Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
az elsõ képen szereplõ az csaj vagy csak buzi? hogy lehet igy ülni?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
igyekszem megütni a 11 000 ret.
elált az esö
Feltöltött kép
lehet menni
Feltöltött kép

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
te kis post huszár

fuck me, i'm famous!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Tam, a nyakba akasztós belépöt oda adhatod nekem szombaton reggel. 6:30 indulok 8:30 körül a bejáratnál leszek ;)

lasú az oldal. elöször nem ment, majd 3 x elküldte. sry

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
email a fonokomtol

Greetings all,

This time tomorrow we will be in Germany and tomorrow evening before we drink vast quantities of German beer I would like to have a meeting
(probably over dinner) to discuss how we approach our various suppliers. I will bring some reports with me to go through so we have a clear
plan what we are doing.

Have a safe journey.

:D

mindjart itt a taxi ertem, szal szerintem mar nem fexem le :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kell az a jétákkonzolnak azért :P

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Itthon van egy de nincs benne adás.. több mint fél éve. videó megy dögivel ;)

Ride everywhere.

.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha lesz egyszer saját kecó, az tuti hogy nálam se lesz...

fuck me, i'm famous!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

megvan

Mióta újraindítottam a torrent klienst a NAS-on, azóta én is tendálok arrafelé :)

Vèkonyfèle TVböl milyen mèretet kell vàsàrolni 3-3,2m a tàvolsàg. Èrdemes 3D vel foglalkozi vagy böven elèg a full hd+full led? Aktuàlis mèret 70cm. Tapasztalatok?

Nálunk olyan vékony TV lesz, hogy nem is lehet majd látni. Így cserébe nem lesz probléma az elkallódó távirányítóval és áramot se fogyaszt majd.

--Trifo

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
ha full hd akkor nézheted 15cm-rõl is, olyan a felbontás. szvsz érdemesebb 82 vagy 106cm-ben gondolkodni, hátha nagyobb térben lesz eccer. LED meg 2 okból jó: csilliárd óra az élettartama és keveset fogyaszt.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Vèkonyfèle TVböl milyen mèretet kell vàsàrolni 3-3,2m a tàvolsàg. Èrdemes 3D vel foglalkozi vagy böven elèg a full hd+full led? Aktuàlis mèret 70cm. Tapasztalatok?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
megvan

fuck me, i'm famous!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ha már film... Kelly hõsei nincs meg véletlenül valakinek?

--Trifo

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
ma Viasat 3 : Minden héten háború
még nem láttam csak egy videót a filmrõl de jónak tûnt..
YouTube - Minden héten háború
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

karácsony másnapján alapmû

Téglahordás hogy ment? Volt esõ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
valaki aki volt a Késescsúcstámadáson annak nincs információja a postán érkezõ pólókról?(hogy neki megérkezett e vagy sem..)
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene.
Az aprón találtam egy SPD pedált,ami a "BIKEMAG" login-ú eladó nevén szerepel.

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Ritchey Comp MTB pedál vadiúj 6.900 Ft

Sajnos hétvégén nem tudtam elérni a megadott mobil számon.
Holnapi nap folyamán (vonattal) átutazóban leszek Budapesten és jó lenne nyélbe ütni az adásvételt.
Ha sikerül lebeszélnem a dolgot az illetékessel,akkor lenne valaki aki hétfõ délután 18.09 és 18.28 között ki tudná nekem hoznia Keleti pályaudvarra a Varsovia nemzetközi gyorshoz?
Segítségetek elõre is köszönöm.

üdv.
Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

de természetesen MINDIG Önnek van igaza

És ezt komolyan is veszik. Azért kaptam fegyelmit mert egy vásárló panasz tett rám, igaz az a rész kimaradt, hogy a kislányát kísértem ki az üzemi területrõl. És ezért nem voltam kedves a tisztelt vásárlóval.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Igen sajna volt olyan kollégám aki kevesebbet értett a biciklikhez, mint én az akupunktúrához. Kb abból állt az eladás nála, hogy "ennek a kerékpárnak kék váza és piros villája van, jók a váltói.." Minket égetett vele, és sokszor elküldtem valahova (fizikailag is nem csak szóban) adjon már el cipõt vagy egyéb szart, ami érdekli is. Censored sokszor hoztak vissza -persze nekem- olyan gépeket, amiket õ gányolt össze, ami még jobbik eset, mert nem egyszer kitolta nekik dobozban, hogy ezt otthon is össze tudják rakni. Persze. És a garanciát is vállaljuk érte :-/ hogyne. Érdekes ez a világ, ilyeneknek normális helyen pénzt is adnak, Salának, vagy nekem meg ideiglenes helyeken kell szöszmötölni bagóért. Most is csak behívtak néhány napra szerelni.. jajj rámjött, szóljatok, hogy ne siránkozzak ;)

Ride everywhere.

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ja odasült a hajtókar ;)
Volt egyszer ~8 éve, hogy a hülyevagy áruházban hangfalt akartam venni. Nézegetem õket stb, aztán egy csákó jött az eladóval, ugyan mondja már el szerinte melyik a jó neki, és miért. Az hebeget-habogott, én meg önkénytelenül beleszóltam, hogy ez ezt tudja, az azért jó, ez ár/érték arányban jó...idõvel vagy három ember kérdezgetett, az eladósrác meg megfordult és elment, mondván akkor ezt majd megoldom. Fasza, még jó hogy õ dolgozott ott én meg vevõ voltam. Számtalan ilyesmire emlékszem..

Ezt már nagyon sokszor eljátszottam én is kerékpárüzletben, sõt volt, hogy az eladó hozzám irányította a vevõt. De legalább a végén megköszönik, hogy segítek a vevõknek olyan témákban, amikhez õk nem értenek.

A sebesség mindent megold.