Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tudtok nekem Budán helyet mondani, ahol jó futócipõt tudok venni, nem horroráron és segítenek is a választásban?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem tudja valaki, hogy a Ride Guide nevû mûsort, honnan lehet letölteni, ami az Extreme Sports csatornán megy?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szegény :( jól elbántak vele...

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Elõször is bocsi mindenkinek a hosszú hozzászólásért, meg, hogy néhány dolog többször szerepel benne, de csak átmásoltam ide, érdekes történet.
Hát a tegnapi este nem úgy történt, ahogy terveztem. Néhányan tudták, hogy volt egy nagyon szép Fixim, aminek egy sajnos csúnyára sikeredett este után nyoma veszett. Tegnap ülünk egy csodaszép lánnyal a padon, maikor csörög a telefon. Megvan JUCI.
A bringa rövid története, hogy sok ember elõtt eljátszottam azt, hogy utálom a fixit, majd titokban építettünk egyet. Titokban az egyik legjobb barátom elõtt, aki nem sejtett végig semmit, pedig minden az orra elõtt történt, õk vitték el lefestetni is.. :) Aztán nem volt megállás, megjárta a Megasztárt, a Futár EB-t, Erdõbényét, stb.. Majd egy csúnyára sikeredett este után nyoma veszett, és két hétre rá észrevették a városban megcsupaszítva a matricáktól. Végre visszakerült hozzám, jöhet a tatarozás.
A történet:
MEGVAN JUCI!!!!!!!!

Hát ez egy parádés este volt! Ülünk Barabás Lõrincen, csörög a telefon. Zorán az: Bazzeg, hol vagy, megvan JUCI!! Rohanás az Arany Bikához, csakugyan ott van. Minden matrica leszedve, rózsaszín markolat szintén, a házilag varrt nyeregbõl kitépték (!) a csíkokat, de kétség sem fért hozzá, hogy az enyém. Ráraktunk egy lakatot, biztos ami biztos, majd telefon a rendõrségnek. Mondták, hogy mivel se papír, se semmi, nem tudom bizonyítani, hogy az enyém, nem tudnak mit tenni, de azért odaküldik a kollegákat. Mondták, ha rárakjuk a lakatot, vagy mást csinálunk a bringával, az önbíráskodás, ami büntetést von maga után. Leszedtük a lakatot, átmentünk a másik oldalba a szökõkúthoz, leültünk, és lesben figyeltünk. Nem feltétlen akartunk balhét, sötétebb volt a bõrük a "tulajoknak", mint a mienk, meg elég rosszarcúak voltak. Láttuk, hogy visszamennek a bringához, de õk sem voltak hülyék, azért 10 bringás nem tud csak úgy eltûnni. Továbbsétáltak, de egy olyan 20 perc múlva ismét feltûntek, leszedték a lakatot, és elindultak. Addigra már odarendeltünk egy erõvágót, amiért pont akkor ment el Kutya a Dósa Nádor térre, amikor megjöttek az embereink. Elindultak, gyorsan utánuk, Kutyának ordítunk, hogy hol van, jöjjön, mert meglépnek. Utolért minket, mentünk utánuk. Ez kb. úgy nézett ki, hogy Kutya kb. majdnem megölt e a srácot (meg magát), amikor a Burgundián a szembejövõ sávban ment a srác mellett, akinél az én bicóm volt. A kocsik persze jöttek szembe, de végül túlélték mind2en. Átmentünk a Fórum oldalába, ahol kiderült, hogy nem cigányok, hanem afgánok. Az egyik srác tudott egy kicsit angolul, megértettük velük, hogy lopott a bicó. Õk mondták, hogy a zsibin vették 10 ezerért, van papírjuk is róla. Hívtuk megint a rendõröket, kijöttek, de nem tudtak semmit csinálni, csak igazoltattak minket. Amúgy az afgán srácok normálisak voltak, segítõkészek, egybõl adták az adatokat, stb. Azért ha egy idegen srác az életedre tör, majd jön még mellé 6 bringás, akik kvázi körülvesznek, az elég fosos érzés... Ha hazudtak, ajánlom õket az Oscarra, piszok jól csinálták. Na végül az lett, hogy visszavettem Jucit 10 rugóért, ott helyben(köszönet a gyors kölcsönért). A rajta lévõ alkatrészek is többet érnek 10ezernél, meg azért az, hogy az elõtt az ember elõtt raktuk össze titokban, akivel sülve-fõve együtt vagyunk, meg a Futár EB-n is ezzel voltam, meg úgy összességében az emlékek miatt is megért nekem annyit.
Nagyon boldog vagyok, visszakerült hozzám, tanultam belõle!
Hatalmas köszönet elõször is Zoránnak, akinek a szemfülessége nélkül ez nem történt volna meg, Kutyának a segítségéért, és hogy az életét is kockáztatta miattam , Ildi papájának az éjszaka közepén szolgáltatott erõvágóért, és mindenkinek a segítségért, meg hogy ott voltatok velem. Nevezetesen Zorán, Kutya, Cinti, Anna, Csontos Picsa, Ildi, Ákos, Balázs, Máté, Dürgõ, Sanyi, és végül, de nem utolsó sorban CSipisz, akinek sztem egy feltöltõkártyával jövök, annyit telefonált nekem, közben meg adta az instrukciókat. Remélem nem hagytam ki senkit!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MEGVAN, el sem hiszem!
Régen:Feltöltött kép
és Most: Feltöltött kép
Itt a többi kép arról, hogy hogyan készült, és hogy miután visszakaptuk, hogy nézett ki. Nagyon keményen lecsupaszították.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Másnak meg plusz akárhány, de képnek ennyi most pont elég lett volna gondolom. 'Minnegy.

