Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts
Látod, hogy nem megnézte, hanem (de jure kicsit rosszul, de facto viszont jól) emlékezetbõl idézte?!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jaj már, Jani! Franciaországban 1977 óta nincs halálbüntetés.

Nem 1981-ben törölték el?

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Tényleg a foci körül forog a világ, de azért ez nagyon eltúlzott dolog a filmekben. Egyáltalán nem így van. Nincs kiközösítés, itt nagyon rendes mindenki. Bár azt meg kell említenem, hogy ez tényleg egy "menõ" hájszkúl... Denverben már nem ez lenne a helyzet.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

A legfurcsább dolog, amit az ittlétem óta tapasztaltam, hogy az otthoni illatok hiányoznak. Egyszerûen nem tudom, miért. És ahogy ezt leírtad, beugrottt az a nedves, õszi, falevelekkel borított erdõ illata. Hmm...

Ez meg egy interjú velem: ötödik oldal==> http://www.rotaryvie...011-DIST-NL.pdf

Arról mesélj már, hogy egy amerikai high school tényleg olyan, mint a filmekben, hogy a focicsapat kapitányért odavannak a kiscsajok, aki "nerd" azt megdobálják kajával az ebédlõben, meg a hasonló klisék.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Off
imádom az ilyen öszi, enyhén nedves/hüvös erdöt, a csúszos leveles/gyökeres ösvényeket WOOOW! élvezet :)

Mi sajnos csak gyalog, de úgy is lehet élvezni :)

Aztán nemsokára elmegyek megnézni a Porlocknál lévõ 20-25%-os helyeket bringával :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Off
imádom az ilyen öszi, enyhén nedves/hüvös erdöt, a csúszos leveles/gyökeres ösvényeket WOOOW! élvezet :)

A legfurcsább dolog, amit az ittlétem óta tapasztaltam, hogy az otthoni illatok hiányoznak. Egyszerûen nem tudom, miért. És ahogy ezt leírtad, beugrottt az a nedves, õszi, falevelekkel borított erdõ illata. Hmm...

Ez meg egy interjú velem: ötödik oldal==> http://www.rotaryvie...011-DIST-NL.pdf

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Off

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
ez a népszámlálás, minden csak nem anonim. kb megfenyegetett a néni, hogy ha a héten nem látja, hogy beérkezett volna a neten kitöltött adatlap, akkor visszajön. ja, és addig nem hagyott békén, amíg nem mondtam el hányan laknak itt és hány fõre töltöttük ki..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob!
Agyváltók topik? :D

kapott két hét gondolkodási idõt.
(igazából egy szívlapátot érdemelne....)
ha ebben a stílusban folytatja, akkor elbúcsúzunk egymástól örökre
nem kocsma ez, hogy mindig itt legyen az ember.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Vagy itt? Ez van a link után, mégis csak 1-2 szavazat szerepel mindenkinél csak az oldalon.
https://www.facebook....menedzseriroda

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Legyél Te a Jövõ Bajnoka - Pelikán János
Kérlek Titeket, kedves Fórumozók, szavazzatok, illetve, ha van lehetõségetek rá, osszátok meg! Nagyon sokat számítana! Köszönöm! :)

ha a képed alatti like-on kell akkor megtörtént
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Érdemel az ilyen választ? :) Szeretnék az ilyennel találkozni, mondja el élõben. Ahhoz egy piti kis nímand, nethuszár :)
Trifó, reggel hívlak!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Rob!
Agyváltók topik? :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hol vannak már azok az idõk, amikor az ember kimaradt egy kicsit és több oldalnyit kellett visszaolvasni az üzenõfalon.

Jó kérdés. Egy része átkerült a facebookra, a többi meg ...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Azok már régen eélmúltak. Pedig voltak itt jó beszélgetések, szócsaták. :( Nekem is hiányzik.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hol vannak már azok az idõk, amikor az ember kimaradt egy kicsit és több oldalnyit kellett visszaolvasni az üzenõfalon.

egy ideje már engem sem zavar, ha csak esténként futom végig a fórumot. üzenõfal lelapult, technikai rovatot meg 5 perc alatt végigérem...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

ezen héten még jó idõ van odakint :P

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Legyél Te a Jövõ Bajnoka - Pelikán János
Kérlek Titeket, kedves Fórumozók, szavazzatok, illetve, ha van lehetõségetek rá, osszátok meg! Nagyon sokat számítana! Köszönöm! :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Óbaszki, tényleg :) Meg hát most épp minek is venne.