Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Nekem csak egy nickem van, de annak a gazdáján rontás van hosszadalmas láz és köhögés formájában. Szedjétek le róla.

Birom amúgy ezeket a násztáncokat a szigorú koreográfiákkal: nuca kérdez valamit, kap rá értékelhetõ választ a szokásos stílusú körítéssel, majd duzzog :)

Persze ha mondjuk én néznék ki úgy, mint Natalie Portman és kérdeznék ilyenolyan sutákat, akkor kapnék én is hideget-meleget.

--Trifo

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts

...nem, nem szeretném ha találgatás lenne belõle, hogy mi a másik -használatlan- nick nevem. köszi! :)

Késõ... :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

nuca: Kitaláltam a másik nick neved! Ugyan ez, csak a két szótag van felcserélve? Talált?

ööööö nem?

és nem, nem szeretném ha találgatás lenne belõle, hogy mi a másik -használatlan- nick nevem. köszi! :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
nuca: Kitaláltam a másik nick neved! Ugyan ez, csak a két szótag van felcserélve? Talált?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Már eleve megsérted a fórumszabályzatot a már meglévõ nevekhez nagy mértékben hasonlító felhasználónév miatt. Ha a "nuca" elé egy D betût beraksz, s 4 betût megváltoztatsz, azt kapod, hogy "Dante".

De ha az elsõ betût elveszed, és a maradék hármat megváltoztatod, akkor azt kapod hogy SÖR. Érdekes :S

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nagyon pihent vagy... :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Már eleve megsérted a fórumszabályzatot a már meglévõ nevekhez nagy mértékben hasonlító felhasználónév miatt. Ha a "nuca" elé egy D betût beraksz, s 4 betût megváltoztatsz, azt kapod, hogy "Dante".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Most sem hazudtoljátok meg önmagatokat :D ...de azért köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Egyértelmûen bebizonyosodott? Szerintem nem. Tudod hogy melyik a másik felhasználóneve? :) Csak Nuca állítja, hogy két nickje van. :)

ja. viszont lehet érdemes lenne kezeltetnie, állítólag már egész jó gyógyszerek vannak ilesmire :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én hiszek neki. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
"Amennyiben egyértelmûen bebizonyosodik, hogy valaki egyszerre több nevet használva fórumozik, azonnali és végérvényes kitiltást kap az összes általa regisztrált felhasználó."

Ez hogy tud egyértelmûen bebizonyosodni? IP cím alapján kimegy valaki a helyszínre, s kamerával felveszi, ahogy belép? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor mondjuk meg van oldva. :)

AMIT TILTUNK FÓRUMUNKBAN:
"7. A fórumtagok megtévesztésére alkalmas regisztráció (több becenév használata, illetve már meglévõ nevekhez nagy mértékben hasonlító felhasználónév regisztrálása), valamint weboldalak címe (URL) használata nicknévként. Amennyiben egyértelmûen bebizonyosodik, hogy valaki egyszerre több nevet használva fórumozik, azonnali és végérvényes kitiltást kap az összes általa regisztrált felhasználó."

Egyértelmûen bebizonyosodott? Szerintem nem. Tudod hogy melyik a másik felhasználóneve? :) Csak Nuca állítja, hogy két nickje van, ezt meg bárki állíthatja. :)

A sebesség mindent megold.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Ollee :) azert nagy kar hogy nem hasznalom mindkettot, pedig most orulhetnetk ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Akkor mondjuk meg van oldva. :)

AMIT TILTUNK FÓRUMUNKBAN:
"7. A fórumtagok megtévesztésére alkalmas regisztráció (több becenév használata, illetve már meglévõ nevekhez nagy mértékben hasonlító felhasználónév regisztrálása), valamint weboldalak címe (URL) használata nicknévként. Amennyiben egyértelmûen bebizonyosodik, hogy valaki egyszerre több nevet használva fórumozik, azonnali és végérvényes kitiltást kap az összes általa regisztrált felhasználó."

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Ez eddig is oké volt, csak zavar h duplán vagyok regelve. De akkor semmi

zorg anno azt mondta, hogy nem torlunk senkit
ha nem akarsz nem jossz tobbet.
es kosz viszlat

szerintem ez most is fennal
dobd el a jelszavad es szevasz

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,239 posts
már mûködik. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Hacked By GHoST61

Valaki ügyes volt...
kerékpár outlet pont hu

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
zorg anno azt mondta, hogy nem torlunk senkit
ha nem akarsz nem jossz tobbet.
es kosz viszlat

szerintem ez most is fennal
dobd el a jelszavad es szevasz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
valami mod menjen a nyereg topikba, egyesek hirdetõnek nézték.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
szerintem te nem tudod....szolj valami moderátornak...