Aga, gondolom a beállitásoknál betudod löni ugy a fórumot, hogy a "mástól" irt szöveget ne tudd elolvasni.
Igy nem kell majd olyat válaszolni, mint " ..akik nem itt élnek.." meg stb."

Mentem melózni, 12 órás müszak.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Hát rob, tegnap ezek szerint eltûnt az éterben valahol amit írtam. A my.opera.com-ra ha regelsz van 2 giga helyed képeknek. Másnak meg plusz akárhány, de képnek ennyi most pont elég lett volna gondolom. 'Minnegy.

Ride everywhere.

.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Most értem haza
eh... kellet nekem Liteville MK8 at tekernem...
Az elöbb értem haza és meglovagoltam az Ibist is egy picit a pincében, kellet a direkt "hasonlitás" a 301-es után. Hát igaz a Liteville 301-es mitosz...krva jó masina.

6 magyarországival beszélem az eurobikeon és kevés egy nap bejárni mindent.

nem pont ehhez kapcsolódik, de nem rég ültem egy Intense M1-en. sztem az nem fotel, hanem wellness hétvége. nekem legalábbis...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

van ugye 1 gb alapból, elkezdem feltolni õket mert átméretezi 1600*1200-asnak, igy remélem beleférek

Ja, ha tömöríted úgy biztos felmegy.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Picasa-n vehetsz 20G tárhelyet 6 dolcsiért/év.

van ugye 1 gb alapból, elkezdem feltolni õket mert átméretezi 1600*1200-asnak, igy remélem beleférek

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

ooo bocsi. remelem nem vartal ott hiaba :) ma reggel mar a repterre mentunk, publik napra menjen akinek ket anyja van alapon :D mar tegnap is tul sokan voltak. zsir dolog ez a jurobajk, csak iszonyat le lehet benne faradni.

Most értem haza
eh... kellet nekem Liteville MK8 at tekernem...
Az elöbb értem haza és meglovagoltam az Ibist is egy picit a pincében, kellet a direkt "hasonlitás" a 301-es után. Hát igaz a Liteville 301-es mitosz...krva jó masina.

6 magyarországival beszélem az eurobikeon és kevés egy nap bejárni mindent.
[IMG][IMG]http://www5.pic-upload.de/thumb/04.09.10/hsuv6jmf9ub5.jpg[/IMG][/IMG]

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

2,09 GB eurobike fényképem van, de flickr nem enged feltölteni ennyit
ötlet? public ftp valakinek? megosztanám õket ha ennyit csináltam :)

Picasa-n vehetsz 20G tárhelyet 6 dolcsiért/év.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2,09 GB eurobike fényképem van, de flickr nem enged feltölteni ennyit
ötlet? public ftp valakinek? megosztanám õket ha ennyit csináltam :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
bár már írtam ide egyszer de megkérdezném még egyszer hátha van valakinek valami infója azóta..
nem tudtok valamit a postai úton átvehetõ Kékesi csúcstámadás pólókról?
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

erre emlékszem, anno mesélted, hogy Sala kölcsönkérte a pedált, aztán ott maradt Nála :D

Neeem, gyûjtés volt Neki egy biciklire, most meg kéthetente váltogatja... figyeled? :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Tam, a nyakba akasztós belépöt oda adhatod nekem szombaton reggel. 6:30 indulok 8:30 körül a bejáratnál leszek ;)

ooo bocsi. remelem nem vartal ott hiaba :) ma reggel mar a repterre mentunk, publik napra menjen akinek ket anyja van alapon :D mar tegnap is tul sokan voltak. zsir dolog ez a jurobajk, csak iszonyat le lehet benne faradni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Igen, én voltam :) Küldd, mondom a címet :)
Jövõ hónapban majd beszélünk egy reba sl szervizrõl, jó?
Most bírságra gyûjtök...

erre emlékszem, anno mesélted, hogy Sala kölcsönkérte a pedált, aztán ott maradt Nála :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

visszaadjam az 505-öst amit 3 éve használok már? :D
azt hiszem te küldted anno

Igen, én voltam :) Küldd, mondom a címet :)
Jövõ hónapban majd beszélünk egy reba sl szervizrõl, jó?
Most bírságra gyûjtök...

-=B.B.B.=-

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Sala!
Réka azt mondta jó a teló a vélemény rövid és tömör.
Az én véleményem a Foxról jobb mint új korában ha már a szelep oldott onnantól sokkal finomabb a mozgása lényegesen puhább ugyan azon beállítások mellett.
THX
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
visszaadjam az 505-öst amit 3 éve használok már? :D
azt hiszem te küldted anno

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

van

505 vagy 520 ez hamarost eldõl
occsóér a Tied (stopli nincs hozzá)

Köszönöm, a részleteket majd megbeszéljük!

-=B.B.B.=-