Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
Boldogot Barna !

+ Mofnak is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hehe a vén ge*i :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szépen hosszában felvágva, nehogy soká tartson....

Azt mondják, aki öngyilkosságra készül, mindig jelzi a külvilág felé. Ez a szöveg, meg az avatarod már adhat okot aggodalomra.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Köszi, Srácok! :) Elõvettétek a költõi vénát? :D

Szépen hosszában felvágva, nehogy soká tartson....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Köszi, Srácok! :) Elõvettétek a költõi vénát? :D
Mof, még sok boldogot Neked is! :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
buekokat mof es bbb

nem tudtam eldonteni hogy ismeros-e a mof login vagy nem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Boldogot Barna! Buli B betûvel beírni bakker :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Sok B Barnabásnak is legalább B-betûnyi ezesok boldog szülinapot még!!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
vííí!! köszi srácok:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
buék mof!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Mof-nak boldogot...!!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ma eresztettem egy náthás, foggyökérkezelt 3 órás terepet.

Eh....frislevegön jó volt, most folyok+füldugulás, még a maesti Jackass 3D mozit is lemondtam.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Régen hetente kétszer is mentem a Dabasi nyomdába, de már vagy két éve nem csináltatunk velük semmit.
Kár, mert akkor le tudtam volna vinni PBG-nek a cuccot.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ha mar futas: ma megismerkedtem Ras-sal. Csak nem tudtam, hogy o az.

Látod, mondtam én hogy ott van õ is! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

hazarohantam melóból, kb 5 perc alatt leszedtem a bringáról mindent, kicsit csomagoltam, kirohantam buszra, aztán ott szopózott az sofõr, hogy ha nem utazik vele senki, akkor nem viszi, mert már sokszor maradt rajta cucc...
mondom fasza bazme, egy 100 ezres vázszettet csak nem küldök el a nagyvilágba...

B verzió?

esetelg kedden megyek arra . még nem tudom a pontos itinert de fehérvár, zirc, devecser biztos . meg kérdés elfér e, mert kisautó. bár fhvár sokat szokott rendelni egy váznyi hely biztos ürül.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha mar futas: ma megismerkedtem Ras-sal. Csak nem tudtam, hogy o az. Dumaltam vele vagy husz percet szakmai dolgokrol, erre burce odajon utana, hogy ugye tudod, hogy regen o is aktiv forumos volt? :D A jovo heten rakerdezek majd, hogy nincs-e kedve velunk tartani szerdan.

Rasról hallottam, de személyesen nem ismerem.
frankó kis melós futó kör van kialakulóban :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
ma voltam Pilisvörösvár felé biciklizni és hát katasztrófa ami ott van 5 perc alatt megtehetõ úton kb 20 perc volt mire végigértem..Piliscsabán pedig balaesett volt ott meg amiatt volt dugó..(konténerszáltó transporterel..ha jól láttam.
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

köszi, de még ha én itt jó is lenne, PBG nem adott telszámot, meg amúgy is pesttõl kb 50 km-re lakik...
köszi mindenesetre.
most kimegyünk kicsit átmozgatni - bringa.
szerdán jön egyik ismerõs srác is futni... szomszéd gyárból :D nem fut lassan, ellenben gyorsan, viszont lámpája nincs, úgyhogy muszáj tartani a tempót :D
ui. kérdeztem Neked fejlámpát, sajnos nem felesleges egyik sem, családon belül hasznosult...

Tudom, hogy nem pesti, de ket ora alatt akar be is erhet. Es nincs mit. :)

En is meg atmozgatok. Biteket billentek at a munkahelyen... :D

Azt mondod a szerdai akkor kemeny lesz? :D Nem baj, majd kibirom valahogy. Ugyis kell neha az intervall edzes is. Lemarad, utoler, lemarad, utoler... :D A lampat meg koszi, hogy megkerdezted. Nem gond, megprobalok valamit szerezni. :)

Ha mar futas: ma megismerkedtem Ras-sal. Csak nem tudtam, hogy o az. Dumaltam vele vagy husz percet szakmai dolgokrol, erre burce odajon utana, hogy ugye tudod, hogy regen o is aktiv forumos volt? :D A jovo heten rakerdezek majd, hogy nincs-e kedve velunk tartani szerdan.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

En ma a hat oras gyorssal megyek Pestre. Ha elhozod a vasutallomasra, akkor folviszem Pestre es PBG atveheti tolem a Deliben. 19:45-re er fol a vonat.
Mas talalkozohely most nekem nem jo, utazok tovabb Esztergomba es nem lenne jo cipelni magammal.

köszi, de még ha én itt jó is lenne, PBG nem adott telszámot, meg amúgy is pesttõl kb 50 km-re lakik...
köszi mindenesetre.
most kimegyünk kicsit átmozgatni - bringa.
szerdán jön egyik ismerõs srác is futni... szomszéd gyárból :D nem fut lassan, ellenben gyorsan, viszont lámpája nincs, úgyhogy muszáj tartani a tempót :D
ui. kérdeztem Neked fejlámpát, sajnos nem felesleges egyik sem, családon belül hasznosult...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

hazarohantam melóból, kb 5 perc alatt leszedtem a bringáról mindent, kicsit csomagoltam, kirohantam buszra, aztán ott szopózott az sofõr, hogy ha nem utazik vele senki, akkor nem viszi, mert már sokszor maradt rajta cucc...
mondom fasza bazme, egy 100 ezres vázszettet csak nem küldök el a nagyvilágba...

B verzió?

En ma a hat oras gyorssal megyek Pestre. Ha elhozod a vasutallomasra, akkor folviszem Pestre es PBG atveheti tolem a Deliben. 19:45-re er fol a vonat.

Mas talalkozohely most nekem nem jo, utazok tovabb Esztergomba es nem lenne jo cipelni magammal.