Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
valaki megtudna dobni egy myvip meghivóval?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

lehet eloxálva lesz.... még kitalálom
cuccom viszont jó lenne ha a héten visszakerülne

muszáj leszek menni a héten, ha más nem saját pénzen, mert Kopasznak is vinnem kell 10 tányért a hét folyamán :s Amúgy valamelyik nap találtam egy kurvajó felületkezelést, valami kerámiabevonatos cucc: SHAWNEE
kurvajó, bár annyit gondolom nem ér neked hogy kiküldjed nekik...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Mivel mostmár minden hétköznap ittvagyok a mûhelyben teljesállásban, azért jelentõsen felgyorsult a dolog...A lánc dolog meg nemtom, alapból vastag fogas a tányér, de ha a két oldalából egyenlõ mértékben szedek le, akkor jónak kéne lennie. Sima vékony lánchoz csináltam már így tányért, tökéletesen mûködik.
Polírozáshoz konkrét dátum: elhozom, három napon belül viszem fel vagy viszi a magyar posta. Az a baj hogy kb aznap reggel tudom meg hogy akkor ma papírmunka, futárkodósmeló, pesten, gödöllõn, akárhol szerelés, vagy bármi más. De a posta meg elviszi kb 500ért másnapra. A polír neked meg ingyen van. Láncfeszítõdet akkor adnám oda, amikor a kart veszem át.

lehet eloxálva lesz.... még kitalálom
cuccom viszont jó lenne ha a héten visszakerülne

fuck me, i'm famous!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

az attól is függ mikor viszed és mikor hozod, 44es rommákönnyitett 9-es lánchoz is tudsz tányért?

Mivel mostmár minden hétköznap ittvagyok a mûhelyben teljesállásban, azért jelentõsen felgyorsult a dolog...A lánc dolog meg nemtom, alapból vastag fogas a tányér, de ha a két oldalából egyenlõ mértékben szedek le, akkor jónak kéne lennie. Sima vékony lánchoz csináltam már így tányért, tökéletesen mûködik.
Polírozáshoz konkrét dátum: elhozom, három napon belül viszem fel vagy viszi a magyar posta. Az a baj hogy kb aznap reggel tudom meg hogy akkor ma papírmunka, futárkodósmeló, pesten, gödöllõn, akárhol szerelés, vagy bármi más. De a posta meg elviszi kb 500ért másnapra. A polír neked meg ingyen van. Láncfeszítõdet akkor adnám oda, amikor a kart veszem át.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Messzesokkal egyszerûbb lesz venned egy Blackspire tányért hozzá :) Ja és sokkal könnyebb lesz...

Sala: tükörpolír kell majd, amit beszéltünk, vagy marad ilyen állapotban?

az attól is függ mikor viszed és mikor hozod, 44es rommákönnyitett 9-es lánchoz is tudsz tányért?

fuck me, i'm famous!

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts

enyem kicsit szarabbul festett, nekem a cipomet is slaggal kellett mosni

bar golya csak rollerozott a köveken en meg jöttem :P annyira nem volt nagy sár, nem az a tapadós, inkább az a tocsogós folyós

maj ha lesz fullym meg vér a pucámba:D én se csak rollerezek, mondjuk elõször jártam arra. de jó vót:D. én a cipõm magasnyomásúval mostam a slag kevés volt:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Értem, köszi. Igazából 38 vagy 39-es tányérra gondoltam 1x9 rendszerhez. De ahogy látom nem túl könnyû ez a megoldás :) . Inkább az extrém ágak képviselõinek vagy SS-re, fixire valók ezek a tányérok.

Messzesokkal egyszerûbb lesz venned egy Blackspire tányért hozzá :) Ja és sokkal könnyebb lesz...

Sala: tükörpolír kell majd, amit beszéltünk, vagy marad ilyen állapotban?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

tömör "korong" bmx lánctányérokból csinálok egysebességes tányérokat vastag és vékony lánchoz, majdhogynem bármilyen furatkörre 42-43-44 fogszámokban. tudok 104-es furatkörrel is csinálni montira, ha ez a kérdés, de váltáskönnyítõ biszbaszokat meg ilyeneket nem tudok rá csinálni. Így néz ki a gyakorlatban egy ilyen, ez éppen a sajátom:

Értem, köszi. Igazából 38 vagy 39-es tányérra gondoltam 1x9 rendszerhez. De ahogy látom nem túl könnyû ez a megoldás :) . Inkább az extrém ágak képviselõinek vagy SS-re, fixire valók ezek a tányérok.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Montira is szoktál/tudsz tányért csinálni?

tömör "korong" bmx lánctányérokból csinálok egysebességes tányérokat vastag és vékony lánchoz, majdhogynem bármilyen furatkörre 42-43-44 fogszámokban. tudok 104-es furatkörrel is csinálni montira, ha ez a kérdés, de váltáskönnyítõ biszbaszokat meg ilyeneket nem tudok rá csinálni. Így néz ki a gyakorlatban egy ilyen, ez éppen a sajátom:
Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
holnap vizsgazom
szoritani!

jaj igy progott fel anno az uzenofal

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szivesen :) :P
Tányér kell-e rá?

Montira is szoktál/tudsz tányért csinálni?

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Tig: nem mintha zavarna a pakkod, de ha nem jártok errefelé mostanság,akkor vasárnap vigyem fel magammal Pestre?

lehet az lenne jó
kedden megyünk arra, de még nem tudom hogy lesz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

aha

velem is az volt " nem megyek sarazni", erre Maggi: " haggyad má' nincs sár!"

Imageshack - imgp2864.jpg

Májusban voltam a fruska góra maratonon 2 mosás után mikor már úgy ahogy tiszta volta bringa még egy fél nejlon szatyornyi sarat levelet, gallytöredéket szedtem le róla azután került be a zuhanyzóba. A maratonon egyszer megálltam pössenteni , ránéztem a bringára és inkább oda csorgattam a középrészre hátha könnyitek a bringán is mert szvsz kb 20kg lehetett.
Na akkor az saras volt!!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

mai beszerzésem eredménye

Szivesen :) :P
Tányér kell-e rá?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mai beszerzésem eredménye

Feltöltött kép

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
enyem kicsit szarabbul festett, nekem a cipomet is slaggal kellett mosni

bar golya csak rollerozott a köveken en meg jöttem :P annyira nem volt nagy sár, nem az a tapadós, inkább az a tocsogós folyós

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ennyire a fixim szokott saros lenni!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
ennyire az enyém is sáros pedig nem voltam terepn mostanábn
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat erre meg en is azt mondom hogy lfsz ez nem sar :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
annyi sár, az nem sár.:)

Izomtéridõninja-geológus!