Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2010. September 05. - 18:06

Posted 2010. September 05. - 14:56

Posted 2010. September 05. - 13:02

Posted 2010. September 05. - 12:12

Hát a tegnapi este nem úgy történt, ahogy terveztem. Néhányan tudták, hogy volt egy nagyon szép Fixim, aminek egy sajnos csúnyára sikeredett este után nyoma veszett. Tegnap ülünk egy csodaszép lánnyal a padon, maikor csörög a telefon. Megvan JUCI.
A bringa rövid története, hogy sok ember elõtt eljátszottam azt, hogy utálom a fixit, majd titokban építettünk egyet. Titokban az egyik legjobb barátom elõtt, aki nem sejtett végig semmit, pedig minden az orra elõtt történt, õk vitték el lefestetni is..

A történet:
MEGVAN JUCI!!!!!!!!
Hát ez egy parádés este volt! Ülünk Barabás Lõrincen, csörög a telefon. Zorán az: Bazzeg, hol vagy, megvan JUCI!! Rohanás az Arany Bikához, csakugyan ott van. Minden matrica leszedve, rózsaszín markolat szintén, a házilag varrt nyeregbõl kitépték (!) a csíkokat, de kétség sem fért hozzá, hogy az enyém. Ráraktunk egy lakatot, biztos ami biztos, majd telefon a rendõrségnek. Mondták, hogy mivel se papír, se semmi, nem tudom bizonyítani, hogy az enyém, nem tudnak mit tenni, de azért odaküldik a kollegákat. Mondták, ha rárakjuk a lakatot, vagy mást csinálunk a bringával, az önbíráskodás, ami büntetést von maga után. Leszedtük a lakatot, átmentünk a másik oldalba a szökõkúthoz, leültünk, és lesben figyeltünk. Nem feltétlen akartunk balhét, sötétebb volt a bõrük a "tulajoknak", mint a mienk, meg elég rosszarcúak voltak. Láttuk, hogy visszamennek a bringához, de õk sem voltak hülyék, azért 10 bringás nem tud csak úgy eltûnni. Továbbsétáltak, de egy olyan 20 perc múlva ismét feltûntek, leszedték a lakatot, és elindultak. Addigra már odarendeltünk egy erõvágót, amiért pont akkor ment el Kutya a Dósa Nádor térre, amikor megjöttek az embereink. Elindultak, gyorsan utánuk, Kutyának ordítunk, hogy hol van, jöjjön, mert meglépnek. Utolért minket, mentünk utánuk. Ez kb. úgy nézett ki, hogy Kutya kb. majdnem megölt e a srácot (meg magát), amikor a Burgundián a szembejövõ sávban ment a srác mellett, akinél az én bicóm volt. A kocsik persze jöttek szembe, de végül túlélték mind2en. Átmentünk a Fórum oldalába, ahol kiderült, hogy nem cigányok, hanem afgánok. Az egyik srác tudott egy kicsit angolul, megértettük velük, hogy lopott a bicó. Õk mondták, hogy a zsibin vették 10 ezerért, van papírjuk is róla. Hívtuk megint a rendõröket, kijöttek, de nem tudtak semmit csinálni, csak igazoltattak minket. Amúgy az afgán srácok normálisak voltak, segítõkészek, egybõl adták az adatokat, stb. Azért ha egy idegen srác az életedre tör, majd jön még mellé 6 bringás, akik kvázi körülvesznek, az elég fosos érzés... Ha hazudtak, ajánlom õket az Oscarra, piszok jól csinálták. Na végül az lett, hogy visszavettem Jucit 10 rugóért, ott helyben(köszönet a gyors kölcsönért). A rajta lévõ alkatrészek is többet érnek 10ezernél, meg azért az, hogy az elõtt az ember elõtt raktuk össze titokban, akivel sülve-fõve együtt vagyunk, meg a Futár EB-n is ezzel voltam, meg úgy összességében az emlékek miatt is megért nekem annyit.
Nagyon boldog vagyok, visszakerült hozzám, tanultam belõle!
Hatalmas köszönet elõször is Zoránnak, akinek a szemfülessége nélkül ez nem történt volna meg, Kutyának a segítségéért, és hogy az életét is kockáztatta miattam , Ildi papájának az éjszaka közepén szolgáltatott erõvágóért, és mindenkinek a segítségért, meg hogy ott voltatok velem. Nevezetesen Zorán, Kutya, Cinti, Anna, Csontos Picsa, Ildi, Ákos, Balázs, Máté, Dürgõ, Sanyi, és végül, de nem utolsó sorban CSipisz, akinek sztem egy feltöltõkártyával jövök, annyit telefonált nekem, közben meg adta az instrukciókat. Remélem nem hagytam ki senkit!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MEGVAN, el sem hiszem!
Régen:

