Biztos a konkurencia fõnöke.nem programozó a lelkem
többet nem árulhatok el
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2011. October 22. - 10:00
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. October 22. - 08:28
többet nem árulhatok el
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. October 22. - 08:17
valaki programozónak, ha jól emlékszem. poén csak
Az ott a végén kinek szól?
GMT +2 idõzóna szerinti megjelenítés. A pontos idõ: 07:05
Copyright © 1999-2011 Bikemag.hu Kft. - Minden jog fenntartva - Impresszum - Adatvédelmi alapelvek - Felhasználás feltételei - Szerzõi jogok
Powered by vBulletin | Copyright © 2011 vBulletin Inc. - All rights reserved. | SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc. | Laci, ne lopj!
Extra Tabs by vBulletin Hispano
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. October 22. - 07:09
GMT +2 idõzóna szerinti megjelenítés. A pontos idõ: 07:05
Copyright © 1999-2011 Bikemag.hu Kft. - Minden jog fenntartva - Impresszum - Adatvédelmi alapelvek - Felhasználás feltételei - Szerzõi jogok
Powered by vBulletin | Copyright © 2011 vBulletin Inc. - All rights reserved. | SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc. | Laci, ne lopj!
Extra Tabs by vBulletin Hispano
Posted 2011. October 21. - 22:02
ékezet nem megy... érthetõ, a fordított p valójában d s.í.t, ékezetes bötû fordításához grafika kéne.
árvíztûrõ tükörfúrógép
Posted 2011. October 21. - 21:50
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 21. - 21:34
...uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ
jó az, csak fordítsd meg, mert valszeg fejjel lefele gépeltél.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2011. October 21. - 21:28
Te kis huncut mi a progi neve?...uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. October 21. - 21:15
Posted 2011. October 19. - 20:19
Posted 2011. October 19. - 18:44
másik
basszus nem látom nem hiszem el
péntek reggel haladok M43 makó felé külsõ sávban (master). belsõbe kicsiit mögöttem egy osztrák tranzit. maroslelénél felhajt egy piros skoda (tán fábija) -olyan 200 méterre lehetett elõttem. azzal a lendülettel keresztbe fordul (nézrm mi a tököt csinál vissza akar menni ?) azán szépen teljesen befordul a belsõbe és komótósan elindul a forgalommal szemben. tranzit kimenekül mögém. dudálunk reflektor de sztem nem jutott el az öreglány tudatáig.
komolyan nem értem mi viszi rá az embereket, hogy megforduljon az autópályán ennyire nem lehet láma valaki
még jó, hogy megúsztad
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. October 18. - 22:19
másik
péntek reggel haladok M43 makó felé külsõ sávban (master). belsõbe kicsiit mögöttem egy osztrák tranzit. maroslelénél felhajt egy piros skoda (tán fábija) -olyan 200 méterre lehetett elõttem. azzal a lendülettel keresztbe fordul (nézrm mi a tököt csinál vissza akar menni ?) azán szépen teljesen befordul a belsõbe és komótósan elindul a forgalommal szemben. tranzit kimenekül mögém. dudálunk reflektor de sztem nem jutott el az öreglány tudatáig.
2 éve télen történt és éjszaka, M5-ösön szerb 5-ös BMW beordult elénk a belsõ sávba, a kormányt félrerántva elsuhantunk mellette, majdnem frontális karambol lett, villogni, dudálni nem volt idõ; de a mögöttünk jövõk ha jól emlékezem, dudáltak. :-)
Posted 2011. October 18. - 21:45
Szerintem, ha valakinek elmondják akár többen is hogy ne oda parkolj mert baj érhet de nem foglalkozik vele akkor jót röhögök rajta.
A volt munkahelyemen pár éve megcsináltuk hogy a 6m hosszú kalodával körbe lett a delikvens autója pakolva 3-4 kaloda magasságban. Amikor jött hogy nem tetszését fejezze ki elmagyaráztuk hogy a rakodási terület nem parkoló annak ellenére hogy le van betonozva. Így hogy még is odaállt...
eccer mentem fel (bringával) kõhegyre itt nálunk -szimpla dózerút itt ott kissssé jöves és meredek, akkoriban a turhista ház elõtti pár száz méter nem annyira volt járható személyautóval. na épp az uccsó telek melletti lapos részen itatok, (addig aránylag járható) jön egy ifjú pár egy csili vili manager focussal.
-ez az út viszen é a turistaházhó ?
-ezen bezony, de én a helyükben itt hagynám az ótót mert följebb gázos lehet.
-ááá bírja ez. amúgy se fogja a tûsarok a köves utat.
-ok rendben én szóltam.
nem sokkal feljebb kókusz elkadva. ifjú manager erõlködik.
-segítenél ?
-nem. geci vagyok, old meg.
másik
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. October 18. - 21:26
ezért kellet fb-n picsogni
grat
Kurvanehez dontes volt, tudod, jart utat jaratlanert el ne hagyj kiveve ha montis vagy
Aztan matekoztam es rajottem hogy max kijovok nullara...
Posted 2011. October 18. - 21:14
Posted 2011. October 18. - 20:07
Kitalálom, Kanári-szigetek.
Ennyire elet csaszara nem vagyok hogy mar inteztem is magamnak melot oda, sajnos. De ciprus se rossz:) meleg van, jobb a fizetes nekem (UKben szivok mert 21even aluli vagyok). Majd kiderul. Ha beszopom akarmi miatt, akkor spanyolorszag februarig, es a managerem azt mondta hogy var vissza ha meggondolom magam, mert jol dolgozok.
Vicces, hogy 4het alatt megtanultam ugy takaritani hogy a legmagasabb elvarasoknak is megfeleljek a gold es a deluxe apartmanokat Kellett itt takaritanom...
Posted 2011. October 18. - 19:47
2het, es pápá UK )))
Kitalálom, Kanári-szigetek.
Posted 2011. October 18. - 19:46
Posted 2011. October 15. - 16:09
A volt munkahelyemen pár éve megcsináltuk hogy a 6m hosszú kalodával körbe lett a delikvens autója pakolva 3-4 kaloda magasságban. Amikor jött hogy nem tetszését fejezze ki elmagyaráztuk hogy a rakodási terület nem parkoló annak ellenére hogy le van betonozva. Így hogy még is odaállt...
Posted 2011. October 14. - 23:25
ha a retves golfomba tolatna bele egy ilyen rém, én se lennék túl boldog
bár, az is igaz, hogy a káröröm, a legszebb öröm, mert nincs benne irigység...