. a postás meg pont azon az egyetlen napon hozta ~2 hete, amikor délelõtt 11-kor, amikor jön, nem vagyok itthon, mert vizsgázom..
szóval most "held by customs" helyett "unsusccessful delivery" van, le is battyogok érte a postára.
palmi:

palmi: