Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
ilyen magasztaló leírással biztos nem maradnak sokáig a nyakadon :)

Berakom ide is. Segítsetek; leeszik a gatyámat. :)

(ha tilalmas, kéretik kigyomlálni)

Kutya hirdetések Spánielek, retrieverek (FCI VIII.) - Meseszép Golden kölykök eladók

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

és az edzõ mit szól hozzá, h hajnalba jársz haza minden hétvégén?
én továbbra is azt tartom, h nagyon fontos a pihenés is és úgy, hogy éjszakánként futárversenyezgetsz, nem hiszem el, hogy komolyan lehet készülni :)

Sokszor szoktam kint aludni a mûhelyben, vagy elmenni haverokkal kocsmába úgy hogy baracklevet iszok (Viccen kívül, tényleg.), olyankor van az hogy hajnali 4-5-6kor jövök haza, és lefekszem aludni, vagy ha mûhelybõl jövök akkor visszafekszem aludni.. Szeptember óta jelentõsen redukálódtak az alkoholos esték, kb 3 vagy 4 volt azóta. Ha goldsprintelni megyek, akkor is maximum egy sört iszok, és alszok elõtte délután mert reggel sajnos korán kell jönnöm vissza pestrõl hogy beérjek órára. Egyébként az éjszakai futárversenyeknek köszönhetjük hogy ráfeküdtünk arra hogy sprinter alkat vagyok és jó véghajrás lehetek, mert itt derült ki hogy "tartósan" tudok 200-as pedálfordulat körül pörgetni (15+ mp), és visszanézve a teljesítménydiagnosztikát, látható hogy precízen növekedik a pedálfordulatom a terhelés növekedésének hatására, ami jó.

Biztosíthatlak hogy megvan a szervezetem számára a kellõ pihenés, és eléggé hanyagolom a bulizást és a tivornyázást annak érdekében hogy minél jobban teljesítsek jövõre, fõleg hogy meghívást kaptam egy csapatba, ahol elég sok lehetõségem lenne a jövõ évben, mégjobb támogatással úgy, hogy ugyanaz marad az edzõm, aki idáig. hétközben is ha ilyen éjfél körül látsz itt kommentelni az azért van mert délután már aludtam egyet :)

Ja és nekem amúgy sem "kell" sokat inni hálistennek, el is szoktam kerülni a tömény alkoholt, sörtõl is berugok :D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
lorbazz...osztálytársaim csinálták meg mûszaki rajzon. volt valami házi, amit hoztunk, közben a tanár elkövette a hibát, hogy körbeadta a saját rajzát, hogy ilyennek kellene lennie. ment körbe, pont havernál volt az "eredeti". az meg mutatta a tanárnak, mint sajátot. látni kellett volna, mennyit javított bele a tanár pirossal...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Edzõm reakciója arra hogy pénteken szalagavatóm van:
Feltöltött kép

és az edzõ mit szól hozzá, h hajnalba jársz haza minden hétvégén?
én továbbra is azt tartom, h nagyon fontos a pihenés is és úgy, hogy éjszakánként futárversenyezgetsz, nem hiszem el, hogy komolyan lehet készülni :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
na ez meglett
azert jo, hogy tanar a szar jegyzeteben levo abrakat fikazta le, hogy az ugy nem jo.
de mindegy vegulis ha beszelni nem tud egy dr ... akkor ezt miert tudja

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

hát két viszki elég karcsú...:D
az ilyen 4 embernek jó max...

ez nem kinekanagyobb, de szalagavató után megyünk 1 órát krúzolni limuzinnal (ismerõs, olcsó... :P ), és oda vettük ezeket (meg mellé soksok sörpezsgõminden), aztán beülünk valahová az osztállyal aztán megyünk bulizni. Amúgy sem az a cél hogy összehányjunk mindent :) Egyébként 12en leszünk rá :)

Edzõm reakciója arra hogy pénteken szalagavatóm van:
Feltöltött kép

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Most jövök szájsebészetrõl. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vigyázzon a fogaira és soha ne halogassa a fogorvost.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
kela
tegyél fel képet vagy hirdesd meg azt az oakleyt mert így nem tudom jelezni esetleges vételi szándékom

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Berakom ide is. Segítsetek; leeszik a gatyámat. :)

(ha tilalmas, kéretik kigyomlálni)

Kutya hirdetések Spánielek, retrieverek (FCI VIII.) - Meseszép Golden kölykök eladók

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hát két viszki elég karcsú...:D
az ilyen 4 embernek jó max...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Most voltunk megvenni az itókákat estére, és van pár olyan osztálytársam, amiket Jorus leírt, tipikusan focisták (tényleg focisták.). Nyilván mindenki ugyanannyit dobott bele a közösbe, de egy 'drágább' (Jim Beam) és egy ócska whiskey-re tellett (Canadian special vagy mi). Elõre borítékolhatóan "õk aztán nem fognak abból a hulladékból inni, csak a minõségi viszki!!!", ezért fogtuk magunkat, és átöntöttük :) Jim Beam-es üvegben a hulladék, másikban a Jim Beam. Na mibe, hogy a 'kifinomult izlésükkel, és a minõségi alkohol iránti rajongásukkal' nem fogják kiszúrni? :D gecik-e vagyunk? :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
PBG milyen bicót kéne kint hagyni? drága sportgépet sehol ne hagyj.
esetleg ott a speed-way is pár utcára a körút sarkán.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
állásnak állás, de nemkicsit más

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

hehe, ez most h jön ide? :D

Csak egy tipp volt.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
skalpvadász...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

AM Bringa?

az már megvolt neki :)

Sala, valami munkatársat keresnek velon hirdetnek. gondolom kolléga azt sejtette oda pályázol
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

az néha igenis jól jön ;)

T-6 nap! remélem még nem görcsölt be az ujjatok

AM Bringa?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
:) <1,5 kili az még a környék. ;)
Köszi, de lehet, hogy már tárgytalan...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

A Nyugati környékén tudtok olyan helyet mondani, ahol biztonságban tudhatom a bringát holnap egy 3-3,5 órára?

Nem.

Najó.
Mennyire a környékén? Bajnok utcában (29-es szám) van egy bringabolt pincehelységben, ha annak a rácsos ablakához hozzálakatolod, azt onnan biztos nem viszik el, de ha nagyonszépen kéred, lehet hogy be is teheted a boltba. És megy troli vissza a nyugatihoz, ha sietnél, és nem akarsz sétálni.
Érted, lábon. Mint a bogarak.