Mihez kell? Mi kell belõle?
Egy merida vázhoz, használatra. Azért írtam hogy romállapotú, mert nemnagyon tudnám pénzzel honorálni (nyilván postát fizetném), de nem is kérek chris kinget

Mihez kell? Mi kell belõle?
Mihez kell? Mi kell belõle?Valakinek nincs akármilyen rom állapotban lévõ félintegrált kormánycsapija?
A sebesség mindent megold.
én a laminálásban levõ mintára gondoltam - vízszintes - enyhén ívelt - domború vonalak meg az ország körvonal is belepréselve...
vonalkóddal nincs gond, van ilyen betûtípusom
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ha ketté tudja szedni, akkor nyert ügy, pont a másik oldalon van a lakcím....a lakcímkártya egyik felén van valami domború minta asszem
én a laminálásban levõ mintára gondoltam - vízszintes - enyhén ívelt - domború vonalak meg az ország körvonal is belepréselve...Bandi!
csak vonalkód van a lakcím kártyán, amihez a személyi azonosító tartozik, mint "szám-sor". azért érezhetted domborúnak, mert a laminálás felgyûrõdhetett, vagy nem tudom. igazából ha megnézem azért nehéz másolni lakcímkártyát, mert a vonalkódos felén a bal alsó sarok hologrammos, meg a laminálásban is van valami minta.
((és a mobiltelefon vonalkód leolvasója is felismeri:D:D))
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szia Tigger! Többen összedugtuk a fejünket (volt köztük jogász is) és arra jutottunk, hogy ki lehet jelentkezni új lakcím nélkül is, a csöveseknek sincs bejelentett lakcíme. Ha azonban azt akarod, hogy ne találjanak meg, pl. adósság miatt, akkor nem elég csak a lakcímrõl kijelentkezni, hanem meg kell szüntetni a neveden lévõ mobiltelefont, bankszámlákat, a társadalombiztosító alrendszereinél sem adhatsz meg címet, gyakorlatilag az összes elérhetõséget hatóságnál, távközlés hivatalnál, pénzintézetnél meg kell szüntetni, mert a behajtók az összes ilyen hatóságot hivatalból megkeresik. Dinnye voltam amúgy, Zee nickjével, hadd legyen õ is fórum maximus
Az is jó megoldás, hogy az jelent ki, akinél laksz a "szállásadó" és akkor végképp nincs cím.... Szerintem ez a legjobb megoldás.
a lakcímkártya egyik felén van valami domború minta asszemhát úgy gondoltam, jövõ 7en "elvesztem", és csináltatok újat
(illetve elõbb megnézem ha kibontom, bír e vele a szkenner/nyomtató. laminálni meg tudok)
aztán januárban "összeveszek a faterral" és nem lakhatok ott többet. vagy ilesmi
jogászok, vagy aki tuggya
ki tudok jelentkezni lakcímrõl úgy, hogy máshova nem jelentkezem be ?
Ha "külföldre költözöl", akkor lehet. Viszont le kell adni a lakcímkártyát asszem.
Ha "külföldre költözöl", akkor lehet. Viszont le kell adni a lakcímkártyát asszem.jogászok, vagy aki tuggya
ki tudok jelentkezni lakcímrõl úgy, hogy máshova nem jelentkezem be ?
én nem bántam meg végülis ezt a menedzseresdit, mert a "környékbeli" (többi gazdásszal kapcsolatos) szak sem lett volna túlságosan más.ja a menedzser az jó mindenre meg semmire
anno ha azt tudom amit most, tuti mást választok, de valami majd lesz ha más nem elrettentõ példa
ezért kell kft-t alakítani, aztán saját névre megvenni a cuccokat és bérbeadni a saját kft-dnek
aztán ha gáz van, régi kft zár, új nyit és másnap minden mehet tovább
!