Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. június 13. - 00:31

Írta 2010. június 13. - 00:18

Írta 2010. június 13. - 00:06

Tig:

Írta 2010. június 13. - 00:05

fogod a tancuccot, +2 szendvics, be hátizsák, fel hegy.....hûvös van, nem zavarnak a mocskos kölkök, kell jobb ?ameddig esett meg hideg volt, qrvajóvolt - reggel legurultam úszni, ha megáztam hát megáztam, utána kaja haverokkal, aztán tanulás 10-tõl este 10-ig, egy rész Lost és alvás. simán lehetett nyomni ezt két hétig, ahogy télen is, amikor hideg volt - na az volt a tanulós idõ, szép eredmények is lettek a vizsgákon.
most meg mi van? nálunk a házban 30 fok van masszívan...kint a kölkök rohangásznak, szép idõ van, tiszta nyár feeling, és egyszerûen nem lehet tanulni normálisan. mondjuk nekem jó, mert már csak 1 vizsgám van, és én vagyok az, aki hívja a többieket ide-oda, de sok haveromnak még 2-3 pótvizsgája van, és képtelenek tanulni...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. június 12. - 23:42

Írta 2010. június 12. - 23:31

én egész nap tanulok, szal tõlem lehet 10 fok, de 35 is...
ameddig esett meg hideg volt, qrvajóvolt - reggel legurultam úszni, ha megáztam hát megáztam, utána kaja haverokkal, aztán tanulás 10-tõl este 10-ig, egy rész Lost és alvás. simán lehetett nyomni ezt két hétig, ahogy télen is, amikor hideg volt - na az volt a tanulós idõ, szép eredmények is lettek a vizsgákon.
most meg mi van? nálunk a házban 30 fok van masszívan...kint a kölkök rohangásznak, szép idõ van, tiszta nyár feeling, és egyszerûen nem lehet tanulni normálisan. mondjuk nekem jó, mert már csak 1 vizsgám van, és én vagyok az, aki hívja a többieket ide-oda, de sok haveromnak még 2-3 pótvizsgája van, és képtelenek tanulni...
Írta 2010. június 12. - 23:14

Írta 2010. június 12. - 23:08

a múlt héten meg az esõ volt a baj... vidd el az asszonyt strandra, fagyizni, Metro fagyasztotthús részelegére:D:D:
Mindig ez van. Megfigyeltem az idõjárást jelentést is. Ha hûvös az idõ, akkor azt mondják, hogy sajnos még nem jön a meleg. Ha meleg van, sajnos nem enyhül a meleg. Mindig az a szar ami van.
Aztán most még nincs is igazán meleg.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. június 12. - 23:01

Írta 2010. június 12. - 22:54

Írta 2010. június 12. - 22:12

kötekszel?
inkább készíts holnapra kulacsokat! melegünk lesz... olyan 5 óra körüli menetidõre saccolok, talán kicsit több is lesz...
Nem azt mondtad, hogy gyors a pálya?
Írta 2010. június 12. - 21:58

Írta 2010. június 12. - 21:54

Tigga' reggel dobtam sms-t, nálam van a cucc. Tetszetõs nagyon:O:) Kell nekem is egy:P
ja láttam, király
lehet a 7en elmegyek érte. megy arra fuvar.
amúgy csak kiváncsiságból , "dobozos " aftermarket cucc, vagy oem ?
Tamaska boldogat....-nem találok (yetis persze ) tortás szmájlit

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. június 12. - 21:49

kötekszel?Érdekes az ország az biztos.
Mintha nem lenne ott a fórumos aláírásában a neve.
Biztos õ "Az andris" szeretne lenni.

inkább készíts holnapra kulacsokat! melegünk lesz... olyan 5 óra körüli menetidõre saccolok, talán kicsit több is lesz...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. június 12. - 21:46

Érdekes az ország az biztos."Cseh és Németország"... ezt nem így kellett volna:D:) a többi ok.
ps. andris helyett ideírhattad volna a rendes nevedet,, a rajongóid megkerestek volna:D:D

Mintha nem lenne ott a fórumos aláírásában a neve.
Biztos õ "Az andris" szeretne lenni.

Írta 2010. június 12. - 21:45

Írta 2010. június 12. - 21:44

nevet direkt nem írtam ki Nektek"Cseh és Németország"... ezt nem így kellett volna:D:) a többi ok.
ps. andris helyett ideírhattad volna a rendes nevedet,, a rajongóid megkerestek volna:D:D

hétfõ reggel van felrakóm vecsésen
Írta 2010. június 12. - 21:34

Egyébként elég gáz, hogy egy ilyen alap dolgot elcsesznek...
látom Kela már megelõzött
Írta 2010. június 12. - 21:30

Írta 2010. június 12. - 21:18

igen, az is... meg ez is pl. http://img714.images...6/hpim0527r.jpgszarul vasalta a cumot
ez nem fog eltunni onnat
high5 ugye?
az a szomorú, hogy a már rajta levõ címkék lettek elcseszve. amit most raktak rá, az ok...
csináltam 5-6 képet, meg írtam egy mailt nekik... pénteken hoztam el a mezt, biztos ami biztos, írtam, nehogy kicsússzak akármilyen reklamációs határidõbõl is...
ezt a levelet kanyarítottam nekik:
Tisztelt ... Kft!
Múlt héten bíztam meg Önöket kerékpáros mezeim utólagos - kiegészítõ - nyomtatásával, ami a hét végére el is készült. Két darab mez volt, összesen 18 db logóval, amiért 6000 Ft-ot fizettem.
A problémám a következõ:
Mindkét mezen több helyen is elmosódás, festék kenõdés nyomai láthatók, amik valószínûleg a vasalás során keletkeztek
Kolléganõjük az irodában megnyugtatott, hogy mosás után eltûnik. A mez túl van egy mosáson, a helyzet sajnos nem javult.
Mellékletben csatoltam a fényképeket a mezrõl.
A mezekben rendszeresen versenyzek, országos megmérettetéseken veszek részt hétrõl hétre. Sajnos ezeket a mezeket így nem tudom használni, így nem állhatok fel benne a dobogóra, mert lejáratom magam és az egyesületem is a finoman fogalmazva nem megfelelõ kinézetû ruházattal. A médiában való megjelenés miatt is fontos a makulátlan ruházat.
Önöknek ez a munka nem nagy projektnek számít, ezt elismerem, de számomra sokkal nagyobb súlya van/volt. Egyrészt kifizettem a munkájuk ellenértékét, de a késõbbiekben nem tudom használni a mezt. Egy új mez 7-8000 Ft-ba kerül, amibõl nekem most kettõ darabot kell vásárolni, ha nem találunk megoldást, hogy a mezem újra kulturált külsõt ölthessen.
Sajnos személyesen nem tudok bemenni Önökhöz a napokban, mivel Cseh és Németországba kell utaznom. A hét második felében megkeresem Önöket az irodájukban.
Rugalmasságukban és kiváló problémamegoldó képességükben bízva maradok tisztelettel:
andris
visszaolvasva a levelet egyik gépész tanszékes tanárom szavai jutnak eszembe: rólatok egybõl látszik, hogy menedzserek vagytok, duma az mindig van. a gépész, ha nem tudja, nem ír oda semmit, de ti mindig megpróbáljátok kibeszélni...