szarul vasalta a cumot
ez nem fog eltunni onnat
high5 ugye?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2010. June 12. - 20:56

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. June 12. - 20:51

ujjak keresztben!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. June 12. - 20:25

andris: nincs valami weblapjuk vagy papírjuk, ahol leírják hogy milyen garanciát vállalnak erre?
vagy vidd be a nõnek, add oda, hogy mossa ki.
esetleg kérd a fõnökét. vagy tisztítóban hátha tudnak segíteni...vagy kérdezd meg, milyen anyagú a vasalás, aztán nézz utána neten, hátha van valami egyszerû praktika erre (sebbenzin, akármi)...
vagy vidd be a nõnek, add oda, hogy mossa ki.

Posted 2010. June 12. - 20:20

nyomattam a mezemre pluszba még néhány logót.
két mezre összesen 16-18 darabot. 6000 Ft-ért. nem is ez a lényeg, hanem, hogy a már meglévõket összeb@$zták ahogy rávasalták ezeket az újakat. (lásd mellékelt fotó) nem csak egy helyen, mindkét mez, mindkét oldalán ilyen foltos...
a nõ azt mondta, hogy mosás után eltûnik. hát mostuk, nem tûnt el. tulajdonképpen kidobhatom a mezeket, mert így ez elég ocsmány...
miféle kártérítést tudok behajtani rajtuk? van ilyenre tapasztalata valakinek?http://img35.imagesh...4/hpim0522p.jpg
két mezre összesen 16-18 darabot. 6000 Ft-ért. nem is ez a lényeg, hanem, hogy a már meglévõket összeb@$zták ahogy rávasalták ezeket az újakat. (lásd mellékelt fotó) nem csak egy helyen, mindkét mez, mindkét oldalán ilyen foltos...
a nõ azt mondta, hogy mosás után eltûnik. hát mostuk, nem tûnt el. tulajdonképpen kidobhatom a mezeket, mert így ez elég ocsmány...
miféle kártérítést tudok behajtani rajtuk? van ilyenre tapasztalata valakinek?http://img35.imagesh...4/hpim0522p.jpg
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. June 12. - 20:10

Posted 2010. June 12. - 20:06

jaaaaa....az most Audi nagy ellenfele....bár legutóbb a pözsó vót felül
Audi vagy pözsõ van most elõrébb?
Audi vagy pözsõ van most elõrébb?
Posted 2010. June 12. - 19:20

24 oras le mans-i versenyrol van szo pocsos
ezt te nem erted.
ezt te nem erted.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. June 12. - 18:50

Posted 2010. June 12. - 18:45

engem az érdekelne mi történt a 3-as peugeot-tal.kimentem tekerni,aztán most nem tudom mi van...
Posted 2010. June 12. - 17:05

Lemans-i ingyenes streamet ami megy (a speed-es nem megy) tud esetleg valaki ?
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Posted 2010. June 12. - 15:57

Posted 2010. June 12. - 15:53

Posted 2010. June 12. - 13:06

Minden szülinaposnak boldogot!
Andris gratulálok! Szerintem semmi gáz a szöveggel, bár inkább versenybeszámoló, mint teló tapasztalás...de tudom írtad, hogy teljesen friss és még nincs tapasztalat. szal igazából nem szóltam
Andris gratulálok! Szerintem semmi gáz a szöveggel, bár inkább versenybeszámoló, mint teló tapasztalás...de tudom írtad, hogy teljesen friss és még nincs tapasztalat. szal igazából nem szóltam

Posted 2010. June 12. - 12:46

nídd', ezt nem is láttam.
köszcsi mindenkinek.
bár ettõl nem változtak meg a hétköznapjaim
ui. a fogalmazási stílus mennyire gáz? igyekszem valamennyire értelmesen és olvasmányosan írogatni...
köszcsi mindenkinek.
bár ettõl nem változtak meg a hétköznapjaim

ui. a fogalmazási stílus mennyire gáz? igyekszem valamennyire értelmesen és olvasmányosan írogatni...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. June 12. - 12:22

ilyen csengos temat mi csinaltunk gyerekkorban az olyan ven genyokkal akik lelocsoltak ha megalltal a haz mellett beszelgetni haverokkal.
ez ot bazira zavarta es kepes volt meg telen lekuldeni egy lavor vizet.
ejszaka csak a ver genyo ellensegeket szopattuk.
de egyiknek se volt ujsagpapirozva az ajtaja vagy telepisalt flakon betamasztva az ajtohoz.
ez ot bazira zavarta es kepes volt meg telen lekuldeni egy lavor vizet.
ejszaka csak a ver genyo ellensegeket szopattuk.
de egyiknek se volt ujsagpapirozva az ajtaja vagy telepisalt flakon betamasztva az ajtohoz.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. June 12. - 11:06

Posted 2010. June 12. - 10:54

Boldogot, adnrisnak meg gratula.
Az éjel a pincéböl feljövet közben 2 alakot látok a bejáratnál. Megáltam a sötétben és figyelem öket. Benyomták a csengöt és egy müanyag bazt szoritottak közé.
Azonnal sprint, kivágom az ajtót, kihúzom a valamit a csengöböl és utánnuk. A hátsó pasi elhagyta a cipöét a futásban, beértem. Pólóját meghúztam és elesett.
Kapott olyan 4-5 tenyerest, abbol lehet 2 találta el rendesen. Könyörögni kezdett meg összegubódzott. Mondtam hivja a kollegát, de az már árkon bokron túl volt.
A cipóét eldoptam, remélem tanultak valamit a dologból. A nyári hónapokban gyakran megesett az ilyen csöngöterror, gyerekek felsirnak, szóval nem móka számunkra.
16-17 évesek lehettek.
Az éjel a pincéböl feljövet közben 2 alakot látok a bejáratnál. Megáltam a sötétben és figyelem öket. Benyomták a csengöt és egy müanyag bazt szoritottak közé.
Azonnal sprint, kivágom az ajtót, kihúzom a valamit a csengöböl és utánnuk. A hátsó pasi elhagyta a cipöét a futásban, beértem. Pólóját meghúztam és elesett.
Kapott olyan 4-5 tenyerest, abbol lehet 2 találta el rendesen. Könyörögni kezdett meg összegubódzott. Mondtam hivja a kollegát, de az már árkon bokron túl volt.
A cipóét eldoptam, remélem tanultak valamit a dologból. A nyári hónapokban gyakran megesett az ilyen csöngöterror, gyerekek felsirnak, szóval nem móka számunkra.
16-17 évesek lehettek.
Posted 2010. June 12. - 10:06

Bódogot Tam!!!
Sala: megjött cumóka....jó lett a bili a fejemre....gumi meg még lehet kell majd ha van még
Sala: megjött cumóka....jó lett a bili a fejemre....gumi meg még lehet kell majd ha van még
Posted 2010. June 12. - 08:49

meg ja
remelem jot kuldtel
osz akkor lassan ossze lehet vagni montit
remelem jot kuldtel
osz akkor lassan ossze lehet vagni montit
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. June 12. - 08:38

hogy te mekkora egy állat vagy 
cuccot megkaptad?

cuccot megkaptad?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->