Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Köszönöm, akkor 25 körül meghirdetem, aztán legfeljebb tudnak alkudni belõle.

Bankó Barbi Oakley szemüvege eszméletlenül szép.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kb 30 kintrol egy uj
szerintem 20-25

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Srácok mennyit érhet egy használt ( tökéletes állapotban lévõ, karc- és kopásmentes) Oakley Flack JAcket?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

az jóságnak tûnik
kollega M3 felõl közelít
akkor maradjunk a személyes kontaktnál, kedden.
18-ra gurulnia kellene V vel, vagy tárcsa.

Ha megvan a kollega kedden, akkor nincs gáz, de ha nem, akkor edzés után visszafelé a nyugatinál feldobom a postán ilyen kékmatriszás bizbasszal.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
az jóságnak tûnik
kollega M3 felõl közelít
akkor maradjunk a személyes kontaktnál, kedden.
18-ra gurulnia kellene V vel, vagy tárcsa.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

kérdem kollegát holnap reggel, mizu.
szintén tucc' mobilis lenni bringailag? illetve kellene mobilszámod privát akkor.

Jaja, bringával leszek. Helyileg a legjobb a nyugati környéke, vagy stefánia-thököly kereszt környéke (pl hungáriáig simán kigurulok onnan.)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kérdem kollegát holnap reggel, mizu.
szintén tucc' mobilis lenni bringailag? illetve kellene mobilszámod privát akkor.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Szegeden másfél óra alatt több bringást láttam, mint Pesten egy nap alatt, nem hiába a napfény városa... :))

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

kiskubai:

lesz postából vmi?

Anyum ment csekket befizetni, rábíztam aztán tegnap közölte hogy ja sak jövõhéten megy befizetni, nem-e baj?....

De kedden megyek pest, összefuthatok a kollegával és akkor direktbe megy hozzád, ha úgy jó.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kiskubai:

lesz postából vmi?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
csucs shimano campagnolo es sram lanc darabokat keresek.
1-2 lancszem elegendo
lehetoleg kromos kivitelben
jo allapotban

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
meg is kerestem es el is dudoltam a geologus notat
http://depo.bercseny..._daloskonyv.pdf

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

Az majdnem biztos hogy nyerõ. Viszont az aussie vízumot nagyon nehéz megszerezni, megszigorították tavaj, elegük lett a kínai&indiai bevándorlókból.

Felsõfokú hiányszakmával és pár év igazolható szakmai tapasztalattal, valamint nagyon jó angollal van esély. A szigorítás miatt viszont még így is éveket kell várni, és a zsetont elõre kérik. Nem vagyok naprakész, de az egész procedúra kb 1.5 misinél áll meg.

Én pont a szigorítás elõtt pályáztam, de a szakmámat nem ismerték el automatikusan. Ki lehetett volna menni UK-be egy ausztrál bizottság elõtt vizsgázni, ez több mint fél millával dobta volna meg a dolgokat. Még benne is lettem volna, de jött a szigorítás, ami azt jelentette hogy a nyelvvizsgám már nem elég jó (IELTS 7.5....a max 9 asszem és az angol anyanyelvûeknek 6osra fogadják el)
Vagyis az angoloknak is nyelvvizsgázni kell ha vízumot akarnak, ami azért röhely. Közel 5 év anglia után pedig valamennyire gügyögtem angolul.

Na itt lett elegem, megúsztam kb 100-150 rongyból vizsgával, papírokkal együtt és letettem OZról, pedig van kinnt sok ismerõs és qrva jó hely lehet :(

Bertk Zoltn ausztrl bevndorlsi gynk, Sydney -itt sok minden le van írva a vízummal kapcsolatban
ausztralia.net • Fórum kezdõlap megtekintése -fórum

Sok szerencsét, ha diák vagy 25 alatt, akkor van esély esetleg erasmussal, vagy kinnti suliban befejezni az egyetemet. Tandíj a mo-i négyzete ;)

Mod: nem bírtam ki és utánanéztem megint... "mining engineer"-ként szerintem hiányszakma a tiéd, ráadásul 2011.júliustól változik a pontrendszer.

