Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ilyeneken még frankón meglepõdünk?
Amikor David Attenborough (a világ egyik legkedvesebb bácsija, aki mindenkivel megszerettette a természetet és az élet minden egyes formáját) képes manipulálni az eseményeket, kikötözött, sérült esetleg fogságban nevelkedett állatokat a vadonba kirakva, csak azért, hogy nekünk, nézõknek legyen min izgulni?
Vajon "bömbit", /mert el is nevezik a kis mongúzt/ legyõzi-e fenevad kobra? Vagy hoppá pont az éhezõ oroszlán család melletti bokorba kószált szegény törött lábú gnú borjú...
Be is vallották, nem várhattak egész évben arra, hogy pont a megfigyelt területen történjen meg az, amire a pénzt adta a BBC...

Ugyanez megy mindenhol, pont véletlen, hogy a már eleve neves, tehetséges zenészek nem túl jók a zsûrinek, de ott van az a szerethetõ, csóró, fogatlan akinek még a hangja sem az igazi... De úgy csinálunk, mintha mindenkinek Õ kellene; egy pillanatra (vagy kettõre) el is hiszi, hogy sztár lehet, mert minden második mondatból ezt hallja. Azt bocs, de itt van ez a csinos, színpadra termett, jó hangú, akinek az apjának mellékesen van 2 cimbije, akik a mûsor egyik fõtámogatói...
Lehet valaki megszán és csinál neked egy lemezt, de ugyan olyan vagy még nagyobb senki leszel, pikk-pakk mint azok akik az elõzõ "évadokat" megnyerték...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Még az énekzenei suliból van két ismerõs csaj akik éneklésbõl akarnak megélni, õk is jelentkeztek az x tényezõs mûsorba, tovább is jutottak ahogy kell, egészen a nemtomhanyadik fordulóig, ahol eléjük toltak egy listát, hogy:
-Parancsolj, ezen a listán azoknak a neve van, akik tovább fognak jutni. A te neved nincs rajta, de 200.000ft ellenében minden további nélkül felkerülhetsz rá.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nagyjából igen.
Egyébként nem újdonság a tv2-tõl ez a módszer.

a másik csatornán is ez megy!
meghívott (ha más tehetség nem lesz, akkor legyen, akinek adják a fõnyereményt) és bevásárolt (sala által említett rokoni szálak) szereplõkkel megy a "tehetségkutatás" :)
- ezt olyan mondta, aki nemrég még szerepelt -

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
én mint jelenlegi "benfentes" inkább a rokoni szálaknak néznék utána ;)

amugy meg ekkora fos napot, 4 napja nem láttam a páromat/nem páromat, õ nem jön át mert dolga van, én átsétálok a fagyba, hóba. Otthon alszik, bemegyek mondom neki, h szolhattál volna h alszol akkor nem jövök át, erre lebasz h én azt mondtam nem jövök
jó szia, felöltöztem vissza oszt ujra itthon. Valahogy az ember 4 nap távollét után nem ilyennek képzeli el a viszontlátást

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nagyjából igen.
Egyébként nem újdonság a tv2-tõl ez a módszer. Emlékszem, a Vágó István féle milliomos játékkal párhuzamosan ment egy Jakupcsekes milliomos játék, feltételezem töredéknyi nézettséggel, ráadásul a fõnyereményig sem jutottak el soha. Hogy-hogynem egyszer csak jött egy ember (egy nem túl ismert színészecske, nekem azért egy-két reklámból, meg mellékszerepbõl rémlett az arca) és eljutott a legvégéig.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Gondolom erre gondoltál, amikor gondoltál valamit. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nem bûn nézni, bár én sem nézem. Sõt a másikat sem.

