Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Kubu: adsz egy ajtógrammot? légyszi....írhatod a seggemre is :D:D:D:D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
mondjuk én is egybõl vágtam, hogy ki vagy amikor befutottál a Tûzraktérbe :)
nagygépet meg támogatom :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
nnna, balatonbikefest tapasztalatok:

1, Nem hidd el ha azt mondják, hogy le van szervezve a szállásod, mert akármennyire is ügyes-okos ember vagy, az a negyedik éjszaka egy parkolóban fogsz aludni egy hálózsákban :)
2, Ne menj DH-sokkal bikefestre, hogy te majd ott edzeni fogsz, mert úgysem. Najó, valamennyit azért igen.
3, Kell egy nagyfully, DH-zni akarok :D
4, Nem jó dolog a versenyed elõtti nap napszúrást kapni, de okos vagy amiért nem elõneveztél, így megmaradt a pénzed.
5, Thezcsi még mindig colos

és a végére egy kérdés: mennyire számítok bikemagfórum celebnek, ha balatonfüreden este 11kor odamegyek egy random srác-csaj pároshoz hogy ki tudnának-e segíteni egy telefonhívással, és a beszélgetés közben megkérdezi a srác hogy: -Amúgy nem te vagy a Kiskubai bikemag fórumról?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Tegnap 3, ma 5 órát mentem, országúton. Rengeteg helyen (szerintem önkényesen) le van szerelve a nyomóskútról a kar. Régen mindenhol volt nyomóskút, ma úgy kell vadászni rá.

miután mindenki azokról locsolta a kertjét... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
nem kell ezer helyre beírni. aki tudja a választ majd ír a neki való topikba. nem vakok ám. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Tegnap tekertem 100 km-et kora du. Biztonság kedvéért egy 7-es naptejet is felkentem induláskor, a vállaim így is bepirosodtak a végére. 2.5 liter jéggé fagyasztott vizet pakoltam, ami el is fogyott, sõt, a vége felé úgy éreztem, megpusztulok, mikor már egy órája ledöntöttem az utolsó korty vizem, és a negyedik településen mentem át, ahol nem volt utcai csap. Legvégül egy családtól kértem utántöltést és egy kis slagos frissítést.
Nem azt mondom, hogy 15 perc után elolvadunk, de a megfelelõ folyadékutánpótlásra/napszúrás veszélyére érdemes odafigyelni annak, aki órákon át a szabadban sportol ilyenkor.

Tegnap 3, ma 5 órát mentem, országúton. Rengeteg helyen (szerintem önkényesen) le van szerelve a nyomóskútról a kar. Régen mindenhol volt nyomóskút, ma úgy kell vadászni rá.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

én csak éjszaka nem viselem jól a hõséget, mikor aludni szeretnék

nappal semmi bajomvele, de éjszaka megbolondulok :)

Tegnap tekertem 100 km-et kora du. Biztonság kedvéért egy 7-es naptejet is felkentem induláskor, a vállaim így is bepirosodtak a végére. 2.5 liter jéggé fagyasztott vizet pakoltam, ami el is fogyott, sõt, a vége felé úgy éreztem, megpusztulok, mikor már egy órája ledöntöttem az utolsó korty vizem, és a negyedik településen mentem át, ahol nem volt utcai csap. Legvégül egy családtól kértem utántöltést és egy kis slagos frissítést.
Nem azt mondom, hogy 15 perc után elolvadunk, de a megfelelõ folyadékutánpótlásra/napszúrás veszélyére érdemes odafigyelni annak, aki órákon át a szabadban sportol ilyenkor.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is kint voltam eleg sokat a napon, es azon tul hogy piros a vallam meg a hatam sok bajom nem esett.

es imadom hogy ezer fok van, volt par eve egy olyan nyaram angliaban hogy szinte vegig hosszu nadragos pulcsis atmeneti kabatos ido volt. soha tobbet olyat.

nekem a nyar az ilyen. strandolas meg hideg sor meg ezek. inkabb izzadok mint kelljen 4 reteg ruhat hordani. plusz a csajokat is ilyenkor lehet stirolni, nem amikor nagykabatban vannak
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
azért az idõsebbeket meg a kisgyerekeket csúnyán megviseli a hõség - bár a kiskölköknek csak vizet kell tolni meg ásványianyag utánpótlást, tapasztalatom szerint, és fut tovább, ha nem kapott napszúrást.:D

bende987

bende987

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok szeretnék segítséget kéni tõletek, egy springer villát keresek egy 26" os cruiserhez 1"-os kormányhoz lehetõleg krómozott kivitelben. Ha valakinek van eladó vagy tudja hol tudnám beszerezni köszönettel várom a segítséget!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én csak éjszaka nem viselem jól a hõséget, mikor aludni szeretnék

nappal semmi bajomvele, de éjszaka megbolondulok :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

ez max az idõsebbeket, vagy a gyengébb szervezetûeket érinti.....
mi is vagyok 40 fokban egész napokat bicajon...mégis itt vagyunk és nem kaptunk naprákot....

Azért csak ésszel!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Te Rebell!

Te Albstadt, Balingen környékén laksz?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
asszem én is leszokom róla teljesen...tv nézésrõl

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ez max az idõsebbeket, vagy a gyengébb szervezetûeket érinti.....
mi is vagyok 40 fokban egész napokat bicajon...mégis itt vagyunk és nem kaptunk naprákot....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
pont ezért nem nézek tv-t..
agymosás rulez

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Azt mondja a csaj vmelyik híradóban 15 percnél ne töltsünk több idõt a napon...azért ez mekkora f.szság? nagyon idegesít, hogy a médiából is ez a "puhák vagytok emberek" állatság folyik, meg hogy jaj 30 fok van árnyékban, az nem olyan sok...tutira tudatosan sugalják az embereknek, hogy nem bírod, gyenge vagy, stb...
egész nyarat átdolgoztam tûzõ napon se sapka se semmi, sose kaptam napszúrást, sose akartam összeesni a melegtõl...úgy idegesít ez a hülyeség...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

lehet el kéne menni izomkovácshoz, azt mondák, az jó ilyenre..

Erre találták ki és ha sikerül egy jóhoz elmenned, akkor két nap múlva szárnyalni fogsz.
Mondjuk az a két nap lehet fáj egy kicsit (izomláz), de ha alapból fáj, akkor nem mindegy?:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Tig: kb egy évben ha 2-3x kell ilyen adag - próbáltam mással is, millió sport/izomlazító krémmel (ban gaytõl a richtofig sporton át az aloe verás hetaing lotion-ig mindent), egyik se volt jó.:( de legalább jó büdös lett a lakásban.:D lehet el kéne menni izomkovácshoz, azt mondák, az jó ilyenre..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

kela: az lehet. de engem pl. úgy fejbevág mindig a hirtelen jött meleg, hogy pénteken kb mozdulni se bírtam - egy teljes nap alvás, 3 jeges fürdõ és egy levél Voltaren segít (a hátizmaim, fõleg a lapockámál úgy bemerevednek, hogy az egy helyben ülés is fáj). hiába no, téli kölök vagyok.:D

Tig: :)

voltarenre ne nagyon szokj rá, pláne ilyen mennyiségben. májnak annyira nem tesz jót.

Kela mindenképp szólok.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való