Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2010. October 01. - 07:19

én tegnap direkt vonattal jöttem, most valahogy nem lenne kedvem hazabringázni
kedd óta nem aludtam, ki kell támasztani a szemem, remélem nem alszom el a vonaton, és ébredek egy random városban...
kedd óta nem aludtam, ki kell támasztani a szemem, remélem nem alszom el a vonaton, és ébredek egy random városban...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. October 01. - 07:16

Posted 2010. October 01. - 00:30

ISTENEM MIT TETTEM???!!!! Bocsáss meg kicsim!!! Tudod,hogy szeretlek,de tudtuk,hogy egyszer ez is el fog jönni! 
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA COILER 05
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Marzo 66 sl 06
Olyan nehezen szántam rá magam. Úgy a szívemhez nõtt a kicsike!

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA COILER 05
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Marzo 66 sl 06
Olyan nehezen szántam rá magam. Úgy a szívemhez nõtt a kicsike!

Posted 2010. October 01. - 00:08

Posted 2010. October 01. - 00:05

Posted 2010. September 30. - 23:54

Posted 2010. September 30. - 23:49

Hát nem tudom, Kisbarátom azt mondja valami karma miatt van, de én most szívesen elküldeném a karmafelelõst a büdös pi.. Amúgy is szokott arconcsapni az élet de legalább a biciklis dolgaimat békénhagyhatná ahogy eddig..
Szóval, hosszú évek óta nem kaptam felütéses defektet, de a múlt héten a triálgépen igen. Más okból is rossz nap lett.
Ma újra kaptam, amit nem értek, mert kapott már nagyobbat is ez a kerék és gond nélkül túlélte. Jójó, éles acél de akkor is. Persze nagyon sietnem kellett volna. Majd beragasztva két folttal, visszaraktam a külsõt. Persze a leszedõ visszarakáskor eltörik, már miért ne. Ok legyen. De az, hogy felfújás után eresztett, mert kiszakadt a kiba.. szelep, majd kerékberakás után eldõl a gép, én utánakapván majdnem levágom az ujjam a küllõkkel, no ez most betett nekem. Mivel ritkán van nálam pótbelsõ, úgyhogy Kisbarátommal hazacipeltük.
Nem értem. Biztos félhold van, vagy elkaptam Maggitól. Erre van esély, tegnap a triálgépen is meghalt a láncfeszítõm.
Szóval, hosszú évek óta nem kaptam felütéses defektet, de a múlt héten a triálgépen igen. Más okból is rossz nap lett.
Ma újra kaptam, amit nem értek, mert kapott már nagyobbat is ez a kerék és gond nélkül túlélte. Jójó, éles acél de akkor is. Persze nagyon sietnem kellett volna. Majd beragasztva két folttal, visszaraktam a külsõt. Persze a leszedõ visszarakáskor eltörik, már miért ne. Ok legyen. De az, hogy felfújás után eresztett, mert kiszakadt a kiba.. szelep, majd kerékberakás után eldõl a gép, én utánakapván majdnem levágom az ujjam a küllõkkel, no ez most betett nekem. Mivel ritkán van nálam pótbelsõ, úgyhogy Kisbarátommal hazacipeltük.
Nem értem. Biztos félhold van, vagy elkaptam Maggitól. Erre van esély, tegnap a triálgépen is meghalt a láncfeszítõm.
Ride everywhere.
.
Posted 2010. September 30. - 14:13

Ötven pikogramm bammeg!!na, ez KEMÉNY!!!!
Megbukott a doppingteszten a vilg legjobb kerkprosa

Te Zsuzsi, ez ilyen titkos társaság a "nagy öregeknek" ?

Ride everywhere.
.
Posted 2010. September 30. - 13:01

Posted 2010. September 30. - 09:27

ennek igazán örülök 
más:
ha egy pályázatban nem kerültem be a "nyertesek" közé, jogosult vagyok megtudni a többiek eredményét, mint résztvevõ?

más:
ha egy pályázatban nem kerültem be a "nyertesek" közé, jogosult vagyok megtudni a többiek eredményét, mint résztvevõ?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. September 30. - 09:24

Posted 2010. September 30. - 09:20

Ne igyatok.
majd elnövitek
ha az ivást nem is, de azt, hogy minden alkalommal beírjátok a fórumba, ha "jól" sikerült az este, azt remélem mindenképp

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. September 30. - 09:20

Posted 2010. September 30. - 09:10

Mert én utánam fizetik a tb-t és Ti veszitek majd igénybe a szolgáltatást detoxban , például
18 fölött szerintem nem is ingyenes a detox, aztán lehet, hogy urban legend. Mindegy, megyek órára, nehogy buta maradjak:D:D
na, ez KEMÉNY!!!!
http://www.origo.hu/...erekparosa.html
Posted 2010. September 30. - 09:07

Nem járok detoxba...
Sztem õ sem...nem is nagyon iszom már, csak néha 1-2 pohár bort, vagy 1-2 sört. Öregszem.
de van az a mondás: ittasan a holnap nem, de a másnap mindig eljön....

de van az a mondás: ittasan a holnap nem, de a másnap mindig eljön....

Posted 2010. September 30. - 08:16

Mert én utánam fizetik a tb-t és Ti veszitek majd igénybe a szolgáltatást detoxban , például

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. September 30. - 07:20

Posted 2010. September 30. - 07:18

Posted 2010. September 29. - 23:27

héééé már megint kihagytok?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. September 29. - 22:43

Kedves érintett Fiúkák!
Akkor holnap ott? A finomevõs, nagyhangúsnál?
Akkor holnap ott? A finomevõs, nagyhangúsnál?
az észmentes nõnemû...