Nem 1981-ben törölték el?
De, valóban.
Nem 1981-ben törölték el?
Jaj már, Jani! Franciaországban 1977 óta nincs halálbüntetés.
A sebesség mindent megold.
A legfurcsább dolog, amit az ittlétem óta tapasztaltam, hogy az otthoni illatok hiányoznak. Egyszerûen nem tudom, miért. És ahogy ezt leírtad, beugrottt az a nedves, õszi, falevelekkel borított erdõ illata. Hmm...
Ez meg egy interjú velem: ötödik oldal==> http://www.rotaryvie...011-DIST-NL.pdf
Off
imádom az ilyen öszi, enyhén nedves/hüvös erdöt, a csúszos leveles/gyökeres ösvényeket WOOOW! élvezet
Off
imádom az ilyen öszi, enyhén nedves/hüvös erdöt, a csúszos leveles/gyökeres ösvényeket WOOOW! élvezet
Rob!
Agyváltók topik?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Legyél Te a Jövõ Bajnoka - Pelikán János
Kérlek Titeket, kedves Fórumozók, szavazzatok, illetve, ha van lehetõségetek rá, osszátok meg! Nagyon sokat számítana! Köszönöm!
Jó kérdés. Egy része átkerült a facebookra, a többi meg ...Hol vannak már azok az idõk, amikor az ember kimaradt egy kicsit és több oldalnyit kellett visszaolvasni az üzenõfalon.
A sebesség mindent megold.
egy ideje már engem sem zavar, ha csak esténként futom végig a fórumot. üzenõfal lelapult, technikai rovatot meg 5 perc alatt végigérem...Hol vannak már azok az idõk, amikor az ember kimaradt egy kicsit és több oldalnyit kellett visszaolvasni az üzenõfalon.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hol vannak már azok az idõk, amikor az ember kimaradt egy kicsit és több oldalnyit kellett visszaolvasni az üzenõfalon.