amúgy Borcsi azt üzeni, hogy õ igenis be tudja cipzározni .p síugrásra sajna most nincs ideje, de dh is bejövõs mostanában .)
hogy hívják azt a cécés csajt aki sosem bírja becipzárazni a mezét? Nem találom a képeket róla,pedig volt már itt fórumon is.
Apropó popcorn... Termék ötlet: szigetre fekete színû pattogatott kukorica RockCorn néven.
--Trifo
Izomtéridõninja-geológus!
Szerintem meg b'meg30y oké, nem a muzikalitás csúcsa, de kellemesen beborozva meg tudja érinteni az embert egy-egy dal, és kiválóan lehet rekedtre dalolni magad
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Ezen gondolkodtam én is. Úgy látszik szereti a fórumon intézni a nõ ügyeit.kiskubai minden nõje - akivel összeveszett - regisztrált a fórumra? vagy nuca=Dóri?
![]()
![]()
![]()
muszáj?
nincs kedvem, de ha menni kell, hát menni kell
ui.
mailre nincs elfelejtve a válasz - még.
olyan vagyok mint a windows - villámgyors, csak sok idõ, mire nekiállok
A sebesség mindent megold.
Ez olyan kör, hogy lazának van meghírdetve, aztán az Andris elindul az elején 35-40-nel (montival!), szerencsére a 2. órában már nem bírja és innentõl beállunk 30-35 közé az utolsó 2 órában meg mindenki a halálán van, de még olyanokat vezetünk, hogy a többiek le akarnak szakadni
és 30 alatt ilyenkor sem hajtunk. Tavaly hárman tekertük így körbe, idén szerintem még gyorsabbak leszünk
.
muszáj?Errõl jut eszembe, idén is megyünk egy éjszakai Balaton kört, igaz?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
az a szerencsém, hogy nem veletek mennékEz olyan kör, hogy lazának van meghírdetve, aztán az Andris elindul az elején 35-40-nel (montival!), szerencsére a 2. órában már nem bírja és innentõl beállunk 30-35 közé az utolsó 2 órában meg mindenki a halálán van, de még olyanokat vezetünk, hogy a többiek le akarnak szakadni
és 30 alatt ilyenkor sem hajtunk. Tavaly hárman tekertük így körbe, idén szerintem még gyorsabbak leszünk
.