és Most:
Itt a többi kép arról, hogy hogyan készült, és hogy miután visszakaptuk, hogy nézett ki. Nagyon keményen lecsupaszították.
Posted 2010. September 05. - 05:17

Másnak meg plusz akárhány, de képnek ennyi most pont elég lett volna gondolom. 'Minnegy.
Aga, gondolom a beállitásoknál betudod löni ugy a fórumot, hogy a "mástól" irt szöveget ne tudd elolvasni.
Igy nem kell majd olyat válaszolni, mint " ..akik nem itt élnek.." meg stb."
Mentem melózni, 12 órás müszak.
Posted 2010. September 05. - 02:56

Ride everywhere.
.
Posted 2010. September 04. - 22:18

Most értem haza
eh... kellet nekem Liteville MK8 at tekernem...
Az elöbb értem haza és meglovagoltam az Ibist is egy picit a pincében, kellet a direkt "hasonlitás" a 301-es után. Hát igaz a Liteville 301-es mitosz...krva jó masina.
6 magyarországival beszélem az eurobikeon és kevés egy nap bejárni mindent.
nem pont ehhez kapcsolódik, de nem rég ültem egy Intense M1-en. sztem az nem fotel, hanem wellness hétvége. nekem legalábbis...
Posted 2010. September 04. - 22:11

Ja, ha tömöríted úgy biztos felmegy.van ugye 1 gb alapból, elkezdem feltolni õket mert átméretezi 1600*1200-asnak, igy remélem beleférek
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. September 04. - 21:34

van ugye 1 gb alapból, elkezdem feltolni õket mert átméretezi 1600*1200-asnak, igy remélem beleférekPicasa-n vehetsz 20G tárhelyet 6 dolcsiért/év.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. September 04. - 21:33

ooo bocsi. remelem nem vartal ott hiaba
ma reggel mar a repterre mentunk, publik napra menjen akinek ket anyja van alapon
mar tegnap is tul sokan voltak. zsir dolog ez a jurobajk, csak iszonyat le lehet benne faradni.
Most értem haza
eh... kellet nekem Liteville MK8 at tekernem...
Az elöbb értem haza és meglovagoltam az Ibist is egy picit a pincében, kellet a direkt "hasonlitás" a 301-es után. Hát igaz a Liteville 301-es mitosz...krva jó masina.
6 magyarországival beszélem az eurobikeon és kevés egy nap bejárni mindent.
[IMG][IMG]http://www5.pic-upload.de/thumb/04.09.10/hsuv6jmf9ub5.jpg[/IMG][/IMG]
Posted 2010. September 04. - 21:26

Picasa-n vehetsz 20G tárhelyet 6 dolcsiért/év.2,09 GB eurobike fényképem van, de flickr nem enged feltölteni ennyit
ötlet? public ftp valakinek? megosztanám õket ha ennyit csináltam
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. September 04. - 21:21

ötlet? public ftp valakinek? megosztanám õket ha ennyit csináltam

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. September 04. - 21:08

nem tudtok valamit a postai úton átvehetõ Kékesi csúcstámadás pólókról?
Posted 2010. September 04. - 20:39

erre emlékszem, anno mesélted, hogy Sala kölcsönkérte a pedált, aztán ott maradt Nála
Neeem, gyûjtés volt Neki egy biciklire, most meg kéthetente váltogatja... figyeled?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. September 04. - 19:49

Tam, a nyakba akasztós belépöt oda adhatod nekem szombaton reggel. 6:30 indulok 8:30 körül a bejáratnál leszek
ooo bocsi. remelem nem vartal ott hiaba

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. September 04. - 19:45

erre emlékszem, anno mesélted, hogy Sala kölcsönkérte a pedált, aztán ott maradt NálaIgen, én voltam
Küldd, mondom a címet
Jövõ hónapban majd beszélünk egy reba sl szervizrõl, jó?
Most bírságra gyûjtök...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. September 04. - 18:46

Igen, én voltamvisszaadjam az 505-öst amit 3 éve használok már?
azt hiszem te küldted anno

Jövõ hónapban majd beszélünk egy reba sl szervizrõl, jó?
Most bírságra gyûjtök...
-=B.B.B.=-
Posted 2010. September 04. - 17:38

Réka azt mondta jó a teló a vélemény rövid és tömör.
Az én véleményem a Foxról jobb mint új korában ha már a szelep oldott onnantól sokkal finomabb a mozgása lényegesen puhább ugyan azon beállítások mellett.
THX
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. September 04. - 16:42

azt hiszem te küldted anno
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. September 04. - 14:39

van
505 vagy 520 ez hamarost eldõl
occsóér a Tied (stopli nincs hozzá)
Köszönöm, a részleteket majd megbeszéljük!
-=B.B.B.=-