Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Új tetoválást tervezek a vádlimra! Lényeg,hogy bringával kapcsolatos legyen. Szívesen fogadnék pár javaslatot, ötletet! :)

Nekem az tetszik amikor a nagytányér olajos lenyomatot hagy a vádlimon... az menõ... :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
fogaskerék....

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Új tetoválást tervezek a vádlimra! Lényeg,hogy bringával kapcsolatos legyen. Szívesen fogadnék pár javaslatot, ötletet! :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
meg van iskolatopik is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

más iskolákban sem mondhatták volna meg addig, amíg az elnök nem bólint rá.

De mégis megmondták...és pont nem úgy ismerem az iskolámat, mint amelyik betû szerint követi a papírformát :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
más iskolákban sem mondhatták volna meg addig, amíg az elnök nem bólint rá.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Még mindig RST storm tuning! Azért szerettem amíg az AM-nél dolgoztál,mert csak beszaladtam,megcsináltad
,és vittem is...ez meg elég körülményes fõleg,hogy az elfoglaltságodból adódóan mindig elfelejtesz.... :(

jöhet, lehet vele mókolni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

aki érettségizett a közelmúltban infóból, írja már le hogy mi a lefolyása a szóbeli résznek :D épp az imént kezdtem el tanulni rá, de rájöttem hogy nincs erre nekem erõm, mikor a többiek borutcában vannak, és hívnak. alkoholmentes este részemrõl, de mégiscsak társaság...Majd holnap tanulok :D végülis csak 12óra múlva érettségizek :)

nemszámít, csak holnapra osztottak be, addigra megkérdezem a ma érettségizõktõl...de olyan tökjó hogy ma be kellett menni azért, hogy közöljék hogy holnap kell bemennem....ez most nekem 4 ezer forintomba került (nem tudtam menni ma dolgozni), köszi! (más iskolákban elõre megmondták a konkrét idõpontot...)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Dante: van itt a cégnél egy srác, aki csinált egy CNC marógépet, amivel többnyire müanyagot munkál meg. Megkérdem tõle, hogy keményfát vállalna-e. Mekkora darabok lennének? És egyáltalán miféle munka lenne? Marás, esztergálás, vagy mifene?

--Trifo

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szeretnék keményfából formákat CN-ztetni (társasjátékhoz), szerintetek ilyet ki vállal olcsón? A Google a barátom, tudom, de most valós tapasztalatok érdekelnének.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

ez qrva jól hangzik
Nem errõl a Drais srácról nevezték e la Dredzinát v. mit, futógépet /avatarod/?

De.Draisin.1817-ben :)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

nem tüntem el, 3 melóhelyen dolgozom szimultán, szóval

mit is szeretnél?

vaterára valaki felrakna egy stuffomat? átkéne utaljak 100ft-ot számlámról, h teljes értékü felhasználó legyek, de se idõm se netbankom...

szóval valaki feldobna nekem valamit?

Még mindig RST storm tuning! Azért szerettem amíg az AM-nél dolgoztál,mert csak beszaladtam,megcsináltad
,és vittem is...ez meg elég körülményes fõleg,hogy az elfoglaltságodból adódóan mindig elfelejtesz.... :(
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
aki érettségizett a közelmúltban infóból, írja már le hogy mi a lefolyása a szóbeli résznek :D épp az imént kezdtem el tanulni rá, de rájöttem hogy nincs erre nekem erõm, mikor a többiek borutcában vannak, és hívnak. alkoholmentes este részemrõl, de mégiscsak társaság...Majd holnap tanulok :D végülis csak 12óra múlva érettségizek :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ez qrva jól hangzik
Nem errõl a Drais srácról nevezték e la Dredzinát v. mit, futógépet /avatarod/?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
óóó királyság :) töszi

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Ösvények keresése ma a kullancs állapot miatt kb. 1 km s bringázható új ösvény és 15 kullancs után megszakadt.
Ezen a anyáron minden ösvény be van növe és az álltalam keresettek meg föleg.

projekt:
Carl von Drais a világ elsö hegyikerékpáros "túráját" a kisvárosunkból, Gernsbach ból inditotta 1817 Julius 28. án.
200 magassági métert kellet megtennie, miután Baden-Baden ban kötött ki.

Városunkban iskolák, utcák vannak elnevezve róla, de az utvonala nincs kijelölve/feltérképezve. A Tour de France 2005 ben érinthette és természetesen "az erdedeti Drais" utvonalnak minösitették a hegyi pontozást ( 3-as kadegória), de szerintem nem ez az eredeti "a világ elsö hegyi tekerése" utvonal.
Keresgélésem eddig egy ma erdei elhagyatott, nem feltérképezett utvonalon haladhatott.

Lehet egy magyarnak kell ezt felderitenie?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ez így nagy érvágás most nekem.....tölthetem máshonnan a south parkot

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ah dehogy
raerunk meg temetni
http://asva.info/uja...on-2010-06.html

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
rip ncore....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

2. sor, 1. kép:
K

Jézus?

nekem mintha egy kicsit ismerõsnek tûnne... :D

Maggi-s téma: Én vettem tõle elrongyolt XT hajtókart, tökéletesen mûködik (bár egy picit könnyezett a szívem, amikor lefûrészeltem róla a 3. tányér tartócsavarjait hogy elférjen a láncterelõ :D)