Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Mihez kell? Mi kell belõle?

Egy merida vázhoz, használatra. Azért írtam hogy romállapotú, mert nemnagyon tudnám pénzzel honorálni (nyilván postát fizetném), de nem is kérek chris kinget :D csak forogjon valamennyire, annyi a lényeg.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Valakinek nincs akármilyen rom állapotban lévõ félintegrált kormánycsapija?

Mihez kell? Mi kell belõle?

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
MaTT, te is goldsprintelsz ma? Most látom hogy Rózi ment egyet Zenkoval, csak abból gondolom hogy esetleg...

Valakinek nincs akármilyen rom állapotban lévõ félintegrált kormánycsapija?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Jocek03 fórumtársnak nem tudja valaki e-mail-es elérhetõségét véletlenül?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

én a laminálásban levõ mintára gondoltam - vízszintes - enyhén ívelt - domború vonalak meg az ország körvonal is belepréselve...

vonalkóddal nincs gond, van ilyen betûtípusom ;)

gya
aanyira nem kell profi
igazából csak arra kell ha netán olyan melóhely akadna ahol mindenképp be akarnak jelenteni, és nem hiszik el a címem bemondásra...:) ott meg gizike nem hiszem annyira nekiáll vizslatni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
"fogd már be a pofád, hát nem hallom ezt a kib@szott tévét.."
ódeszeretem a szomszédokat.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
usmc, illetve más amcsi ruhában tudnék segiteni, de brithez hülye vagyok

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Aki ért hozzá, hogyan lehet felismerni, hogy melyik brit illetve német katonai ruha eredeti? Ma nézelõdtem egy boltban, és gyanús volt, hogy pl. mindkettõn ugyanaz volt a cipzár gyártója.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

a lakcímkártya egyik felén van valami domború minta asszem :(

Ha ketté tudja szedni, akkor nyert ügy, pont a másik oldalon van a lakcím.... :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Aztán minek akarsz ennyire eltûnni a világ elõl?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Bandi!
csak vonalkód van a lakcím kártyán, amihez a személyi azonosító tartozik, mint "szám-sor". azért érezhetted domborúnak, mert a laminálás felgyûrõdhetett, vagy nem tudom. igazából ha megnézem azért nehéz másolni lakcímkártyát, mert a vonalkódos felén a bal alsó sarok hologrammos, meg a laminálásban is van valami minta.
((és a mobiltelefon vonalkód leolvasója is felismeri :D:D:D))

én a laminálásban levõ mintára gondoltam - vízszintes - enyhén ívelt - domború vonalak meg az ország körvonal is belepréselve...

vonalkóddal nincs gond, van ilyen betûtípusom ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Bandi!
csak vonalkód van a lakcím kártyán, amihez a személyi azonosító tartozik, mint "szám-sor". azért érezhetted domborúnak, mert a laminálás felgyûrõdhetett, vagy nem tudom. igazából ha megnézem azért nehéz másolni lakcímkártyát, mert a vonalkódos felén a bal alsó sarok hologrammos, meg a laminálásban is van valami minta.
((és a mobiltelefon vonalkód leolvasója is felismeri :D:D:D))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Szia Tigger!
Ha nem adsz meg új lakcímet, sem ügygondnokot, akkor a legutolsó bejelentett lakcímed szerinti önkormányzat hivatalból kijelöl egyet, így ha leveled érkezik valamilyen hivatalos ügyben, akkor az ügygondnok veszi át, hogy a kézbesítés bekövetkezzen, még ezzel egészítem ki. A TB-t bármi is van érdemes fizetni, de különösen az egészségbiztosítást. A lakcímet minden további nélkül kijelentheted, de éredemes kézbesítési meghatalmazottat, vagy ügygondnokot kijelölni, hiszen bármi van (gyorshajtás.. stb) vagy intézni kell, akkor jelentõsen megkönnyíti.
Üdv R.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Szia Tigger! Többen összedugtuk a fejünket (volt köztük jogász is) és arra jutottunk, hogy ki lehet jelentkezni új lakcím nélkül is, a csöveseknek sincs bejelentett lakcíme. Ha azonban azt akarod, hogy ne találjanak meg, pl. adósság miatt, akkor nem elég csak a lakcímrõl kijelentkezni, hanem meg kell szüntetni a neveden lévõ mobiltelefont, bankszámlákat, a társadalombiztosító alrendszereinél sem adhatsz meg címet, gyakorlatilag az összes elérhetõséget hatóságnál, távközlés hivatalnál, pénzintézetnél meg kell szüntetni, mert a behajtók az összes ilyen hatóságot hivatalból megkeresik. Dinnye voltam amúgy, Zee nickjével, hadd legyen õ is fórum maximus :) Az is jó megoldás, hogy az jelent ki, akinél laksz a "szállásadó" és akkor végképp nincs cím.... Szerintem ez a legjobb megoldás.

