Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2010. September 13. - 17:04

A sebesség mindent megold.
Posted 2010. September 13. - 16:47

nincs utálkozás, csak nem növesztettem hozzá szívizmokat (by Jorus
)
ha egy bringája lehet az embernek akkor tök jó választás
de mivel lett cross is, így lett olyan monti aminél nem szempont hogy 60 km aszfalt is élvezhetõ legyen vele. meg közbe volt sok idõm gondolkodni hogy mit is várok egy montitól.
attól független ha találnék vmi jó zsíros állást -vagy kb bármilyet- akkor lehet megtartanám (ha nem is kiskosárral) elébb útóbb megkapná a recont + a kerekekt a dawg-ból, meg vmi deore/alivio szettet aztán jó lenne téli/sarazós montinak. kiló alatt azért nem nagyon akarom eladni. annyiért meg nem kapkodnék érte.
Még ha XL-es lenne... Õcsém épp keresgél.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2010. September 13. - 15:44

Csóókolom........
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Képek a mekis partyzánoskodásról
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 13. - 15:19

Posted 2010. September 13. - 15:18

az embernek nincsen is élettere.
Mint ez a gondolat a szótagszámba,
napjaidba, lám, nem férek bele.
Még a magányhoz is jóval több kell,
édeskevés tizenegy-két szótag.
A szerelem ritka prímszám, kettõnkkel
elsõre nem tûnik oszthatónak.
Nem vagyok én egy kimondott gépész,
ámbár lelkileg, ha bontok szárnyat,
jön, s keresztbe húz mindent az épész,
rideg törtjele a boldogságnak.
Nézd, egy kétváltozós egyenletben,
ha kivonod magad, úgy minden borul:
csak ülünk itt, mint két ismeretlen,
ix és ipszilon megoldatlanul.
De várj, feladnunk nem kell azonnal,
azt mondják, egyre tágabb lesz a tér,
s a mi életünk is, mint két vonal
a végtelenben talán összeér.
Kit kitettek, mint egy zárójelet,
ha írni nem is, számolni megtanul.
A végeredmény: maradnék veled,
én maradnék maradéktalanul.
Závoda Peti - Újonc-
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. September 13. - 14:56

Vigyázz a gyorszáraidra te fijju...........Enikõt meg látnod kellett volna, hogy lelkesedett a csengõs trükk végrehajtásakor......
Képzelem, mindig aranyos amikor kiütközik az arcán a gyermeteg lelkesedés...

Posted 2010. September 13. - 14:32

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 13. - 14:01

Én este még póló után csináltam egy 23 56-ot. Mondtam is Bubinak, legközelebb még akkor engedjen már oda, amikor banzáj van, ne így álmosan. Azt mondta oké srác!
Majd nézd már meg a csengõt,mûkszik-e, mert amikor Kutyával este fél óra alatt bejutottunk, már nem csengett.
Ja, örülj, hogy reggel nem egy hitlerrel kezdtünk. Egész nap azon csodálkoztál volna, miért van az egész városban fekáliaszag.....
köztudott hogy szar vagyok goldsprintben

Ha bajuszt kaptam volna akkor lehet nem vittétek volna sehová a bringáitokat millirõl, csak egy darabban, mert lett volna rajtuk pár lakat

CSengõ ügyben Enikõt zaklassátok

Posted 2010. September 13. - 13:59

http://www.youtube.com/watch?v=GqkCmJx4VHg
"kiskubai, aki ma reggel ébredt a csöngõre ahogy mondták a haverok, tök frissen felkelt, megette a tojásrántottáját, kijött ide és csinált egy 25,460-at. "
Én este még póló után csináltam egy 23 56-ot. Mondtam is Bubinak, legközelebb még akkor engedjen már oda, amikor banzáj van, ne így álmosan. Azt mondta oké srác!
Majd nézd már meg a csengõt,mûkszik-e, mert amikor Kutyával este fél óra alatt bejutottunk, már nem csengett.
Ja, örülj, hogy reggel nem egy hitlerrel kezdtünk. Egész nap azon csodálkoztál volna, miért van az egész városban fekáliaszag.....
Posted 2010. September 13. - 13:58

bááz, kinyitom az ajtót. valami csaj. rámnéz, "szüleid?"
ezmimár...
Átlagos hétfõ délután?

Posted 2010. September 13. - 13:47

Posted 2010. September 13. - 13:12

"kiskubai, aki ma reggel ébredt a csöngõre ahogy mondták a haverok, tök frissen felkelt, megette a tojásrántottáját, kijött ide és csinált egy 25,460-at. "
Ez úgy nézett ki hogy amíg én aludtam, és a Debreceniek elmentek, az összes zárat 3ra bezárták, és odalent kiakaszották a csöngõt. 3 órán át szólt, de én nem ébredtem fel rá mert olyan khm álmos voltam, és a 3óóra után hazaérkezõ lakótársam kapcsolta ki...

Posted 2010. September 12. - 12:56

Posted 2010. September 12. - 12:51

Posted 2010. September 12. - 12:35

Posted 2010. September 12. - 12:31

velobike.huKi a ferde f*szom forgalamzza itthon a Manitou-t?
velotrade oldalán semmi, Paul-Lange-en sem....Rob/Thez nem válaszol....
ha nem muszáj nem várnám meg amíg az itteni bolt 2 hónap alatt szert tesz arra ami nekem kellene....pláne h csak egy tengelycsavarról van szó
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. September 12. - 12:12

velotrade oldalán semmi, Paul-Lange-en sem....Rob/Thez nem válaszol....
ha nem muszáj nem várnám meg amíg az itteni bolt 2 hónap alatt szert tesz arra ami nekem kellene....pláne h csak egy tengelycsavarról van szó
Posted 2010. September 12. - 11:59

jééééééézusooom.az oldalborda szakasz pedig jol tud fozni.
Mindenesetre köszi a debrecenieknek hogy telepakolták gyorskötegelõvel a bringámat. Igazán.

Posted 2010. September 12. - 08:20

Mondanám, hogy átveszem:D:D, de ez az egyetemista lét iszonyatsok kiadással jár. +Még az ust-s kerékszettnek sem volt idõm utánajárni...
milyen szakra jársz?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. September 12. - 02:23

a forrelt bor mennyire romlandó?
én aztat nemtudhassam, mindenesetre a bikemag forum debrecei kuonitmenye kurvarara szereti a bort, az oldalborda szakasz pedig jol tud fozni, ugyhoz most egy nagy alvassal terunk nyugovora ZP buli utan (BOCSI SALA, REGGEL NEM FOGLAK HIVNI ALUDNI FOGOOOOOOOK)
Boronkay Peti- alias Rablo-nak pedig hatalmas gatulacio, rajt-cel gyozelem sprinttavon azert eleg szep. sajnalom hogy nem lehettem kint, de reggel hettkor....