Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. szeptember 27. - 10:54

Ki szeretném próbálni a paintball-t.Szeretnék infót kérni!Milyen klubok vannak Budapesten?És, hogy honnan tudnék fegyvereket, ruházatot be szerezni!
Köszi elõre is a segítséget!
Írta 2010. szeptember 27. - 08:07

Szerintem add fel egyben, és írd mellé, hogy több jelentkezõ esetén darabokban is eladó.
Legalábbis én így korán reggel ezt csinálnám.

Írta 2010. szeptember 27. - 08:07

ne bízd el magad!Hihetetlen... a régi bringámat árulják az apróban azzal szöveggel amivel én hirdettem
... és csak pedált és gumit cseréltek rajta az elmúlt másfél év alatt... jó bringát építettem
.

szerintem csak egy hobbista vette meg, aki lusta volt maga írni hirdetést

melyik bringa, mert a magellanod az épp most londonban teljesít szolgálatot?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. szeptember 27. - 07:59

Írta 2010. szeptember 27. - 06:48

le kellet formatálni a Win 7 et a laptopon....
elment kb, 3 gb. szabis kép a gyerekekröl, + kb. 3gb. bringás kép+vid.. Feleségem radikáli megoldásokon gondolokodik, pl. Ö veszi majd át az adat kezelést, + elküldött egy meleg éghajlatra.
Mivel fekete képernyö maradt a végére, igy újra insztaláltam a win7et, gondolom visszahozhatatlan a sok kép...
Getdataback. Amíg windowst használtam, segített rajtam egy párszor. Volt amit nem tudott visszahozni, de azért a nagyját sértetlenül visszakaptam.
Írta 2010. szeptember 27. - 06:36

Hihetetlen... a régi bringámat árulják az apróban azzal szöveggel amivel én hirdettem
... és csak pedált és gumit cseréltek rajta az elmúlt másfél év alatt... jó bringát építettem
.
Mi volt a marketing lényege?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. szeptember 27. - 00:57

Jaaaj, pedig megfogadtam, hogy itt nem foglalkozom számtechkel..
De Salának akkor is igaza van. /home és oprendszer mindig külön!
Ride everywhere.
.
Írta 2010. szeptember 27. - 00:50

Nem, sosem a win/dokumentumok/képekben tartjuk a képeket, igaz?!
nekem Trifó kölcsön 160 gigás vinyója a biztonsági mentés, több mint 20 giga babafotó
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. szeptember 27. - 00:14

elment kb, 3 gb. szabis kép a gyerekekröl, + kb. 3gb. bringás kép+vid.. Feleségem radikáli megoldásokon gondolokodik, pl. Ö veszi majd át az adat kezelést, + elküldött egy meleg éghajlatra.
Mivel fekete képernyö maradt a végére, igy újra insztaláltam a win7et, gondolom visszahozhatatlan a sok kép...
Írta 2010. szeptember 27. - 00:02

A sebesség mindent megold.
Írta 2010. szeptember 26. - 23:33

Egyébként úgy is azt csinálsz, amit akarsz :-)
"Ha rám hallgatsz....azt csinálsz amit akarsz."

Meglesz a szakboltlátogatás.
Írta 2010. szeptember 26. - 23:22

Szerintem, ha komolyan gondolod a TT-zést, úgy is kialakul majd, hogy milyen felszerelésben vagy a legjobb (cipõ, nadrág, táska, kaja stb.).
De azt is komolyan mondtam, hogy terepfutó cipõ kell neked, menj be a legközelebbi (szak)boltba, és/vagy nézz szét a neten.
Egyébként úgy is azt csinálsz, amit akarsz :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. szeptember 26. - 23:17

Decathlon - lábbelik cipõ QUECHUA - Forclaz 500 2010 túracipõ QUECHUA - rendszeres, egynapos, közepes szintkülönbségû túrákra, túraösvényeken, bármilyen idõben.
2-3 héten belül akarok beszerezni egyet ha kapható itt a közelben.
Írta 2010. szeptember 26. - 23:14

ja meg egy rendes pár sportzoknit keress, ami nem mászik el a lábadon - nekem régen mindig ez törte fel a lábamat meg lett sok vízhólyagom, hoy begyûrõdött. (decathlonos kalenji 500 nekem bevált futni meg túrázni, hidegbe is elég vastag)
Írta 2010. szeptember 26. - 23:07

Kiskubai: szerintem ne misztifikáld túl a kérdést. Olyanban menjél, amilyen van. Szvsz bármely futócipõ ideális, ha bakancs van, akkor abban (csak kocogni úgy nehéz). Az alkalomhoz készült cipõ a terepfutó cipõ. Persze, beázik, ha úgy alakul, ezért kell sietni, hogy kevesebb ideig legyen rossz
csak hogy tiszta legyen:
Futócipõ: abszolút nyári modell, az oldala és az orra csak egy háló. Amint egy icipici tócsába beletoccsanok, azonnal 100%-osan át van ázva a zoknim, és mindenem.
Surranó: egy mérettel nagyobb a kelleténél, lötyög benne a lábam, és szépen töri a lábfejemet.
Tulajdonképpen túrázásra alkalmas cipõm nincs, a surranó szükségmegoldás. Kezeljétek úgy a kérdést, mintha idejönne valaki hogy õ szeretne elmenni hosszabb távokra bringázni, és ehhez kéne neki használható bringa a jelenlegi tesco-s helyett. Nem válasz az, hogy használd ami van

Lor: 15-20 még beleférhet a keretbe, majd várom a tippeket, elõre is köszi!
Írta 2010. szeptember 26. - 23:02

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. szeptember 26. - 23:00

ha gyalog akkor en baki parti vagyok
azzal ugyis tobbet fogsz terepen jarni es jol jon ha fogja a bokad.
ha csak itteni turak akkor vmi sozvet bor kombo eleg lehet
igy viszont javallott a text-es verzio.
olyan 15-20 korul kapsz hasznalhatot
reggel kifaggatom klaramat, mint ajanl
most meg huzok be melle az agyba
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. szeptember 26. - 22:50

nem tudtam beülni a fürdõkádba este....márnap nem is mentem suliba...
olyan 20-30km után már nem az örömrõl szokott szólni....pláne kezdõként...
Írta 2010. szeptember 26. - 22:49

"just chillin killin"
Írta 2010. szeptember 26. - 22:48

szerintem a teljesítménytúra nem arról szól, hogy élvezd
de amúgy semmi bajom nem volt abban a cipõben se. persze fájt a lábam, meg másnap pingvinként jártam, de mindenki így volt evvel, akinek normális túrabakancsa volt az is. akarat erõ kell, nem 40ezres cipõ.
szerintem ha most kóstolsz bele ezekbe felesleges egy rakat pénzt elkölteni rá. menj egy olyan cipõbe, ami már be van járatva és kényelmes.
Futni Nike futócipõben szoktam, de annak lóf@sz talpa sincs, aszfaltra, pályára, dózerútra jó, máshová nem. Ja meg hálós az odala, egy tócsa, és kész. Túrázni tiszti surranóban szoktam, de nagyon nem szeretnék abban 10kmnél nagyobb túrát csinálni, mivel picit nagyobb is a kelleténél, és érdekes fájdalmakat tud okozni másnapra