(Pénteken én este focizom.
A múltkoriban az elõzetesben hallottam, hogy duettek lesznek, és valaki Miklósa Erikával fog énekelni.
Éjjel, foci után, megkerestem a neten. És azóta azt nem értem, hogy miért nem hagyták abba az egészet.
Akkor, este, ott.
Médiatörténelmet írhattak volna, ha azt mondja akkor a TV (nem tudom melyik csatorna),
hogy elnézést kérünk, de ezt nincs értelme folytatni.
Persze, tudom, üzlet. De ott egy pillanat alatt kiderült, hogy a "tehetség" meg a "sztár" szónak milyen dimenziói is vannak. )

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nézitek a Megasztárt? Csak nekem volt bundagyanús a tegnapi szavazás?

nem nézzük

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nézitek a Megasztárt? Csak nekem volt bundagyanús a tegnapi szavazás? Aki nem nézi nem kell, hogy megemlítse.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Hai!

Van-e itt valaki, aki pro matekból?

Amivel kapcsolatban érdekelne ez-az:
- Többváltozós fv.-ek deriválása, integrálása
- Vektor-skalár, skalár-vektor fv-ek.
- Mátrixok
- Gauss elimináció, bázistranszformáció, Cramer-szabály
- Determinánsok
- Lineáris tér
- Lineáris egyenletrendszerek

Vagy msn, vagy személyesen (pesten), a hétvégén, feladatokon elmondani ezt-azt, ami kérdés felmerülne..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

iranba ki mivel postazna?

B52-essel

-tudom sokat segítettem - :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
iranba ki mivel postazna?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
Készen lett a szakdogámhoz a kérdõív. Aki tudja, lécci töltse ki! Köszönöm!

RIPET.HU - Online krdv szerkeszts, online kzvlemny kutats
:P

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
bbb: próbálom becsomagolni, de nem megy...
kela: a bringa örök szerelem, örök visszatérési pont, örök tuti örömforrás. Irigyel is érte a Zasszony eléggé.

--Trifo

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Csak nõkkel ne kezdjen az ember.

A vizsgaismétlés meg a tudás "!+!%anyja.

napibölcsesség/napidohogó OFF

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nem tudtam rájönni , miért nem hallgatok vocal trance-et. :) Biztos ez az oka. :)
Trifo, átveszem Tõled, nekem úgyis mindegy.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Sala nem jött át a privi!
Kiskubai jössz ma? Mert akkor elmegyek a villádért.

Minek van valakinek telefonja ha nem használja:confused:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai, ez a kijelentes utan mar figyelni fogunk! :)

Most ha szemet lennek, akkor folajanlanam, hogy elkezdhetunkk fogadasokat kotni... :D De nem szoktam az lenni. Ok nelkul...

Elõbb a helyesírásra figyelj, csak aztán rám! :D ez után a kijelentés után
Na nem g3cizek én sem, a sör meg nem alkohol, úgyhogy legalább idén nem nagyon fogom megszegni ezt a fogadalmat....Na mentem ágyban regenerálódni. Vocal trance-nt hallgatva.

Ja, Alex ,egyébként vannak bizonyítékok arra, hogy nem a vocal trance miatt van, de ezt csak gyuluc tudhatja...mikor balatonbikefestrõl hozott haza, akkor is kb 5perc után bumm aludtam, meg a múltkori cyclocross után is...elhagytuk a Kerekegyháza táblát, hoppá budai kapunál vagyunk :D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Kiskubai, ez a kijelentes utan mar figyelni fogunk! :)

Most ha szemet lennek, akkor folajanlanam, hogy elkezdhetunkk fogadasokat kotni... :D De nem szoktam az lenni. Ok nelkul...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai utazás közben szokott regenerálódni. Ha beül valami gépjármûbe, 5 perc múlva alszik. :)

Az a vocal trance miatt van, én mondtam! Csakis a vocal trance. :D Amúgy jó dolog ez az utazás közben regenerálódás, csak akkor kell gyorsan lemûvelned magad róla, amikor haver visz motorral.

Uraim, túléltem. Undorító dolog az alkohol, soha többet.

Sala: a részingteknolodzsis-ra mehet az iwiw meghívó?