maj youtube-rol te is láthatod ujra:D
ha youtube-n viszontlátom kifolyatom a véreteket a hõsök terén a szökõkútnál:D....
nem volt ott döglött,Bálint!jóó gazdájuk vagy!

maj youtube-rol te is láthatod ujra:D
NE ÍGY! NE ÍGY!
jóva', szólj, ha úgy van, megoldom.andris: errõl van szó. De van itt a melóhelyen egy csóka, aki jár idõnként arra, és ha tényleg, akkor nem zargatlak ezzel a feladattal, mert akkor házhoz jön a cucc.
--Trifo
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
balatonvilágos? mirõl van szó?BBB: az a Nyiregyházás dolog pótossal szerintem felejtõs. A felvételi pont egy bolt, be kell menni, kifizetni, elhozni. Akkora döggel nem egyszerû. Megoldom máshogy. Balatonvilágoson is van egy faszi, aki árulja az a rádiót, arrafelé meg még tán fuvar is akad. Csak hát a bolt talán faszább garanciát adott volna.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
BBB: az a Nyiregyházás dolog pótossal szerintem felejtõs. A felvételi pont egy bolt, be kell menni, kifizetni, elhozni. Akkora döggel nem egyszerû. Megoldom máshogy. Balatonvilágoson is van egy faszi, aki árulja az a rádiót, arrafelé meg még tán fuvar is akad. Csak hát a bolt talán faszább garanciát adott volna.
--Trifo
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
mer másnap osztáklyozó vizsga volt,aztán arra meg tanulni is kellett.vele meg a tanulást másnak hívom.osz mér nem aludtál ott pöcsömöccse?
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
osz mér nem aludtál ott pöcsömöccse?
NE ÍGY! NE ÍGY!
ja,tudod mekkora raj volt nyáron felkelni,és onnan menni bicajozni?nem kellett mászni semerre,csak a fennsíkon suhanni:)bazz olyan messzire jarsz csajozni?
no de legalabb kozel a hegy ha behazasodol
NE ÍGY! NE ÍGY!
kevés kellemesebb dolog van mint forgalomban konstatálni, hogy zárlatos a hátsó lámpa. volt egy kis flúgos futam hazáig, hogy ha már akkor minél kisebb sebességkülönbséggel kaszáljanak el...