Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tig elõtte este csörögj rám ,ha megvan, hogy melyik nap jöttök errefelé, jó? Csak, hogy tudjak tervezni elõre. ( Pénteken nem vagyok itthon, szombaton meg egész nap Gyõr)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
szeptember a legjobb. még van a nyári melegbõl, de már nem lehet felrobbanni, a táj kezd színesedni, mivel még meleg is van sár se nagyon van. tanulni meg már/még nem kell.:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kela: az lehet. de engem pl. úgy fejbevág mindig a hirtelen jött meleg, hogy pénteken kb mozdulni se bírtam - egy teljes nap alvás, 3 jeges fürdõ és egy levél Voltaren segít (a hátizmaim, fõleg a lapockámál úgy bemerevednek, hogy az egy helyben ülés is fáj). hiába no, téli kölök vagyok.:D

Tig: :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

ameddig esett meg hideg volt, qrvajóvolt - reggel legurultam úszni, ha megáztam hát megáztam, utána kaja haverokkal, aztán tanulás 10-tõl este 10-ig, egy rész Lost és alvás. simán lehetett nyomni ezt két hétig, ahogy télen is, amikor hideg volt - na az volt a tanulós idõ, szép eredmények is lettek a vizsgákon.

most meg mi van? nálunk a házban 30 fok van masszívan...kint a kölkök rohangásznak, szép idõ van, tiszta nyár feeling, és egyszerûen nem lehet tanulni normálisan. mondjuk nekem jó, mert már csak 1 vizsgám van, és én vagyok az, aki hívja a többieket ide-oda, de sok haveromnak még 2-3 pótvizsgája van, és képtelenek tanulni...

fogod a tancuccot, +2 szendvics, be hátizsák, fel hegy.....hûvös van, nem zavarnak a mocskos kölkök, kell jobb ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
aki tanulni akar, az bármilyen idõben tud.. élõ példa vagyok, 4 évig nem csináltam semmit, és most lehet 35 fok vagy akár 10, tudok tanulni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

én egész nap tanulok, szal tõlem lehet 10 fok, de 35 is...

ameddig esett meg hideg volt, qrvajóvolt - reggel legurultam úszni, ha megáztam hát megáztam, utána kaja haverokkal, aztán tanulás 10-tõl este 10-ig, egy rész Lost és alvás. simán lehetett nyomni ezt két hétig, ahogy télen is, amikor hideg volt - na az volt a tanulós idõ, szép eredmények is lettek a vizsgákon.

most meg mi van? nálunk a házban 30 fok van masszívan...kint a kölkök rohangásznak, szép idõ van, tiszta nyár feeling, és egyszerûen nem lehet tanulni normálisan. mondjuk nekem jó, mert már csak 1 vizsgám van, és én vagyok az, aki hívja a többieket ide-oda, de sok haveromnak még 2-3 pótvizsgája van, és képtelenek tanulni...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
én egész nap tanulok, szal tõlem lehet 10 fok, de 35 is..... Ha akartam bringázni , még sohasem az idõjáráson múlt, mert 30 fokban is kimentem, meg szemerkélõ esõben is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

a múlt héten meg az esõ volt a baj... vidd el az asszonyt strandra, fagyizni, Metro fagyasztotthús részelegére:D:D:

Mindig ez van. Megfigyeltem az idõjárást jelentést is. Ha hûvös az idõ, akkor azt mondják, hogy sajnos még nem jön a meleg. Ha meleg van, sajnos nem enyhül a meleg. Mindig az a szar ami van.
Aztán most még nincs is igazán meleg.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
a múlt héten meg az esõ volt a baj... vidd el az asszonyt strandra, fagyizni, Metro fagyasztotthús részelegére:D:D:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
beszarás milyen meleg van.....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

kötekszel? :D
inkább készíts holnapra kulacsokat! melegünk lesz... olyan 5 óra körüli menetidõre saccolok, talán kicsit több is lesz...

