Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

és kinek nagyobb? :D

az egy másik mérés :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hmm izgi
kivancsi lennek az en hozzavetoleges teljesitmenyemre
de ennyit lehet nem fizetnek erte.

a festesnek jobb lenne a hatasfoka ha ra tudnad egetni.
csak ahoz szet kell szedni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
és kinek nagyobb? :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Andris: 166cm, 59,9 kg.

csak a watt/kg-ra voltam kíváncsi.
februárban 1,1 wattal (5,7W/kg) nyomtam többet Nálad :P

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
csini

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Kis unalmaskodás :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Valóban, a végére egy picit meg volt dagadva :) A kiszolgálás elsõosztályú, sajnos nem tudom másra fogni hogy nem sikerült beletaposnom a 300 wattba, a 280 watt közepénél megadtam magam... :(

Majd este vagy holnap nézd meg a füled, nekem olyan lett, hogy azt hittem leszárad és leesik. :D
Ugye milyen sz@r az utolsó lépcsõ?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Azért kérdezem, mert egyszer egy boltban hallottam, hogy beszélték, hogy valamelyik ilyen hely (nem biztos, hogy a CSC) elég komolytalan, gagyi felszereléssel.

Szerintem az nem ez volt :) ITT láthatod több cég ajánlatát (régi árak...), és nem állítom, de gyanítom hogy az olcsóbb lehetett az, nemhiszem hogy véletlen az az árkülönbség.

Andris: 166cm, 59,9 kg. És van mibõl fogyni :)
Mcgywer: kiállsz, úgysejó, felegyenesedsz, úgysejó, fogösszeszorít, kormányttép, szenved, órára ránéz (207) megint fogösszeszorít, nemmegytöbb. :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Valóban, a végére egy picit meg volt dagadva :) A kiszolgálás elsõosztályú, sajnos nem tudom másra fogni hogy nem sikerült beletaposnom a 300 wattba, a 280 watt közepénél megadtam magam... :(

hány kiló vagy?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Azért kérdezem, mert egyszer egy boltban hallottam, hogy beszélték, hogy valamelyik ilyen hely (nem biztos, hogy a CSC) elég komolytalan, gagyi felszereléssel.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kösz szépen. És milyen benyomásod volt, 100% komolyan állnak hozzá, odafigyelnek mindenre? Nincs mondjuk olyan, hogy csörög a mobil és felveszi, stb?

-Már amennyi rálátásom van a dologra- Teljesen profi az egész, csak velem foglalkozott. Nem az volt hogy a 3perc erejéig átment a másik szobába és gépezett vagy valami, hanem végig mellettem állt (Najó, néha leült.), és figyelt. A 3perces idõszakok utolsó egy percében már végig mellettem állt, letörölte a fülemrõl az elõzõ vért...stb. Csak gumikesztyûben ért hozzám, kontaktgéllel rakták fel a pulzusmérõt. 100% pozitív benyomás.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Kösz szépen. És milyen benyomásod volt, 100% komolyan állnak hozzá, odafigyelnek mindenre? Nincs mondjuk olyan, hogy csörög a mobil és felveszi, stb?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Leírnád részletesen, hogy hogyan zajlott?

Természetesen.

Odamentem, átvezettek egy szobába, otthagytak hogy öltözzek át, csak bringás gatyát kellett felvennem, még a cipõt sem. Amíg átöltöztem, felrakta a bringámat a wattmérõs TACX görgõre, utána visszajött, és csinálta ezeket:
-Vérnyomásmérés
-Magasságmérés
-testzsírmérés (ilyen csíptetõvel a testem 4 pontján. Lapockánál két helyen, karnál és csípõnél azthiszem.

Utána felrakott rám egy pulzusmérõt, és le kellett feküdnöm, leoltotta a villanyt, és kiment. 5percig hagyott ott, ennek az volt a célja hogy megtudjuk a nyugalmi pulzusomat. Következett némi adminisztráció, név-cím-egyesület-edzõ-születésidátum-emailcím..stb. A következõ teendõ az volt hogy felvegyem a bringáscipõmet, és felüljek a bringára, és itt kezdõdött a fülszurkálás, laktátszintet mérnek ezzel. berakta a bringámat 53-14be, és elkezdõdött a teszt. Ez úgy zajlott, hogy 100w-al elkezdtem tekerni, és 3percenként 20 wattal emelkedett a wattérték, és pontban minden 3. perc végén megint vért vett a fülembõl. Közben végig rajtam volt a pulzusmérõ óra természetesen. Miután a 280w-os lépcsõnél 1,5perc után megadtam magam, le kellett feküdnöm a kormányra és úgymaradni hogy megnézzék mennyi idõ alatt áll vissza a pulzusom alacsonyabb értékre. Utána le kellett szállnom a bringáról, vérnyomásmérés ismét. Ezekután következett még 5perc levezetés 80w-ra beállított görgõvel. Utána megmutatták hol a zuhanyzó (dícséretes, ha otthon felejtetted volna a tusfürdõdet, vagy a dezodorodat, azok is vannak kirakva), és felöltözhettél zuhanyzás után. Kicsengettem a 13.900 ft-ot (nem kértem el a 100ft visszajárót.), és mondták hogy 1-2 nap átfutási idõvel elküldik az eredményeket neme is e-mailben, és az edzõmnek is.

Kíváncsian várom.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Leírnád részletesen, hogy hogyan zajlott?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Rojtosra lesz szúrkálva a füled és ki lesz facsarva! Szóljak az illetõnek aki csinálja, hogy ne kíméljen? :D
Majd kifaggatom mit mentél, mindig jókat tud mesélni. :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
2 órától tessék szives lenni rám gondolni.köszi

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Jaja. Kíváncsi vagyok hogy milyen :)

Rojtosra lesz szúrkálva a füled és ki lesz facsarva! Szóljak az illetõnek aki csinálja, hogy ne kíméljen? :D
Majd kifaggatom mit mentél, mindig jókat tud mesélni. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

érdekes érzés lesz :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Nekem könnyû volt megtalálni, mivel a szervezõk megmondták, hol kell keresni. :)

A CSC-nél csináltatod a tesztet?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

srácok

kisfiamnak keresek pedálos moszkvicsot, kérlek titeket kérdezgessetek körbe, hátha valakinek van a padláson vagy a sufniban.

köszi elõre is!

nekem volt, valahová eltûnt :( 40000 pénz környékén árulják a jobb állapotúkat
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.