Új tetoválást tervezek a vádlimra! Lényeg,hogy bringával kapcsolatos legyen. Szívesen fogadnék pár javaslatot, ötletet!
Nekem az tetszik amikor a nagytányér olajos lenyomatot hagy a vádlimon... az menõ...

Új tetoválást tervezek a vádlimra! Lényeg,hogy bringával kapcsolatos legyen. Szívesen fogadnék pár javaslatot, ötletet!
RAUH-Welt
B E G R I F F
De mégis megmondták...és pont nem úgy ismerem az iskolámat, mint amelyik betû szerint követi a papírformátmás iskolákban sem mondhatták volna meg addig, amíg az elnök nem bólint rá.
Még mindig RST storm tuning! Azért szerettem amíg az AM-nél dolgoztál,mert csak beszaladtam,megcsináltad
,és vittem is...ez meg elég körülményes fõleg,hogy az elfoglaltságodból adódóan mindig elfelejtesz....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
aki érettségizett a közelmúltban infóból, írja már le hogy mi a lefolyása a szóbeli résznek
épp az imént kezdtem el tanulni rá, de rájöttem hogy nincs erre nekem erõm, mikor a többiek borutcában vannak, és hívnak. alkoholmentes este részemrõl, de mégiscsak társaság...Majd holnap tanulok
végülis csak 12óra múlva érettségizek
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
De.Draisin.1817-benez qrva jól hangzik
Nem errõl a Drais srácról nevezték e la Dredzinát v. mit, futógépet /avatarod/?
nem tüntem el, 3 melóhelyen dolgozom szimultán, szóval
mit is szeretnél?
vaterára valaki felrakna egy stuffomat? átkéne utaljak 100ft-ot számlámról, h teljes értékü felhasználó legyek, de se idõm se netbankom...
szóval valaki feldobna nekem valamit?
NE ÍGY! NE ÍGY!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->