szerkmégsemertírtálazangliásra.
Ehhez csak annyi kiegészítést fûznék, hogy:
- minimálbér alapú havi törlesztés kb. 4500, 680ezer felett a kamatra sem elég
- évi kamat kiszámítása a dec 31-i összeg tõkésítésével, jan. 1-én. Elõtörlesztés sem úgy van, ahogy a porspektusban.
És qrvagyorsan fizesd vissza, mert a 8% levonás a bruttóból lesz, ami ugye nettóból 13%. Ha nem fizeted a havit, napi kamat..
ha nem dolgozol, akkor a minimálbérhez viszonyítják, hogy mennyit kell törleszteni.
nem kell rögtön törleszteni, van 4 hónap haladék..
jó kis rendszer ez, hogy az ember már egyetem alatt el tudja dönteni, melyik országban -nem- akar élni.
Felvétel napjától ketyeg rá a 8% (ami valójában (8/365)=0,021%-os napi kamatos kamat) öt év egyetem 10 félévvel maximális összeggel már szépen kamatozik mire megvan a diploma. Tanulmányok végeztével azonnal törleszteni kell. Nem számít dolgozol-e. A minimális törlesztõ épp arra elég h. a havi kamatokat fedje
Felvétel napjától ketyeg rá a 8% (ami valójában (8/365)=0,021%-os napi kamatos kamat) öt év egyetem 10 félévvel maximális összeggel már szépen kamatozik mire megvan a diploma. Tanulmányok végeztével azonnal törleszteni kell. Nem számít dolgozol-e. A minimális törlesztõ épp arra elég h. a havi kamatokat fedjeha vége van a sulinak milyen kamattal gyarapodik a diakhitel?
most akkor van bukta, ha nagy villogó elõtt is van 100- as tábla. :/
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Crazy-bike-ban elvileg van EFS....
A sebesség mindent megold.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Beszélhetünk róla, lámpért holnap megyek!
kérdés hova?
Ha nincs meg, egy telószervízért cserébe csinálok neked másikat
Apropó, még mindig nálam van a lámpád, nem hívtál.
--Trifo
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Az M1-en, ha Gyõr felõl érkezünk Budapestre, akkor hol kezdõdik a 100-as korlát? Ott, ahol az M1-M7 egymás mellé ér? ( egy nagy világító táblán 100-as jelzés, majd sok tábla )