Nem azt mondtad, hogy gyors a pálya?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Egy dobozban érkezett a cucc, de ki sem bontottam a telót a fóliából. Ahogy láttam a villa mellé kaptál user manult, meg poploc cuccost, de szerintem pl. pumpát nem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Tigga' reggel dobtam sms-t, nálam van a cucc. Tetszetõs nagyon:O:) Kell nekem is egy:P

ja láttam, király

lehet a 7en elmegyek érte. megy arra fuvar.
amúgy csak kiváncsiságból , "dobozos " aftermarket cucc, vagy oem ?

Tamaska boldogat....-nem találok (yetis persze ) tortás szmájlit :)-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Érdekes az ország az biztos. :)
Mintha nem lenne ott a fórumos aláírásában a neve.
Biztos õ "Az andris" szeretne lenni. :)

kötekszel? :D
inkább készíts holnapra kulacsokat! melegünk lesz... olyan 5 óra körüli menetidõre saccolok, talán kicsit több is lesz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

"Cseh és Németország"... ezt nem így kellett volna:D:) a többi ok.

ps. andris helyett ideírhattad volna a rendes nevedet,, a rajongóid megkerestek volna:D:D

Érdekes az ország az biztos. :)
Mintha nem lenne ott a fórumos aláírásában a neve.
Biztos õ "Az andris" szeretne lenni. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Gondoltam,hogy nem kamu, csak helyesírásilag elég fura.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

ps. andris helyett ideírhattad volna a rendes nevedet,, a rajongóid megkerestek volna:D:D

nevet direkt nem írtam ki Nektek :D, a cseh és német nem kamu.
hétfõ reggel van felrakóm vecsésen

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Remélem nem csak Andrisként szignáltad :)
Egyébként elég gáz, hogy egy ilyen alap dolgot elcsesznek...

látom Kela már megelõzött

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

szarul vasalta a cumot
ez nem fog eltunni onnat
high5 ugye?

igen, az is... meg ez is pl. http://img714.images...6/hpim0527r.jpg
az a szomorú, hogy a már rajta levõ címkék lettek elcseszve. amit most raktak rá, az ok...
csináltam 5-6 képet, meg írtam egy mailt nekik... pénteken hoztam el a mezt, biztos ami biztos, írtam, nehogy kicsússzak akármilyen reklamációs határidõbõl is...

ezt a levelet kanyarítottam nekik:

Tisztelt ... Kft!

Múlt héten bíztam meg Önöket kerékpáros mezeim utólagos - kiegészítõ - nyomtatásával, ami a hét végére el is készült. Két darab mez volt, összesen 18 db logóval, amiért 6000 Ft-ot fizettem.

A problémám a következõ:
Mindkét mezen több helyen is elmosódás, festék kenõdés nyomai láthatók, amik valószínûleg a vasalás során keletkeztek
Kolléganõjük az irodában megnyugtatott, hogy mosás után eltûnik. A mez túl van egy mosáson, a helyzet sajnos nem javult.
Mellékletben csatoltam a fényképeket a mezrõl.

A mezekben rendszeresen versenyzek, országos megmérettetéseken veszek részt hétrõl hétre. Sajnos ezeket a mezeket így nem tudom használni, így nem állhatok fel benne a dobogóra, mert lejáratom magam és az egyesületem is a finoman fogalmazva nem megfelelõ kinézetû ruházattal. A médiában való megjelenés miatt is fontos a makulátlan ruházat.

Önöknek ez a munka nem nagy projektnek számít, ezt elismerem, de számomra sokkal nagyobb súlya van/volt. Egyrészt kifizettem a munkájuk ellenértékét, de a késõbbiekben nem tudom használni a mezt. Egy új mez 7-8000 Ft-ba kerül, amibõl nekem most kettõ darabot kell vásárolni, ha nem találunk megoldást, hogy a mezem újra kulturált külsõt ölthessen.

Sajnos személyesen nem tudok bemenni Önökhöz a napokban, mivel Cseh és Németországba kell utaznom. A hét második felében megkeresem Önöket az irodájukban.

Rugalmasságukban és kiváló problémamegoldó képességükben bízva maradok tisztelettel:

andris

visszaolvasva a levelet egyik gépész tanszékes tanárom szavai jutnak eszembe: rólatok egybõl látszik, hogy menedzserek vagytok, duma az mindig van. a gépész, ha nem tudja, nem ír oda semmit, de ti mindig megpróbáljátok kibeszélni... :)