Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Ha esetleg valakinek akad elfekvõben deore szintû v-fékszettje(karok+féktest), illetve trekking kerékszett, vagy valami alkatrész, az ne habozzon szólni, inkább priviben!(pénzért, olcsóért)

köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
Andris megjött a cucc. kösz

küggyé számokat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

vki uzenjen andrisnak, hogy nekem netto aruhazbol
schokoblätter, mentolos es mogyoros de hozhat mindbol 1-2 dobozzal

késõ töki. ma este hazaértünk. igaz majd egy nappal hosszabb lett az út, mert tegnap este 11kor elfolyt a hûtõvízünk, reggel találtam szervízt, ahol egy magyar srác melózott, aztán kicseréltük a csövet és jó.
egy igazi élmény 2 nap alatt 2600 km-t autózni (abból kb. 300-at vezetett csajom, míg aludtam) - 2 órát elsõ ülésen, 6-ot pedig hátul a dobozban egy 1,5 méter hosszú kanapén... (mert ugye kényszeralvás a lerobbanás miatt a telepakolt autóban)
lehet nem hozok Neked ilyen csokit, mert nem szeretnék újra ilyen túrába bonyolódni, legalábbis amíg tart a versenyszezon...
annyi jó van az ilyen melóban, hogy tényleg magadra vagy utalva 2 napig egy full idegen helyen, lehet gyakorolni a "jéghátán is megélésre" :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
újra van villám:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
itt leszek a hetvegen ni

BikeRadar Live 2010 - Home

eleg brutal hogy a Brands Hatch versenypalyan van rendezve. ma kint voltunk elokesziteni es mivel nyilt nap volt a palyan, voltak is paran... vagy 5 porsche, skylineok, lotusok, M3, evo6 stb... nagyon zsir.

van 3 ingyenjegyem egesz hetvegere, szal ha valaki veletlenul erre jar... csak hogy ne az legyen hogy en nem szoltam. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Köszi!

Igyekszem normális testtartást felvenni. De leginkább fexem, az a tuti. Gumóval gyógyul azt mondták. Késõbb el kéne tûnnie. nem?

nekem valami olyasmit mondtak, hogy fél-egy év alatt felszívódik. ha nem és zavaró lemûtik, hát eddig sok vizet nem zavart, elvan ott. :)

ilyen helyeken le lehet jönni bringával? :o ÉN le tudok jönni? :o néha kicsit para volt hogy csak hátsófék, merevváz meg goldlabel...

gyári umf hardy 4, 3 évet lehúztam vele. parának para de nem lehetetlen ;) :D

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Van olyan általános fórum topik, ahol külföldi túrához lehetne vállalkozó kedvû társa(ka)t verbuválni? Amiket találtam, azok mindegyike egyedi túráról szólnak (újat meg nem szívesen nyitnék).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ma is bringáztam kicsit...

Kiindul

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
21

holnap megyek bicajolni, ma kosarazós nap volt az arcokkal a gangon....esténként az szokott itt menni
csak most azok az izmaim amiket nem használok bringán azok most megmakkantak...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

derékfájásra mi a praktika? kosaraztam most meg nem tudok hajolni....

Wick-el kenem, jó hideg de más hatása eddig nem volt....

Hány éves is vagy te gyerök?

Mivolna egy kis montizásal? Nekem tört gerincel is bejött :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hát a dugás spec. most nem menne....
pálinka nincsen csak sör....
Flector van....hátha

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

flector gél
pálinka
és dugás
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ASOT most!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
MaTT,vannak még szines agyaid?érdekelne majd a közeljövõben egy pár

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Lehet, hogy a GT egy tök lájtos pálya, de az egyik, ha nem a legjobb a hegyen.
Legutóbb (2éve), mikor arra jártam, 1év szünet után,még mindig fejbõl tudtam és másodikra már rendes tempóban is tudtam menni.
Lendületes és ritmusos, egy csöpp sunyisággal :) Ha hosszabb lenne, és kis köves/gyökeres szakasz lenne rajta, akkor nagyszerû DH pálya lenne.
Most is az, csak kicsiben :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

gt az egyik leglájtosabb pálya,nem? .) hol vannak ott sziklák? Vagy keverem vmivel?

életemben ELÕSZÖR voltam hegyen, jó? :) Egyébként meg ott fent tényleg tök lájtos csapatós, tekertem is szinte végig, nyomtam ezerrel, aztán valami lentebbi szakaszon nem lehetett megfogni hátsófékkel, zúztam lefelé mint a szemét :D
voltam valami tündéren, meg kápolnán is. Összességében eléggé élveztem :) Jövõhéttõl valszeg 100as black lesz a polarXbe meg lesz fékem is ha minden jól megy...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
gt az egyik leglájtosabb pálya,nem? .) hol vannak ott sziklák? Vagy keverem vmivel?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

én türelmes vagyok csak a bót 1 hetet saccolt:D

Az kizárt....ugy kb.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Parásabb felmenni(ellenõr), és lefelé a zöldruhás embereket figyelni, mint maga az ösvény.. :)

Egyik verzióval sem találkoztunk....Azért GT (vagy mi) ösvény elég veretõs volt, fék, egyik láb lent, és bazeg nem lassulok hanem csúszok lefelé a picsába a sziklákon :D De azért bejövõs a dolog. Holnap megyünk megint :) És mellette még országútizni is tudtam még egy hatvanasat...

Sala: bocsi hogy nem mentem hozzád csak most éppen egy lánykoleszban héderelek, nem Vitéznél alszok... :D