kösz
annyira nem akarok azért eltünni. (aklkor szólnék cimbinek, ha találnak vmi halott csövest, tünjön már el a személyije :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

hát úgy gondoltam, jövõ 7en "elvesztem", és csináltatok újat :) (illetve elõbb megnézem ha kibontom, bír e vele a szkenner/nyomtató. laminálni meg tudok)
aztán januárban "összeveszek a faterral" és nem lakhatok ott többet. vagy ilesmi

a lakcímkártya egyik felén van valami domború minta asszem :(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

jogászok, vagy aki tuggya

ki tudok jelentkezni lakcímrõl úgy, hogy máshova nem jelentkezem be ?

Szia Tigger! Többen összedugtuk a fejünket (volt köztük jogász is) és arra jutottunk, hogy ki lehet jelentkezni új lakcím nélkül is, a csöveseknek sincs bejelentett lakcíme. Ha azonban azt akarod, hogy ne találjanak meg, pl. adósság miatt, akkor nem elég csak a lakcímrõl kijelentkezni, hanem meg kell szüntetni a neveden lévõ mobiltelefont, bankszámlákat, a társadalombiztosító alrendszereinél sem adhatsz meg címet, gyakorlatilag az összes elérhetõséget hatóságnál, távközlés hivatalnál, pénzintézetnél meg kell szüntetni, mert a behajtók az összes ilyen hatóságot hivatalból megkeresik. Dinnye voltam amúgy, Zee nickjével, hadd legyen õ is fórum maximus :) Az is jó megoldás, hogy az jelent ki, akinél laksz a "szállásadó" és akkor végképp nincs cím.... Szerintem ez a legjobb megoldás.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Ha "külföldre költözöl", akkor lehet. Viszont le kell adni a lakcímkártyát asszem.

hát úgy gondoltam, jövõ 7en "elvesztem", és csináltatok újat :) (illetve elõbb megnézem ha kibontom, bír e vele a szkenner/nyomtató. laminálni meg tudok)
aztán januárban "összeveszek a faterral" és nem lakhatok ott többet. vagy ilesmi

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

jogászok, vagy aki tuggya

ki tudok jelentkezni lakcímrõl úgy, hogy máshova nem jelentkezem be ?

Ha "külföldre költözöl", akkor lehet. Viszont le kell adni a lakcímkártyát asszem.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

ja a menedzser az jó mindenre meg semmire :)
anno ha azt tudom amit most, tuti mást választok, de valami majd lesz ha más nem elrettentõ példa :D

én nem bántam meg végülis ezt a menedzseresdit, mert a "környékbeli" (többi gazdásszal kapcsolatos) szak sem lett volna túlságosan más.
a mérnöki vonal, ami még szóba jöhetett volna, de ahogy alakultak a dolgok, nem is bánom, hogy nem az lett, bõven jó így.
lehet, hogy máshogy még jobb lenne, de nem panaszkodok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

ezért kell kft-t alakítani, aztán saját névre megvenni a cuccokat és bérbeadni a saját kft-dnek :)
aztán ha gáz van, régi kft zár, új nyit és másnap minden mehet tovább

!

azért ennyire csak a partvonalról egyszerû.....:)

oktatás meg
az olyan 2000 körül kezdett elindulni lefleé. akkoriban volt a jelszó hogy diplomát mindenkinek. tanársegéd cimbi mondta anno hogy ki volt adva az ukáz hogy kb ippegcsak pozitiv iq-val felvenni mindenkit, buktatni tényleg csak a debileket, meg mutatta hogy az elsõs állatan jegyzet nekik (meg addig) 650 oldal volt, na ezt cserélték le 120-ra. s nem azért mert kisebb betûmérettel szedték. aztán hogy ezen még javított vagy rontott a spagetti rendszer....