Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. június 21. - 11:15

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. június 21. - 10:59

lehet eloxálva lesz.... még kitalálom
cuccom viszont jó lenne ha a héten visszakerülne
muszáj leszek menni a héten, ha más nem saját pénzen, mert Kopasznak is vinnem kell 10 tányért a hét folyamán :s Amúgy valamelyik nap találtam egy kurvajó felületkezelést, valami kerámiabevonatos cucc: SHAWNEE
kurvajó, bár annyit gondolom nem ér neked hogy kiküldjed nekik...
Írta 2010. június 21. - 09:44

Mivel mostmár minden hétköznap ittvagyok a mûhelyben teljesállásban, azért jelentõsen felgyorsult a dolog...A lánc dolog meg nemtom, alapból vastag fogas a tányér, de ha a két oldalából egyenlõ mértékben szedek le, akkor jónak kéne lennie. Sima vékony lánchoz csináltam már így tányért, tökéletesen mûködik.
Polírozáshoz konkrét dátum: elhozom, három napon belül viszem fel vagy viszi a magyar posta. Az a baj hogy kb aznap reggel tudom meg hogy akkor ma papírmunka, futárkodósmeló, pesten, gödöllõn, akárhol szerelés, vagy bármi más. De a posta meg elviszi kb 500ért másnapra. A polír neked meg ingyen van. Láncfeszítõdet akkor adnám oda, amikor a kart veszem át.
lehet eloxálva lesz.... még kitalálom
cuccom viszont jó lenne ha a héten visszakerülne
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. június 21. - 09:13

az attól is függ mikor viszed és mikor hozod, 44es rommákönnyitett 9-es lánchoz is tudsz tányért?
Mivel mostmár minden hétköznap ittvagyok a mûhelyben teljesállásban, azért jelentõsen felgyorsult a dolog...A lánc dolog meg nemtom, alapból vastag fogas a tányér, de ha a két oldalából egyenlõ mértékben szedek le, akkor jónak kéne lennie. Sima vékony lánchoz csináltam már így tányért, tökéletesen mûködik.
Polírozáshoz konkrét dátum: elhozom, három napon belül viszem fel vagy viszi a magyar posta. Az a baj hogy kb aznap reggel tudom meg hogy akkor ma papírmunka, futárkodósmeló, pesten, gödöllõn, akárhol szerelés, vagy bármi más. De a posta meg elviszi kb 500ért másnapra. A polír neked meg ingyen van. Láncfeszítõdet akkor adnám oda, amikor a kart veszem át.
Írta 2010. június 21. - 07:21

Messzesokkal egyszerûbb lesz venned egy Blackspire tányért hozzá
Ja és sokkal könnyebb lesz...
Sala: tükörpolír kell majd, amit beszéltünk, vagy marad ilyen állapotban?
az attól is függ mikor viszed és mikor hozod, 44es rommákönnyitett 9-es lánchoz is tudsz tányért?
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. június 21. - 00:45

enyem kicsit szarabbul festett, nekem a cipomet is slaggal kellett mosni
bar golya csak rollerozott a köveken en meg jöttemannyira nem volt nagy sár, nem az a tapadós, inkább az a tocsogós folyós
maj ha lesz fullym meg vér a pucámba:D én se csak rollerezek, mondjuk elõször jártam arra. de jó vót:D. én a cipõm magasnyomásúval mostam a slag kevés volt:D
Írta 2010. június 20. - 23:13

Messzesokkal egyszerûbb lesz venned egy Blackspire tányért hozzáÉrtem, köszi. Igazából 38 vagy 39-es tányérra gondoltam 1x9 rendszerhez. De ahogy látom nem túl könnyû ez a megoldás
. Inkább az extrém ágak képviselõinek vagy SS-re, fixire valók ezek a tányérok.

Sala: tükörpolír kell majd, amit beszéltünk, vagy marad ilyen állapotban?
Írta 2010. június 20. - 22:37

Értem, köszi. Igazából 38 vagy 39-es tányérra gondoltam 1x9 rendszerhez. De ahogy látom nem túl könnyû ez a megoldástömör "korong" bmx lánctányérokból csinálok egysebességes tányérokat vastag és vékony lánchoz, majdhogynem bármilyen furatkörre 42-43-44 fogszámokban. tudok 104-es furatkörrel is csinálni montira, ha ez a kérdés, de váltáskönnyítõ biszbaszokat meg ilyeneket nem tudok rá csinálni. Így néz ki a gyakorlatban egy ilyen, ez éppen a sajátom:

A sebesség mindent megold.
Írta 2010. június 20. - 21:37

Montira is szoktál/tudsz tányért csinálni?
tömör "korong" bmx lánctányérokból csinálok egysebességes tányérokat vastag és vékony lánchoz, majdhogynem bármilyen furatkörre 42-43-44 fogszámokban. tudok 104-es furatkörrel is csinálni montira, ha ez a kérdés, de váltáskönnyítõ biszbaszokat meg ilyeneket nem tudok rá csinálni. Így néz ki a gyakorlatban egy ilyen, ez éppen a sajátom:

Írta 2010. június 20. - 21:31

szoritani!
jaj igy progott fel anno az uzenofal
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. június 20. - 21:27

Montira is szoktál/tudsz tányért csinálni?Szivesen
![]()
Tányér kell-e rá?
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. június 20. - 21:18

Tig: nem mintha zavarna a pakkod, de ha nem jártok errefelé mostanság,akkor vasárnap vigyem fel magammal Pestre?
lehet az lenne jó
kedden megyünk arra, de még nem tudom hogy lesz
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. június 20. - 21:17

Májusban voltam a fruska góra maratonon 2 mosás után mikor már úgy ahogy tiszta volta bringa még egy fél nejlon szatyornyi sarat levelet, gallytöredéket szedtem le róla azután került be a zuhanyzóba. A maratonon egyszer megálltam pössenteni , ránéztem a bringára és inkább oda csorgattam a középrészre hátha könnyitek a bringán is mert szvsz kb 20kg lehetett.aha
velem is az volt " nem megyek sarazni", erre Maggi: " haggyad má' nincs sár!"
Imageshack - imgp2864.jpg
Na akkor az saras volt!!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. június 20. - 21:08

Írta 2010. június 20. - 19:55

fuck me, i'm famous!
Írta 2010. június 20. - 17:58

bar golya csak rollerozott a köveken en meg jöttem

Írta 2010. június 20. - 17:52

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. június 20. - 17:47

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. június 20. - 17:41

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. június 20. - 17:39