lesz itt nemsoká olyan csuda dolog, hogy nem hiszitek el

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Biztos a konkurencia fõnöke.nem programozó a lelkem
többet nem árulhatok el
A sebesség mindent megold.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Az ott a végén kinek szól?
GMT +2 idõzóna szerinti megjelenítés. A pontos idõ: 07:05
Copyright © 1999-2011 Bikemag.hu Kft. - Minden jog fenntartva - Impresszum - Adatvédelmi alapelvek - Felhasználás feltételei - Szerzõi jogok
Powered by vBulletin | Copyright © 2011 vBulletin Inc. - All rights reserved. | SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc. | Laci, ne lopj!
Extra Tabs by vBulletin Hispano
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
...uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ
Izomtéridõninja-geológus!
Te kis huncut mi a progi neve?...uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ
másik
basszus nem látom nem hiszem el
péntek reggel haladok M43 makó felé külsõ sávban (master). belsõbe kicsiit mögöttem egy osztrák tranzit. maroslelénél felhajt egy piros skoda (tán fábija) -olyan 200 méterre lehetett elõttem. azzal a lendülettel keresztbe fordul (nézrm mi a tököt csinál vissza akar menni ?) azán szépen teljesen befordul a belsõbe és komótósan elindul a forgalommal szemben. tranzit kimenekül mögém. dudálunk reflektor de sztem nem jutott el az öreglány tudatáig.
másik
basszus nem látom nem hiszem el
péntek reggel haladok M43 makó felé külsõ sávban (master). belsõbe kicsiit mögöttem egy osztrák tranzit. maroslelénél felhajt egy piros skoda (tán fábija) -olyan 200 méterre lehetett elõttem. azzal a lendülettel keresztbe fordul (nézrm mi a tököt csinál vissza akar menni ?) azán szépen teljesen befordul a belsõbe és komótósan elindul a forgalommal szemben. tranzit kimenekül mögém. dudálunk reflektor de sztem nem jutott el az öreglány tudatáig.
Szerintem, ha valakinek elmondják akár többen is hogy ne oda parkolj mert baj érhet de nem foglalkozik vele akkor jót röhögök rajta.
A volt munkahelyemen pár éve megcsináltuk hogy a 6m hosszú kalodával körbe lett a delikvens autója pakolva 3-4 kaloda magasságban. Amikor jött hogy nem tetszését fejezze ki elmagyaráztuk hogy a rakodási terület nem parkoló annak ellenére hogy le van betonozva. Így hogy még is odaállt...
ezért kellet fb-n picsogni
grat
Kitalálom, Kanári-szigetek.
2het, es pápá UK
)))