Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

hát olyan méretes szúnyogcsípések vannak a karomon.

ha sokat kaparod elmúlik :.D

"just chillin killin"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
hát olyan méretes szúnyogcsípések vannak a karomon.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
szúnyog ez egyáltalán? este itt zümmög azt hallom, de nappal meg csak muslica van meg valami furcsa mutáns szárnyashangyaszúnyoglégy kombó...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
már máskor minek van?

Noé agyoncsaphatta volna azt a kettõt....

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
én meg érzékeny vagyok a koffeinre, ami nem túl elõnyös dolog :D
ilyenkor szúnyog MINEK VAN?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
szép is a szerelem, csak az a csúnya b*szás ne lenne....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
fuck yeah!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kela: utálom a Fourier-transzformációt, szeretem a koffeintablettát, holnap zéhá, nem ittam 2 napja alkoholt és a kiszemelt "asszonynakvaló" is most dobott ki, mint a kutyát szarni.

blog off

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

ha nekem céloztad, akkor én sajnos ülök rajta.
se szabadidõm, se bringázni, se semmi... :/
ha érdekel, bevonlak a "projektbe"

Akkor add már kölcsön a most szerzett Spec. CX vázadat a szezonra légyszi :D :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
zsirság

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Estem ma közös edzésen. Fáj. Cserébe ma egész jó voltam hegyen. blogoff.

Sala: beszéltem Imivel, hétvégén összefutok vele.

Kela: ha áthozod a Bajza utcába a kerekeket, felrakom azokat a ralphokat :P

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
álmos vagyok, hiányzik az asszony, nincs kedvem aludni, partyzni unalmas, és valaki tegyen fel nekem 2 ralphot egy kerékszettre, hozza ide, azt holnap kiveszek egy nap szabit. ( ha már témánál vagyunk ) köszi.

blog off

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
CST 1.4 travellert (városi cirkálón van, olcsó, eddig tartós, slick, vastag és egész jól tapad) aki nekem felrak kézzel egy rigida 2000-s felnire...nyilván leszedni nem olyan nehéz kézzel, ha az elejét megbontja az ember, meg felrakásnál is sokszor csak a vége kell - de nem egyszerûbb azt a két nyamvadt szerszámot is használni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en barkit meghivok egy gumicserere a fiximhez
van olyan gumi amit fel lehet rakni ha gyakorlott az ember akkor barmikor megussza defekt nelkul is.

de elokapok egy masikat ami nem fog felmenni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Amúgy ez a "leszedõ nélkül is bármikor leszedem" ilyen macsó dolog lehet, nekem nem kedvencem az önszívatás, úgyhogy ritkán használok egyet vagy nullát. Viszont pár éve itt is kérdeztem olyat amire csak olyan válasz jött miszerint én vagyok a béna. Pedig egy négy centis alex és egy 2.3-as kevláros schwalbe párosnál bár könnyû kézzel fel-le rakni, viszont normálisan középre igazítani mûvészet. Annyira épphogy van rajta. Ahogy itt Tomidny is írta.

Ride everywhere.

.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem eddig a WTB Prowler DH 2.5 adta fel leginkább a leckét, de türelemmel azt is fel lehetett rakni (simán kézzel!). De amíg felült rendesen a felnire, na ahhoz kellett legalább 5bar...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na jo minden nekem se megy kezzel, de a tobbseg igen. meg a sajat bringaimon olyan gumi-felni kombok vannak amik nagyon szepen lejonnek.

700x25C Marathon Plus pl semmilyen felnire nem megy fel masfel ora szivas nelkul akarhogy probalod. altalaban ketemberes melo volt mikor muhelyben dolgoztam.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

múltkor néztem a Te oldalad is, akartam is szólni, hogy 404 a grammániás oldal .)
de most arra gondoltam amit anno VV vetett fel, hogy itt a fórumban lenne egy lista a userek gépeirõl alkatrészekkel, adatokkal stb.

köszi, de annyira én nem vagyok grammozós. illetve igen, de kevés cucc fordul meg a kezeim között, így szerintem nem lennék túl hasznos társ.

adatokkal nem lenne gond, mert forrás az lenne - kinti oldalakról vadásznék, illetve számos fórumtárstól kaptam már mért adatokat.
ami sok idõt elvisz az az adatok táblázatba írása meg magának az oldalnak a megszerkesztése, hogy egy normális formát kaphasson és ne az én általan NVU-ban szerkesztett gagyi, kezdetleges, szemét külsõvel bírjon...

a fórumon levõ bringákat pedig felrakhatjuk a grammania oldalra, ha van rá igény
(kell egy sablon tábla, hogy milyen alkatrészeket tüntetünk fel, azt tölti ki mindenki, illetve a képeket meg eltárolom picasan és onnan belinkelem)

láttam, hogy nem jók a linkek, de több sebbõl vérzik, ezért is hanyagul úgyhagytam...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
múltkor néztem a Te oldalad is, akartam is szólni, hogy 404 a grammániás oldal .)
de most arra gondoltam amit anno VV vetett fel, hogy itt a fórumban lenne egy lista a userek gépeirõl alkatrészekkel, adatokkal stb.

köszi, de annyira én nem vagyok grammozós. illetve igen, de kevés cucc fordul meg a kezeim között, így szerintem nem lennék túl hasznos társ.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Egyszer segítettem egy félkarú bringás srácnak defektjavítani. Bár nekem már csak pumpálni kellett, mert a srác leszedte és ragasztás után visszatette a külsõjét egy lakáskulccsal. No, ezt azóta se értem, hogyan tudta. Full respect.

--Trifo