Akkor az angolra rá kell startolni keményen...
Szerencsére a fizetés is "valamivel" magasabb, nem csak a tandíj.:)
Ezek szerint nem könnyû, de lehetséges kijutni oda.

sejtettem, hogy banyasz karos a kollega

Pontosabban geológus. .)

3 gyerekes echte magyar agráros családanyával tok szolgálni Brisbane-ban
Az a tipus, aki elõször azt nézte meg, merre folyik a víz le a kádban, én meg az a tipus vok, aki ezt kérdezte meg tõle

Volt nagy meglepõdés?;D

Keresd Hotmaat fórumtársat, õ eléggé kompetens a témában, élt is kinn, és ehhez is van némi köze...
JustAustralia / Miért válassz minket | JustAustralia - Ausztrália, tanulás, munka, letelepedés, kivándorlás, angol tanulás, szakmai gyakorlat

Köszi, amint átolvastam részletesebben a kapott linkeket, megkeresem.

Köszi szépen mindenkinek a választ és segítséget, azoknak is akiket nem idéztem.:)
Ezek szerint rá kell feküdni rendesen a témára, hogy legyen is belõle valami...
Asszem kaptam rendesen infót, van merre elindulni.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Összevissza hazudoznak már megint a médiában...elmegyek a TV elõtt, erre valamelyik vetélkedõbõl ez csapja meg a fülemet: "Superman városa mindigis Metropolis volt" okéokéé, de SMALLVILLE-ben nõtt föl, ezt mindenki tudja!!!

szerk.: tam: Köszi elõre is, majd pontosítunk akkor 20. után.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
dec20-jan4 kozott otthon vagyok, majd jarok Pestben is, valahogy megoldjuk. nekem nem kell, eladni meg ugyse nagyon tudom, szal nem para. a DA zgyuru se hianyzik azota se
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Csak azért, mert nekem van egy felesleges. Isis középcsapágyból van, de jó az octalinkre és még könnyebb :) is, mint az eredeti shimano, mert nincs rajta a külsõ perem.
Mennyire sürgõs?

Ráér, ha jársz valamikor Pesten, vagy fel tudod juttatni (vonat-, buszposta is bõven jó!). Elõre is köszi szépen :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Lenne új, nagykerbõl, 3190ft-ért...jelenleg nem ér nekem annyit az a csésze, továbbra is keresek...olaszmenetes már lett volna, de az meg ugye nem jó...

Csak azért, mert nekem van egy felesleges. Isis középcsapágyból van, de jó az octalinkre és még könnyebb :) is, mint az eredeti shimano, mert nincs rajta a külsõ perem.
Mennyire sürgõs?

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Mûködõképesem sajnos nincs, csak olyan amiben széthullottak a csapágyak. Azt hittem csésze vagy valami alkatrész kell belõle, azt tudnék adni.

Csészét sikerült már szerezned a monoblokkodhoz?

Lenne új, nagykerbõl, 3190ft-ért...jelenleg nem ér nekem annyit az a csésze, továbbra is keresek...olaszmenetes már lett volna, de az meg ugye nem jó...

tamaska: abszolút nem sürgõs, szépen fokozatosan jövõ szezonra szeretném összepakolni a gépet. De neked már tényleg lógok valamivel, a DuraAce lockringet is odaadtad mikor kint voltam Lándonban.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem van egy full alap golyoskosaras cane creek. teljesen proszto cucc acelcseszevel meg ilyenek. az uj vazammal jott, eszembe se jutott hasznalni, rogton cserelve lett, szal nullkilometeres. mennyire surgos?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Egy merida vázhoz, használatra. Azért írtam hogy romállapotú, mert nemnagyon tudnám pénzzel honorálni (nyilván postát fizetném), de nem is kérek chris kinget :D csak forogjon valamennyire, annyi a lényeg.

Mûködõképesem sajnos nincs, csak olyan amiben széthullottak a csapágyak. Azt hittem csésze vagy valami alkatrész kell belõle, azt tudnék adni.

Csészét sikerült már szerezned a monoblokkodhoz?

A sebesség mindent megold.