Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Vannak érdekes helyek pesten...Most egy picit bûnbe estem múlthétvégén is, meg tegnap is, hát...nagy feles jager 220ft, nagy feles unicum next 190ft, nagy feles vilmos 220...csak ki kell fogni :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
vettetek volna patikában fél liter tiszta alkoholt, ugyanott lettetek volna 1500 bõl. na jó oda nem csak sznobok járnak...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
anno voltam a mammuth alatti JAM pub-ban, 4500 két feles jéger ;)

nekem számla 140k, Balázsé 120k, és nem emlékszünkh értünk haza :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Tom hogy öreg vagyok , de ez "4bro" és ez "ZP"mi az isten?

4bro az egy "bisztro" a mom-park mellett, kb sznobok, újgazdagok, és extrémsportosok járnak oda, errõl a háromról tudok :D
ZP pedig Zöld Pardon, ez a petõfi híd lábánál van, és idõszakosan tavasztól õszig van nyitva, kültéri szórakozóhely.

Sala: sznobhely, mindenki a szépruhájában, szar rnb zene, kicsi a hely, 500 a legolcsóbb sör, 800-900 egy feles...menjen oda akinek két anyja van :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
4bro ilyen hely? mikor megyünk? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Pedig de. Szakszó is van rá: hangember. Ez ilyen. Nem tudod te azt elképzelni hogy mekkora szájuk van, de hogy mire? :) Mondom, mindig ez megy hogy aaa úúú aaa milyen csajokkal buliztak. Kérdezem hogy és? Valaki hazament valakivel? neeeem...

15-16 éves picsáknak meg tényleg csak elõ kell adni magad és paff. Az a titka hogy iszonyat flegma és nagyképû mindegyik, na ebben kell lekörözni õket. :D Lehet menni gyakorolni 4bro-ba, bár az inkább az eggyel(-kettõvel ) idõsebb korosztály terepe. Kár hogy nincs télen ZP :D

Tom hogy öreg vagyok , de ez "4bro" és ez "ZP"mi az isten?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

még mindig nehezen hiszem hogy aki egy kurvának csak sms-t mer írni, telefonálni nem, az elõadja magát nagymenõnek.

Pedig de. Szakszó is van rá: hangember. Ez ilyen. Nem tudod te azt elképzelni hogy mekkora szájuk van, de hogy mire? :) Mondom, mindig ez megy hogy aaa úúú aaa milyen csajokkal buliztak. Kérdezem hogy és? Valaki hazament valakivel? neeeem...

15-16 éves picsáknak meg tényleg csak elõ kell adni magad és paff. Az a titka hogy iszonyat flegma és nagyképû mindegyik, na ebben kell lekörözni õket. :D Lehet menni gyakorolni 4bro-ba, bár az inkább az eggyel(-kettõvel ) idõsebb korosztály terepe. Kár hogy nincs télen ZP :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
még mindig nehezen hiszem hogy aki egy kurvának csak sms-t mer írni, telefonálni nem, az elõadja magát nagymenõnek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Csak azokat a 15-16 éves pi..ákat tudja meghúzni, akik már a fél kerületnek megvoltak. Attól meg nem kell elájulni.:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
elõ tudja adni magát nagymenõnek - innentõl kezdve elmegy egy sznobabb szórakozóhelyre péntek este, és talál olyan 15-16 éves pics*kat, akiknek el tudja adni magukat néhány pohárka után...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

mar nem azert, de egy igenyesebb qrva szerintem elker annyit, amennyibol tisztesen be lehet rugni egy akarmilyen draga szorakozohelyen es meg csajokat is meghivni 1-2 korre...amelyik meg csak ilyen utszeli, hat azt max. piszkavassal...

foci meg jo sport, mar nem azert. a penzt meg azert olik bele, mert jol el lehet adni a sportot...

hát, nehezen tudom elképzelni hogy aki egy kurvát nem mer felhívni, az a kocsmában fel tud szedni bármilyen csajt

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mar nem azert, de egy igenyesebb qrva szerintem elker annyit, amennyibol tisztesen be lehet rugni egy akarmilyen draga szorakozohelyen es meg csajokat is meghivni 1-2 korre...amelyik meg csak ilyen utszeli, hat azt max. piszkavassal...

foci meg jo sport, mar nem azert. a penzt meg azert olik bele, mert jol el lehet adni a sportot...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Szerintem valami csoportos kedvezményt csak kialkudnak... :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Ezen röhögtem a legjobban, hogy akkor nem is az hogy mindegyik kinéz magának valakit, hanem egyen mennek végig...Azt nem tudom, vajon kõ-papír-olló(-gyík-spock)-oztak, hogy eldöntsék a sorrendet?

vagy osztoztak
egy tehetséges csaj lerendezi egyszerre (3 használható testnyilás meg 2 szabad kéz :))

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
sorrend? :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nem is értem ezt a kurvázás dolgot. Engem a hideg kirázna attól, hogy valakivel osztozzak egy nõn. NEm beszélve egy hosszútávú beutalóról a nemibeteg-gondozóba.

Ezen röhögtem a legjobban, hogy akkor nem is az hogy mindegyik kinéz magának valakit, hanem egyen mennek végig...Azt nem tudom, vajon kõ-papír-olló(-gyík-spock)-oztak, hogy eldöntsék a sorrendet?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nem is értem ezt a kurvázás dolgot. Engem a hideg kirázna attól, hogy valakivel osztozzak egy nõn. NEm beszélve egy hosszútávú beutalóról a nemibeteg-gondozóba.

A focit meg nem szidjuk:D:D mi középsuliban pénteki délutáni feszültségleveztõnek tartottuk, nem beszélve arról, hogy naagyon jó közösségépítõként tud mûködni:)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
de aki ekkora gyökér az meg is érdemli.

bálintéra

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Vagy "csajozni" járnak együtt. :)
Ma Vad Fruttik, Kiscsillag, Belga. Holnap Road, Depresszió, Superbutt koncertek. Jó lesz :)

Fridge? Én tegnap voltam...Pár napja ismerem csak ezt a Parov Stelar-t, de iszonyat jó koncertet adtak, nekem nagyon tetszett :)

repasibalint: ha velük is lesz valami hasonló móka, garantáltan ki lesznek röhögve :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ilyet nekem is csinált már pár osztálytársam.csak aztán leszoktak róla,mert 1 hónapig kellett az egyiknek mindenféle kezelésre járnia,mert valamilyen nemi betegségtõl felhólyagosodott neki.számomra vicces volt,számára már nem kimondottan:Dja,és volt közben barátnõje is,ami azóta ugyebár nincs