Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Pesten vagyok a hétvégén, akkor viszek egy üveggel a friss adagból :) Lehet hogy kinézek 24órásra is szombaton.

Szerk.: Csináljak a konzolra szerelhetõ szorítóbilincses bringatartót? :D Az ezért eléggé adná.... :D

Tudod mit wazze, csináljál! :) Amúgy két gumipók és egy deszka segítségével sikerült hazavinni a kiscsaj bringáját. Jól megnéztek vele az utcán :)

24órás halványan nekem is tervben van, de nem tudom, hogy mi lesz belõle. Szombat délelõtt családi kirándulást terveztünk, de ahogy az idõt nézem, demmi se lesz abból.

Dantéval találkoztam tegnap a Probike-nál, látszott rajta a lelkesedés, hogy milyen fasza lesz éjjel-nappal dagonyázni :)

--Trifo

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
pont lemaradtam ma a goldsprintrõl :(

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

...

Nézzélcsak ide:
http://www.youtube.com/watch?v=Jgyq8Zkp10Y

alatta komment:

think we worked out the average cadence at 237, the gearing is 44 x 14 (84")

szép....Legutoljára akkor hallottam ilyen zümmögõ hangot, amikor Szalontay Sanyi, vagy Ábri goldsprintelt :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kiskubai: nekünk tetszett múltkor is :)

A munkád - félbringa konzol - meg azóta is szépen teljesít. Holnap viszont valami egyészen furát fogok kipróbálni: kisasszony saját bringáján fog oviba menni holnap, de azt nekem kell visszahozni - biciklin. Csomagtartóra tettem egy deszkát, arra fogom feltenni a gyerekbringát kereszben, mint egy Thule utánzatra :) Drukoljatok, hogy fennmaradjon a kemény 2500 méteres hazaúton!

--Trifo

Pesten vagyok a hétvégén, akkor viszek egy üveggel a friss adagból :) Lehet hogy kinézek 24órásra is szombaton.

Szerk.: Csináljak a konzolra szerelhetõ szorítóbilincses bringatartót? :D Az ezért eléggé adná.... :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kiskubai: nekünk tetszett múltkor is :)

A munkád - félbringa konzol - meg azóta is szépen teljesít. Holnap viszont valami egyészen furát fogok kipróbálni: kisasszony saját bringáján fog oviba menni holnap, de azt nekem kell visszahozni - biciklin. Csomagtartóra tettem egy deszkát, arra fogom feltenni a gyerekbringát kereszben, mint egy Thule utánzatra :) Drukoljatok, hogy fennmaradjon a kemény 2500 méteres hazaúton!

--Trifo

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

és majd a többiek megmondják onnan melyik busz

90
blablabla (rövidnek vette)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

mivel ?

tömegközleked

sárga busz szentendrére, onnan hév, metro moszkva térre, és majd a többiek megmondják onnan melyik busz

Köszi szépen!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Valaki nem tudja, hogy hogyan tudnék eljutni Kisorosziból Csillebércre szombaton? Megyünk oszt. kirándulni holnap, szombaton meg 24h.

mivel ?

tömegközleked

sárga busz szentendrére, onnan hév, metro moszkva térre, és majd a többiek megmondják onnan melyik busz

bringával meg

k.oroszi 1 irányba tudsz kijönni tahiba ott át a hid, tahitótfalu leányfalu sztendre végig a duna menti bringaúton, margit hid körül elkavarsz moszkva térre onnan meg már közel van :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Valaki nem tudja, hogy hogyan tudnék eljutni Kisorosziból Csillebércre szombaton? Megyünk oszt. kirándulni holnap, szombaton meg 24h.
Jah, bringát viszik fel, lehetõleg tömegközlekedéssel kellene megoldani.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
imadom az uj kompjuteremet :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
aaaa. most lett kész egy jó nagy adag fügelekvár (L)

Trifo, esetleg? Már ha tetszett a múltkori eresztés :)
Sala: Bodzaszörpre konvertálható :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nehéz a hírességek élete...

"In the future, everybody will be famous for 15 minutes"

- Andy Warhol
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Tehallod, valamikor fuss már majd össze Bogival, ha tudol, mert volna egy Cornix team-es gatya, ami az enyém, ellenben nála felejtettem, és kéne nekem :) Pesten ezer hely van ahol leadhatod, és odaadják nekem. elõreköszi.

Bloke: :D:D:D

okéj, de sztem nem lesz egyszerû. õ legtöbbször kint van, én meg legtöbbször bépén. de ha találkozom vele akkor megoldjuk.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nehéz a hírességek élete...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ehh...:D és télleg olyan

Boldogot tomidny!!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Az nem õ volt, õt már beszippantotta a cájber univerzum

Feltöltött kép

Mióta ismerem, mindig Gordon Freeman jut eszembe róla, vagy fordítva...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

aztapCSA!
SZeretem budapest4
a legrandomabb események össze-vissza bármikor

sala, délután is jöhetsz .p

Tehallod, valamikor fuss már majd össze Bogival, ha tudol, mert volna egy Cornix team-es gatya, ami az enyém, ellenben nála felejtettem, és kéne nekem :) Pesten ezer hely van ahol leadhatod, és odaadják nekem. elõreköszi.

Bloke: :D:D:D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Sala, tegnap láttalak a Green Zone-ban. Azt tudtam, hogy fórumceleb vagy, de hogy már filmsztár is.

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
boldogot Tomidelnyugat

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ne igyal vizet!
abban basznak a halak.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...