Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Ja odasült a hajtókar ;)
Volt egyszer ~8 éve, hogy a hülyevagy áruházban hangfalt akartam venni. Nézegetem õket stb, aztán egy csákó jött az eladóval, ugyan mondja már el szerinte melyik a jó neki, és miért. Az hebeget-habogott, én meg önkénytelenül beleszóltam, hogy ez ezt tudja, az azért jó, ez ár/érték arányban jó...idõvel vagy három ember kérdezgetett, az eladósrác meg megfordult és elment, mondván akkor ezt majd megoldom. Fasza, még jó hogy õ dolgozott ott én meg vevõ voltam. Számtalan ilyesmire emlékszem..

Szerk:
Izé-e Sala, szóval vedd fel hétfõn a telefonod, mert össze kén raknom azt a villát!

Ride everywhere.

.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Ágyútöltelékek-et nézek, bakker ezt a szereposztást....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én azt szeretem amikor szaküzletben az embernek fogalma nincs a cég termékeirõl. Egy Loctite üzletben szerettem volna egy bizonyos zsírt venni. Mondom az embernek, hogy az xy típusú zsír kéne, amit a Loctite a Du Pont-nal közösen fejlesztett ki. "Düpon? Az meg mi?" És közben a képembe röhög.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Hogy átmész a pékségbõl, kummantani? szép... :P

azt a kifli meg odakozmál közbe...eh
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

És ez nem egyszer fordult elõ.

Hogy átmész a pékségbõl, kummantani? szép... :P
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Jaja, volt olyan, hogy nagy felirat állt a pólómon a bolt logójával, kezemben egy villáskulcs megy egy imbusz, a sráccal kb 10 percig beszéltünk a körülöttünk lévõ biciklikrõl, majd ezután megkérdezi, hogy "egyébként te értesz a biciklikhez...itt dolgozol?" Nem bammeg, pék vagyok és a szomszédból jöttem át... És ez nem egyszer fordult elõ.
(megnéztem 160-160 mm a zöld ;) )

Ride everywhere.

.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Szerencsére a vásárlók nagy része vásárol magától, de van néhány bolond aki kérdezi, hogy hol van az amit a tv-ben látott... kérdezed, mit látott, de fogalma sincs róla, hogy mit. Vagy amikor keresik a müzlit, a müzli polc elõtt, mondod ott vannak, de neki nem ilyen kell hanem másmilyen, márkát szintén nem tud, aztán a végén kiderül, hogy gabonapelyhet keres. Meg van egy csomó jó sztorim, mert van ismerõsöm aki ott dolgozik és mesél.
Kisboltban gondolom ez hatványozottabban mûködik, mert mindig van kapcsolat a vevõvel.

jaham meg bringaboltban is
meg külvárosi keravillban

de nagyker szinten is. némelyik viszonteladó, -tehát boltos- túltesz egy szakasz átlag lidlis/aldis vásárlón.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Hát a karbon ösztelósokat nem hegesztik, de az én alu merevvázammal azt tették ;).
Inkább ezért furcsa, mert az vagy 15 centit mozog elõl-hátul, az enyém meg 8 - 0
Zõd kanyondél

Ride everywhere.

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

áhh.. a nagyáruház az más szitu, kevésbé kell képbe legyél.. Legalábbis kivülrõl nekem úgy tûnik..
max 2-3személyes relatíve nagy üzlet... az a finom :)

Szerencsére a vásárlók nagy része vásárol magától, de van néhány bolond aki kérdezi, hogy hol van az amit a tv-ben látott... kérdezed, mit látott, de fogalma sincs róla, hogy mit. Vagy amikor keresik a müzlit, a müzli polc elõtt, mondod ott vannak, de neki nem ilyen kell hanem másmilyen, márkát szintén nem tud, aztán a végén kiderül, hogy gabonapelyhet keres. Meg van egy csomó jó sztorim, mert van ismerõsöm aki ott dolgozik és mesél.
Kisboltban gondolom ez hatványozottabban mûködik, mert mindig van kapcsolat a vevõvel.

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jó szögben hegeszteni csöveket azért annyira nem drága.
sõt ugyanannyiba kerül mintha szar geot hegesztenének :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Milyen már, hogy egy egymillás gépnek a geója érzésre olyasmi mint az én "szánalmas" kétszázezer körüli gépemnek :) Mondjuk az azért jobb egy picit..
Sala, bazz hétfõn vedd már fel azt a kruva telefont, rakjam már össze azt a villát!

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
áhh.. a nagyáruház az más szitu, kevésbé kell képbe legyél.. Legalábbis kivülrõl nekem úgy tûnik..
max 2-3személyes relatíve nagy üzlet... az a finom :)

kürtös kalácsra szitu:
Volt valami koncertes kitelepülõs eszem iszom...
Ugye helyben sütik a kalácsot, épp sorba állok egy áhított példányér, odalép egy faszi és megszólal a szakács/eladónak, hogy:
-fél óra múlva jövök, addigra süss nekem egy kakaósat, de meleg legyen ám!
és szorongatja a kezében a pénzt. :)
faszi közölte, hogy jössz, kérsz, vársz 3percet és lesz.

no comment :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
karácsony másnapján alapmû

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

veszélyes ügy...
borozós mókáknál detto...
ezt csak úgy lehet elviselni, ha:
YouTube - Always Look On The Bright Side of Life

"és van neki egy felesége is. akit úgy hívnak hogy...":D:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
veszélyes ügy...
borozós mókáknál detto...
ezt csak úgy lehet elviselni, ha:
YouTube - Always Look On The Bright Side of Life

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Egyéni vállalkozó vagyok, szóval igen. Egy évben kb. 7 hónapot dolgozom, annyira nem jövedelmez jól, a bringával kapcsolatos dolgaimat és még egy-két dolgot fedez. Ja, a munka :) , I. osztályú jégkorongbíró vagyok elég magas meccsszámmal. Jövõre már kéne valami normális munka (értem ezalatt, hogy heti 5x8 óra) ez mellé, meglesz a diplomám is. Arról még fogalmam sincs, hogy mit kéne, volt már egy-két ajánlatom de egyik sem volt annyira vonzó. Gondolkoztam azon is, hogy a kerékpárkereskedelemben helyezkedek el, de nem tudom mennyire lenne szerencsés, ráadásul most rendesen vissza van esve a forgalom, szóval lehet hogy munka sincs. Elég jó a problémamegoldó képességem és gyorsan tanulok és még jól menedzselem is magam :) , annyira nem aggódok, hogy nem lesz munkám. Persze még az is lehet, hogy kimegyek valahová bringát szerelni. :)

A sebesség mindent megold.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Ismerõs! :DD Miután végigolvassa az étlapot,megszólal:Lángos van?Kolbász van? :D Nem Uram,nincsen.csak az van ami az étlapon szerepel.. De miért nincs?! -.- :'D

debaaz.. mikor látja, hogy ott sül mögöttem, meg akit elõtte kiszolgáltam is gõzölgõ kalácsot kap a kezébe.. és megkérdezi, hogy melyik a legmelegebb. hát, amelyiket most forgattam be dióval. ígen, akkor azt kérem. jó, tessék. úú.. dehát ez.. FORRÓ! akkor inkább ezt nem kérem.
szóval nagylevegõ.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Úgy általában.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts